2777
2789
عنوان

مشکلات شب یلدا

180 بازدید | 17 پست

سلام

من خودم از خانواده کم جمعیتی هستم اما همسرم کسیو نداره پدر مادرش به رحمت خدا رفتن با تنها خواهرش رابطه سردی داره همه فامیلشون هم خارج از کشورن فقط برای عروسیمون اومدن اما خب من فامیلامون خیلی زیادن با من خونه فامیل نمیاد منم نمیتونم مقابله به مثل کنم پارسال یلدا خونه مادرم بودیم امسال میگه خونه خودمون میگیریم خونه عموم رو هم دعوت می‌کنیم خونه عموش تنها فامیلیه که داره خودش و خانومش سنشون بالاست دختر جوون دارن ولی چون شوهرم تو مجردی سگ محلشون میکرد منو میبینن خیلی میرن تو قیافه صد در صد هم دعوت کنم نمیان

از طرفی دلم میخواد برم خونه مامانم اونجا خواهرمم هست از همین الانم برا بچم لباس یلدا خریده چجوری به شوهرم بگم میخوام برم خونه مامانم 🥲

اگر پارسال خونه مادرتون بودید 

امسال درستش اینه که به دل همسرتون راه بیاید 

قبول هم نکنن،مهم نیست 

شما دعوت رو کردید 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم همسرت داره لجبازی میکنه یا دوس داشت خانواده خودش باشن... 

بهش بگو عموت اینا نمیان ماهم تنهاییم بریم خونه مامان دیگه

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
مام کم جمعیتیم برا اون اصلا بهم حال نمیده تنهاییم هر چی درس میکنیم دست نخورده میمونه....

چی بگم من الان هرچقدر هم تدارک ببینم غیر از عمو و زن عموش کسی نمیاد 

اونا هم به ما لطف دارن اما بخاطر دختراشون عمرا ما رو دعوت کنن دختراشون تاحالا پا خونه ما نزاشتن 

بگو رسمه میرن خونه بزرگترا...

فرداش عموت دعودت میکنیم

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

بنظرم همسرت داره لجبازی میکنه یا دوس داشت خانواده خودش باشن... بهش بگو عموت اینا نمیان ماهم تنهاییم ...

شوهرم خیلی از اینکه کسیو نداره دلش میشکنه تو مناسبت ها فقط هم همین عمو رو داره 

من درکش میکنم 

2810