2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043528 بازدید | 684322 پست
[QUOTE=340999961]عزیز دلم من سر در نمیارم ایرانیه یا خارجی بهشم تأکید کردم حتما خارجی بده اینوفولیک۳ ...

این خوب نیست یعنی؟

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه جان بیمه سلامت هم نداری ؟ الان آمپولهای خارجی رو سلامت هم ساپورت میکنه و خیلی ارزون در میاد&nb ...

چرا عزیزم بیمه روستایی دارم ، نمیدونستم قبول میکنن

چون دکتر گفت اهمیتی نداره این بیمه..

قبلا تامین اجتماعی داشتم موقع ivf ها 

الان ندارم ، تمدید نکردیم دیگه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نسا جان تو می‌دونی برای اینکه کسی بتونه جنین اهدایی بگیره اگه تو مرکز نخواد تو نوبت باشه چطوری باید ...

عزیزم متاسفانه راه دیگه ایی نداره... در واقع اولویتی وجود نداره.براساس تایمی که ثبت نام می کنی هر موقع نوبتت شد میری توی سیکل‌ . اتفاقا یه تاپیک دیدم اینجا  یه خانمی دو سال منتظر بود برای انتقال که منفی شد و یک سال دیگه منتظر موند برای نوبت دومش که خدا رو شکر مثبت شد. خیلی زمان بره متاسفانه و  مراحل قانونی هم داره (نامه دادگاه و.. فکر کنم حتی تو شناسنامه نوزاد ثبت میشه) البته مطمئن نیستم دقیق اینطور باشه اگر کسی میدونه بگه.

به خاطر همین سختیش iui رو ترجیح میدن خیلیا‌. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

چرا عزیزم بیمه روستایی دارم ، نمیدونستم قبول میکنن چون دکتر گفت اهمیتی نداره این بیمه.. قبلا تامین ...

دکتر الان گفت به درد نمیخوره یا خیلی وقت پیش ؟

چون قبلا روستایی اصلا به درد نمی‌خورد ولی الان روستایی هم داروهای خارجی رو ساپورت می‌کنه 

روستایی همون سلامته، هر دو یکین 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم متاسفانه راه دیگه ایی نداره... در واقع اولویتی وجود نداره.براساس تایمی که ثبت نام می کنی هر مو ...

نه تو شناسنامه ثبت نمیشه ولی مراحل قانونی داره ،باید نامه از دادگاه باشه 

یعنی جنین مثل تخمک نیست که واسطه ها بفروشن ؟ اینو می‌خوام بدونم وگرنه با نوبت پیش رفتن برای اونی خوبه که سنش کمه و فرصت داره

انشاالله بسلامتی باردارشدی؟

سلام عزیزم بله خداروشکر انشاالله بزودی زوووود قسمت شما و همه منتظرا الخصوص منتظران این تایپیک

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
این خوب نیست یعنی؟

خوبه عزیزم فکنم ایرانیه، ایرانی هم خوبه   

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
نه تو شناسنامه ثبت نمیشه ولی مراحل قانونی داره ،باید نامه از دادگاه باشه  یعنی جنین مثل تخمک ن ...

نه مثل تخمک نیست.

واسطه و... نمیشه. فقط مراکز ناباروری اونام که شلوغ و قوانین سخت

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

دکتر الان گفت به درد نمیخوره یا خیلی وقت پیش ؟ چون قبلا روستایی اصلا به درد نمی‌خورد ولی الان روستا ...

والا دیشب ک زنگ زدم بهش گفت روستایی بدرد نمیخوره 🥲 

اینبار ک گرفتم انشالله مثبت بشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والا دیشب ک زنگ زدم بهش گفت روستایی بدرد نمیخوره 🥲  اینبار ک گرفتم انشالله مثبت بشم

پس طرف قرارداد نیستن دیگه اگه بودن ساپورت می‌کنه 

انشالله که اینبار مامان میشی گلم ♥️

سلام.دخترا بعضیا میگن ای وی اف ها باید حتما سزارین کنن درست میگن؟؟میگن ریسکش بالاست طبیعی زایمان کنن ...

سلام گلم طبیعی خیلی ریسکه 

بچه هایی ک با ای وی اف بدنیا میان رو میگن گلدن بی بی و همیشه پیشنهاد میشه که سزارین انجام بشه چون با هزارسختی بدست اومدن و اصلا ارزش ریسک کردن نداره 

˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️ #چله_زیارت_عاشورا برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : &n ...

سلام عزیزم،خوبی؟ ببخشید من دیر به دیر به نی نی سایت سر میزنم یه دنیا ممنونم ازت که به یادم بودی و برام زیارت عاشورا خوندی😍😍😘😘🩷🩷❤️❤️ قسمت من که نشد مادر بشم ولی برات دعا میکنم انشاالله شما هر چه سریعتر حاجت روا بشی و نی نی خوشگلتو بغل کنی😘😘🩷🩷

سلام عزیزم بله خداروشکر انشاالله بزودی زوووود قسمت شما و همه منتظرا الخصوص منتظران این تایپیک

به به مبارکه عزیزم

خداروشکر خدارو صد هزار بار شکر.الهی به سلامتی بغلش کنی🤩

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
2810