2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044017 بازدید | 684354 پست
اره رفتم گفت 1 کم خون پشت جنین هست که داره تخلیه میشه ولی دهانه رحمم 1 کم باز شده  گفت تا خون ...

عزیزم آوا  استرس بدترین سمه اصلا نگران نباش دکتر اگه جای نگرانی بود خدایی نکرده دستور بستری میداد

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام عزیزان .من امروز روز ۷ انتقالمه بیش از حد کلافه ام .حوصلم سر رفته تو خونه.پوسیدم بسکه تو خونه موندم.من از قدیمی های تاپیک هستم شاید بعضی ها منو یادشون باشه .والا تو این راه پوسیدم بسکه عمل کردم و دارو خوردم و سونو شدم و آی وی اف کردم وووو

برام دعا کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم آوا  استرس بدترین سمه اصلا نگران نباش دکتر اگه جای نگرانی بود خدایی نکرده دستور بستری مید ...

ممنونم 

این سری استرس نداشتم چون قبلا اینجوری شده بودم

خداروشکر هم قلبش خوب میزد هم رشدش خوب بود

گفت 9. هفته و 4 روزمه

چهارشنبه هفته دیگه گفت برم که هم سونو کنه هم غربالگری کنه 

عزیزمم چی سعادتی بهتر از این  ،کاری که خدا رو خوشحال کنه بهترین کار دنیاست انشاالله موفق باشی ف ...

انشاالله هر چی خدا صلاح بدونه سر راهم قرار بده واقعا الان دیگه هیچ فرقی واسم نداره

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
متاسفم عزیزم انشاالله هر چی خیره واست پیش بیاد دیشب اومدم سایت فقط بخاطر خودت ولی دلم گرفت پیام نزاش ...

😭🫂

عزیزم تو لایق بهترین های ، هرچی ارزوی خوبه مال تو🤍

انشالله مسیر منم باز باشه🥺

بابتش نذر کردم پیش امام رضا ، و شهید هادی ، هنوز محقق نشده 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستانم

@alaae   دوست صبورم به قول دوستان هیچی نمیتونم بگم فقط از ته دل از خدا برات خواستم یه نگاه ویژه بهت بندازه از بس صبوری و مطمانا خدا بنده به این صبوری رو بی نتیجه نمیذاره

آلای گل تو برای من الگو هستی توی صبر و آرامش

و اینکه کاربری @poweroflove    

سلام همتون رو رسوند گفت بگم دلم برا همتون تنگ شده ولی نمیرسه بیاد تو سایت،یه کم درگیر پسرش بوده خیلی گریه و بیقراری داره،شکر خدا الان دوماهش شده 

@مهتاب۴۴۴    

@alaae    

@فردایی_روشن    

@رادیس۱۲    

اسامی شمارو گفت بهتون بگم دلتنگتونه خیلی

بقیه دوستانم همینطور

سلام عزیزان .من امروز روز ۷ انتقالمه بیش از حد کلافه ام .حوصلم سر رفته تو خونه.پوسیدم بسکه تو خونه م ...

عزیزم با فیلم وکتاب خودتو سرگرم کن سخته ولی باید بگذره ایشالله خیر باشه🤗منم هفته پیش دکتر بودم گفت فقط یک بار دیگر میتونید آی وی اف کنید بخاطر مشکل همسر دوماه دارو داد تا ببینم خدا چی قسمت میکنه😔😭😢🥺

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

انشاالله هر چی خدا صلاح بدونه سر راهم قرار بده واقعا الان دیگه هیچ فرقی واسم نداره

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
عزیزم با فیلم وکتاب خودتو سرگرم کن سخته ولی باید بگذره ایشالله خیر باشه🤗منم هفته پیش دکتر بودم گفت ...

انشااله که خیره برات عزیزم .نگران نباش .من هم خودم رو با همین کتاب سرگرم میکنم ولی بعضی موقع ها بد جور کلافه میشم.خدا به هممون کمک کنه تو این راه

😭🫂 عزیزم تو لایق بهترین های ، هرچی ارزوی خوبه مال تو🤍 انشالله مسیر منم باز باشه🥺 بابتش نذر ...

انشاالله به وقتش محقق میشه عزیزم 

انشاالله حاجت روا بشی 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
انشااله که خیره برات عزیزم .نگران نباش .من هم خودم رو با همین کتاب سرگرم میکنم ولی بعضی موقع ها بد ج ...

ممنون دارم با خونه تکونی خودمو سرگرم میکنم ولی یهو تو اوج شلوقی دستم بکار نمیره میرم توفکر هزارتا فکر میاد توسرم، به هیچکی نمیتونم بگم مگه اینجا با همدرد ام همدردی کنم، اگه نشه چی یعنی مادر شدنو بیخیال شم غریبی بکشم دردسراشو بکشم نشه چی😔😔بازم خودمو دلداری میدم خدا بزرگه 🥺😢

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

2810