2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044124 بازدید | 684361 پست
چند ماهتع هماتوم اندازش چه قدره 

دوازده هفته و دو روز.

دوتاست یکی ۱۱×۲۵ یکی ۵٫۵×۲٫۵ میلی متر.

دوفاستون روزی دوتا میخورم.

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوازده هفته و دو روز. دوتاست یکی ۱۱×۲۵ یکی ۵٫۵×۲٫۵ میلی متر. دوفاستون روزی دوتا میخورم.

شیاف اکتوژست بزار 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
دوازده هفته و دو روز. دوتاست یکی ۱۱×۲۵ یکی ۵٫۵×۲٫۵ میلی متر. دوفاستون روزی دوتا میخورم.

عزیزم شور نزن

من خودم 2 دفعه به شدتی افتادم رو خونریزی که انگار شیر ابی باز کردن ازم خون میرفت

هر 2 دفعه هم لخته های بزرگ و زیاد ازم اومد جوری که گفتم بچه ام افتاد

ولی خداروشکر هنوز بچه ام سرجاشه

استرس میگیری حق داری ولی سعی کم اروم باشی

این خون و لخته ها بخاطر هماتوم هست و تا تمامش خارج نشه هر از 1 مدت متاسفانه خونریزی میاد

استراحت مطلق باش اصلا راه نرو

داردهاتم سر ساعت استفاده کن 

انشالله اخرین باری باشه که خونریزی میکنی و اذیت میشی

ببخش طولانی شد🌹

عزیزم شور نزن من خودم 2 دفعه به شدتی افتادم رو خونریزی که انگار شیر ابی باز کردن ازم خون میرفت هر ...

عزیزم چقدر حرفات آرومم کرد.یادمه خونریزی داشتی گلم.خییییییلی بده.خیلی بد.بعضی دکترا هم استرس خالین،بدتر دیوونت میکنن.

انشاالله که قطع بشه دیگه اصلا نیاد.برام خیلی دعا کن عزیزم.

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
دوازده هفته و دوروز. قبل از رفتن یه شیاف گذاشتم الانم که اومدم یکی دیگه،دوتا آمپولم زدم.دراز کشیدم. ...

منم خونریزیم ۱۱هفته ۳ روز بود هماتومم ندارم نمیدونم چرا ابن لک قطع نمیشه هر روز لک بینی دارم ان تی هم گفت هیچی نداری که لک و خونریزی ببینی

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم شور نزن من خودم 2 دفعه به شدتی افتادم رو خونریزی که انگار شیر ابی باز کردن ازم خون میرفت هر ...

سلام آوا خوبی چخبر از خودت لک بینی تموم شد برا من هنوز میاد  از فردام استرادیول و قط میکنم خیلی میترسم دوباره خونریزی کنم

سلام بچه‌ها خوبین؟ عباداتتون قبول ان شااالله.

بچه ها من سر این انتقال خییییلی پهلوی راستم درد میکرد. بعد قطع کردن داروها تقریبا تموم شد. تا دو سه روز پیش ک ی حالت عجیبی ی حس سوزش تو پهلوی راستم ایجاد شد ی لحظه انگار آب داغ می‌ریخت اونجا ی حالت سوزش عجیب. حالام ک پریودم داره تموم میشه دقیقا عین روزای انتقال درد شدید پهلو شروع شده. نگرانم کرده خیلی . امکان داره داروها عوارض داده باشن؟ کسی تجربشو داره ؟ نمی‌دونم چ دکتری باید برم براش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام آوا خوبی چخبر از خودت لک بینی تموم شد برا من هنوز میاد  از فردام استرادیول و قط میکنم خیلی ...

سلام عزیزم اره قطع میشه ولی دقیقا شب هایی که امپول میزنم اولین ادرارم تو صبح با اب خونه بعدش قطع میشه

البته من هنوز قرص هام قطع نکردم

امشب نوبت دکتر دارم برم ببینم چی میگه شاید بخاطر امپوله 

تو هم نگران نباش لک ها قطع میشه و انشالله دیگه بقیه بارداری بدون استرس بگذره

منکه از روزی که جواب بارداریم گرفتم تا الان همش استراحت مطلق بودم خسته شدم 

سلام بچه‌ها خوبین؟ عباداتتون قبول ان شااالله. بچه ها من سر این انتقال خییییلی پهلوی راستم درد می ...

سلام فاطمه جان خوبی عزیزم نمیتونی به دکتر خودت مراجعه کنی اون در اطلاع هست چه داروهایی مصرف کردی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
وای اگه بدونی،روی توالت فرنگی بودم یهو بلند شدم دیدم توالت غرق خونه،سریع رفتم سونو،شکممو فشار میداد ...

سلام عزیزم واقعا ک نگرانی و استرس داره حتی ی قطره خون اما ی چیز رو مطمئن باش گر نگهدارمن ان است ک من میدانم شیشه را بغل سنگ نگه میدارد تو استراحت و دارو هات ادامه بده بقیه شو بسپار بخدا بهت قول میدم نی نی محکم چسبیده ولتم نمیکنه تا وقت زایمانت.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

[QUOTE=331711607]سلام بچه‌ها خوبین؟ عباداتتون قبول ان شااالله. بچه ها من سر این انتقال خییییلی پهلوی راستم درد می  سلام فاطمه جان منم بعد انتقال اولم اینجوری شدم رفتم متخصص داخلی گفت از پرد نیزولونه نباید یهویی قطع میکردی 

من بعد منفی شدنام و پانکچرام دو پریود بعدی کلا بونم بهم میریخت

سلام عزیزان من تعین جنسیت بودم فقط یدونه جنین مسر داشتم الان روز سوم انتقالم

قبل انتقال خیلی ترشح داشتم بعد انتقال  ترشحم قطع شده یعنی چرا

فقط یدونه جنین گرید abانتقال دادم امکان داره مثبت بشم😔😔😔