2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043452 بازدید | 684318 پست
سلام عزیزم.تا حالا دیدی کسی با این شرایط طبیعی زایمان کنه؟  اخه بعضیا ک گفتن.... مگه بچه تو ش ...

من تصمیم گرفته بودم ک طبیعی زایمان کنم تا وقتی که علائم زایمان اومد سراغم همچنان تصمیم داشتم طبیعی باشه.

بستری شدم .مشکلی برام پیش اومد و دکتر میدونست ای وی افی هستم بهم پیشنهاد سز داد فوری عملم کرد. دیگه نخواستم ریسک کنم چون مشکل حادی هم نبود

اینارو دکتر داده  میخوام همراه با لتروزول ، کلومیفن هم سرخورد بخورم  اخه من بدنم به  ...

فاطمه جونم ان شا الله بسلامتی همه چیز عالی پیش بره و نی نی تو تو عید ۴۰۴ بغل کنی🤩

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جنین اهدایی تو مراکز ناباروری هست مال زوجهایی که از طریق ای وی اف باردار شدن و بقیه جنین هاشون رو نم ...

بچه ها هزینه جنین اهدایی چنده کسی میدونه؟ و اینکه اونا آزمایش سلامت دارن ک آدم مطمئن باشه از سلامت و مشکل کروموزومی نداشتن؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نسا جان تو می‌دونی برای اینکه کسی بتونه جنین اهدایی بگیره اگه تو مرکز نخواد تو نوبت باشه چطوری باید ...

ببین اگر بری کلینیک امید یا بیمارستان بهمن اصلا نوبت و صف نداره

البته باید اول دکتری انتخاب کنی که با اونها کار کنه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم متاسفانه راه دیگه ایی نداره... در واقع اولویتی وجود نداره.براساس تایمی که ثبت نام می کنی هر مو ...

نه اصلا تو شناسنامه بچه یا پدر مادر نوشته نمیشه، آخه بیمارستان یا وبت احوال از کجا میخواد بدونه که بنویسه؟

من همه مراحلش رو تو ایران رفتم که اگر جنینهام درست از انجماد درنیومدن استفاده کنم، البته قسمت نشد استفاده کنم

مراحل اداریش دو سه هفته طول کشید و دو روز رفت و آمد داشت. 

من مرکز امید بودم اصلا صف و نوبت هم در کار نبود

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
من تصمیم گرفته بودم ک طبیعی زایمان کنم تا وقتی که علائم زایمان اومد سراغم همچنان تصمیم داشتم طبیعی ب ...

شنبه نوبت دارم ب دکتر میگم ک برا زایمان اگه مشکلی خواست پیش بیاد در دسترس باشه..ببینم چی میشه..

به به مبارکه عزیزم خداروشکر خدارو صد هزار بار شکر.الهی به سلامتی بغلش کنی🤩

ممنون عزیز. دلم 

من به دعاهای اینجا خیلی معتقدم ...خیلی خیلی دعاگوتونم بزودی زود دامن همه منتظرا سبز بشه

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
خیلی دعامون کن مامان خانم🤩

چشم دوست عزیزم 

خیلی دعاگوتونم خییییلی  

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
خداروشکر موفق شديد، ، بله من همیشه برای سونو هم اینترنتی وقت میگیرم الان که برام روزی که باید برم سو ...

چه خوب .من پس خواستم برم وقت بگیرم .مرسی که گفتین 😍 بله منم متوجه شدم خیلی برای پذیرش سونو سختگیری نمیکنن و راحت پذیرش میکنن ..ویزیت امروز ان شاالله که خوب بود باشه براتون 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
کمکککککککککککککککککک یه سوال مهم و فوری دارم لطفا راهنمایی کنید من دو هفته پیش میکرو کردم ...

بله چون برای درمان کیستتون دکتر تجویز کرده و اگه برطرف نشه تو سیکل پانکچر نمیرین .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها هزینه جنین اهدایی چنده کسی میدونه؟ و اینکه اونا آزمایش سلامت دارن ک آدم مطمئن باشه از سلامت و ...

فکر کنم هزینه انتقالش بستگی به خصوصی و یا دولتی بودن مرکزش داره.

درواقع مرکز جنین ها رو رایگان در اختیار داره و اونا رو طبق تعرفه اش میده به زوجای متقاضی.

دوستای دیگه اگه اطلاعات کاملتری دارین بگین.

امروز که حرفش شد خیلی دارم بهش فکر می کنم.

کسی میدونه اگه زوجی با چنین های خودشون جواب نگیرن به جای تخمک کشی مجدد آیا میتونن کاندید دریافت جنین اهدایی بشن؟ 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

نه اصلا تو شناسنامه بچه یا پدر مادر نوشته نمیشه، آخه بیمارستان یا وبت احوال از کجا میخواد بدونه که ب ...

چه جالب عزیزم کدوم شهر بودین شما اینجا؟

من خیلی وسوسه شدم اقدام کنم.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

اینارو دکتر داده  میخوام همراه با لتروزول ، کلومیفن هم سرخورد بخورم  اخه من بدنم به  ...

نگران نباش عزیزم نمی خوان تخمک کشی کنن که فقط یکدونه تخمک هم داشته باشی آزاد بشه کافیه که با همین داروهای تحریک تخمک هم نتیجه میگیری دارویی سرخود اضافه نکن 

ببین اگر بری کلینیک امید یا بیمارستان بهمن اصلا نوبت و صف نداره البته باید اول دکتری انتخاب کنی که ...

منظورت اینه که دکتری انتخاب کنم که با کلینیک امید یا بهمن کار کنن؟ آخه اینا که مرکز ای وی اف دارن حتما دکتر توشون هست دیگه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
فکر کنم هزینه انتقالش بستگی به خصوصی و یا دولتی بودن مرکزش داره. درواقع مرکز جنین ها رو رایگان در ا ...

فکر کنم اگه به دکتر خودت پیشنهاد بدید قبول کنه ،دکترا عاشق اینجور کارا هستن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
2810