2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043861 بازدید | 684348 پست
من بعد سقطم آزمایش دادم. یه سری داروی سرکوب کننده سیستم ایمنی بهم دادن، آزمایشو بردمش پیش نقشینه اصل ...

سلام دکتررضوی هم شنیدم خیلی وسواس گونه دنبال مشکل میگرده ولی نمی دونم خوبه یانه یاکجامیشینه دوتاخواهرن 

سلام عزیزم خوبی،من امروز رفتم پیش عباسی ویتامین ای بهم داد و ال آرژنین و آسپرین، یه سری آزمایشم برام ...

سلام عزیزم . خوبی؟ ببخشید من الان دیدم پیامت رو.

چه کار خوبی کردی رفتی پیشش. به نظرم حتما داروها شو استفاده کن و خراشم پیشش انجام بده. هیچ ضرری نداره. شانست بیشتر میشه‌. دردشم در حد چند ثانیه است به نتیجه خوبش می ارزه. خیر باشه برات.

جنیناتو ایشالا باهاش انتقال بده تو بهشتی هم هستش 

طبق ۴بار تجربه منفی که از نقشینه دارم واقعا طرفش نری بهتره چون هیچ داروی تقویتی نمیده علل منفی شدنو بررسی نمی کنه هیچ توصیه ایی نداره برای آدم و فقط تاکیدش روی کیفیت جنینه‌

الزهرا آزمایشگاه خوبی داره. نگران نباش برو انجام بده عزیزم. من به تازگی مادرم اونجا  آزمایش داد ما چون جوابش بد بود دوباره بردیمش برای چکاب آزمایشگاه خصوصی بازم جوابش همون بود. 

دوچرخه  هم فکر کنم بتونی تو باشگاه دوچرخه ثابت کار کنی . نگفت چرا دوچرخه بزنی؟ شاید برای خون رسانی باشه‌. من دارم ولی سخته بیرون‌.‌.. همون باشگاه بری فکر کنم راحت تر باشه‌.

من فعلا پیش شاکریان نرفتم‌ ولی بهتره زودتر اقدام کنم چون اگه سرم بهم بده گمونم مدتی تو لیست انتظار باشم می گن کمیاب شده شانس من. 

یک هفته ایی هست اصلاح سبکو شروع کردم. ورزش می کنم و خدا رو شکر حال روحیم عالی شده... من قدم ۱۶۵ وزنم ۷۰ فکر کنم ده کیلو کم کنم برای انتقال بهتر باشه. هر چند خیلی سخته. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=340202381]سلام عزیزم خوبی،من امروز رفتم پیش عباسی ویتامین ای بهم داد و ال آرژنین و آسپرین، یه سری آزمایشم برام ...[/QUOTE

عزیزم شما رفتی پیش عباسی ویزیتش و سونو چقدر بود اخه شنیدم خیلی گرون میگیره 🤔فک کنم داخل بهشتی هم هست 

سلام عزیزم . خوبی؟ ببخشید من الان دیدم پیامت رو. چه کار خوبی کردی رفتی پیشش. به نظرم حتما داروها شو ...

خداروشکر که حالت خوبه عزیزم،منم با اصلاح سبک ده تا کم کردم،شصت بودم شدم ۴۸،حالا دوباره که دیگه زیاد مراعات نمیکنم چندتا اضافه کردم، آره یکم سخته ولی تاثیر داره،پیاده روی هم اگه میتونی بکن،منم امید به خدا دیگه،داروهاشو که میخورم ولی نمیدونم چرا شوهرم میگم فعلا خراش نده ولی احتمال زیاد میرم

عزیزم سونو ندادم نمیدونم هزینه شو ولی ویزیتش صد و نود و هشت بود

اع برا انتقال مگه نرفتی؟ پس ویزیتش ک مناسبه باز خوبه بی زحمت ازمایشاتو دادی ب منم خبر بده ببینم خودش ازمایش ایمنی مینویسهیا باید برم پیش شاکریان تعجب کردم اخه یه بچها همین جا پیش عباسی ای وی اف کرد میگفت بیش از حد دارو میده و هزینه هاش زیاده انگار مثلا میگف روزی ۲۰تا قرص میخورم 

اع برا انتقال مگه نرفتی؟ پس ویزیتش ک مناسبه باز خوبه بی زحمت ازمایشاتو دادی ب منم خبر بده ببینم خودش ...

نه عزیزم این ماه که انتقال ندارم دیگه،همین چندروز پیش انتقالم منفی شد،ماه بعدی میرم انتقال، الان رفته بودم درمورد خراش ازش سوال کنم که خودش چندتا داروهم داد، آزمایشهای من فکر کنم همون ایمنی هست،زدم نت انگار مربوط به ایمنی بود،چند سری از ig ها 

نه عزیزم این ماه که انتقال ندارم دیگه،همین چندروز پیش انتقالم منفی شد،ماه بعدی میرم انتقال، الان رفت ...

انشالله این انتقال مثبت میشی ازش زیاد شنیدم فقط یکم شنیده بودم هرینه هاش بالاست مثلا دکتر من خراش و ۵۰۰میگیره   راستی اگه تونستی پی ار پی هم انجام بده منم دو دلم برم پیش دکتر خودم یا این دکتر اتفاقا عباسی بهم نزدیک ترم هست 

انشالله این انتقال مثبت میشی ازش زیاد شنیدم فقط یکم شنیده بودم هرینه هاش بالاست مثلا دکتر من خراش و ...

دکترت کیه عزیزم؟پونصد که خوبه،خراشو به من گفت یک و نیم تا دو، پی آر پیم نمیدونم چیه،کاش ازش پرسیده بودم،من با یه جلسه نفهمیدم دکتر خوبیه یا نه،خیلی کم حرف بود و فقط اگه سوال میکردی خیلی کوتاه جواب میداد ولی همونجا درمانگاه تعریف میکردن ازش،من رفتم درمانگاه شفق،مطبش نجف آباده،شما کجایی؟

دکترت کیه عزیزم؟پونصد که خوبه،خراشو به من گفت یک و نیم تا دو، پی آر پیم نمیدونم چیه،کاش ازش پرسیده ب ...

دکتر تهرانی اره دکتر من مناسب تر میگیره پی ار پی خون میگیرن ازت ب رحم تزریق میکنن برا خون رسانی بیشتر تازه دکتر تهرانی لیزر هم تو مطبش انجام میده تو سیکل اونم برا خونرسانی ب رحمه فک کنم لیزر جلسه انگار ۳۰۰/۴۰۰منتهی سرش خیلی شلوغه و نوبت دهیش سخت باید صب بری اسم بنویسی باز از ۲بری پشت در تا ببینی ک نوبتت بشه تا ۳/۴صب هست من نجف ابادم 

دکتر تهرانی اره دکتر من مناسب تر میگیره پی ار پی خون میگیرن ازت ب رحم تزریق میکنن برا خون رسانی بیشت ...

باز خوبه تهرانی همه کار میکنه،نقشینه که هیچ،اصلا کلا به هم ریختم من، نمیدونم چیکار باید بکنم

دکتر تهرانی اره دکتر من مناسب تر میگیره پی ار پی خون میگیرن ازت ب رحم تزریق میکنن برا خون رسانی بیشت ...

الان یادم افتاد چیزیم هست به اسم فیزیوتراپی رحم برای خونرسانی،نمیدونم خوبه یا نه

باز خوبه تهرانی همه کار میکنه،نقشینه که هیچ،اصلا کلا به هم ریختم من، نمیدونم چیکار باید بکنم

اره ازش بخای انجام میده چه بد ک نقشینه این کارا رو انجام نمیده منم خیلی دو دلم نمیدونم چیکار کنم تهرانی با انصافه همه کاریم میکنه اما ازمایش ایمنی و خودش بررسی نمیکنه میفرسته شاکریان فقط اینکه سرش شلوغه دو دلم برم پیشش من یه زایمان زودرسم پیشش داشتم برا همین ازش سرد شدم مریضا۱۰تا ۱۰تا میرن پیشش

الان یادم افتاد چیزیم هست به اسم فیزیوتراپی رحم برای خونرسانی،نمیدونم خوبه یا نه

اره خوبه لیزرم فک کنم مثل همون فیزیوتراپی رحم عمل کنه ۲/۳جلسه قبل انتقال میگه باید بیای البته میگم اگه خودت ازش بخای میفرسته

آسمان‌ جان انشالله که بیشتر میشه ،بازم‌ فعلا نمیشه گفت که همینقدر میمونه چون من تا حالا پانکچر زیاد ...

سلام عزيزم، یه سوال دیگه من گونالهایی که الان استفاده میکنم جدیدن ولی یه قلمی ۴۵۰ دارم سه ماه از انقضاش گذشته فکر کنم با توجه به زیاد کردن دز داروهای حتما گونال کم میارم بنظرتون سه ماه از تاریخ بگذره کلا کاراییشو از دست داده ؟؟؟؟ البته در حالت معمول بدیهی همه میگن داروی تاریخ گذشته استفاده نکنید ولس الان فقط تا دو روز دیگه گونال دارم بعدش نمیدونم اصلا پیدا میشه و اینکه قیمتش چقدره نمیدونم شاید اینا خارجین تا سه ماه بعد هنوز کارایی دارن ؟؟؟؟

2810