2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
سلام جودی جان،انشااله روزهای قشنگی رو با نی نی سپری کنی همیشه سلامتیشو ببینی

عزیز قشنگم سلام،مرسی دوست مهربونم،سلامت باشی،ایشالاذبزودی من از این پیاما به شما بدم😍

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم.قدم نورسیده مبارک.انشاالله زیر سایه امام زمان و پدرومادر قد بکشه.خوشبختیشو ببینی الهی. ا ...

سلام قشنگم،سلامت باشی مرسی مهربونم،مِهراد

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
فداتشم خاله جون اره بهترم نمیدونم چرا یه طوری ام خس میکنم این اتفاقات اخیر یه خواب بوده اصلا باورم ...

الهی قربون دلت برم❤️ الهی روح مامان بزرگت در آرامش باشه خدا دل شمارم آروم کنه. حق داری عزیزم 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام به همگی بچه ها 1 سوال من هر دفعه میرم سونو اندازه هفته جنین خیلی متفاوت نشون میده یعنی کم نشو ...

يه جا سونو نیس حتما باید یع جا بری

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

سلام عزیزان ان شاالله که همتون به زودی زود مامان بشین🥰

یه سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنید🌹

من ۱۹ دی پانکچر شدم و هایپر شدم روز ۲۷ سیکلم مثل همیشه پریود شدم ولی این ماه که دومین پریودم هست الان ۳۰ سیکلم و هنوز پریود نشدم

امکانش هست طبیعی باردار شده باشم یا این تاخیر بخاطر داروهاست؟؟

البته بچه اولم رو طبیعی باردار شدم الان دو ساله واسه دومی اقدامم

معجزه یعنی بعد از ۱۶ ماه انتظار دقیقا همون ماهی که نوبت عکس رنگی داری که بری واسه آی یو آی باردار بشی😍خدایا هزاران بار شکرت ازت میخوام به همه ی منتظرای نی نی معجزتو نشون بدی😊دوست مهربونم یه صلوات واسه نی نی دار شدن منتظرا و سلامتی همه نی نی های تو دلی بفرست ممنونتم😘مهربونا واسه دوباره مادر شدنم دعا کنید دو ساله منتظرم بچم خیلی تنهاست😔اللهم عجل لولیک الفرج🌱
همش 1 جا رفتم تو مطب خود دکترم رفتم به خودشون هم  میگم میگن خیلی به این عدد ها توجه نکن مگه م ...

اره برا من اینجور بود اصلش انتی هست

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
میگم عزیزم شما فولیک اسید 1 میخورید یا 5?

عزیزم هیچکدوم دکترم به من کوالی فول میداد میگفت از اسید فولیک خیلی بهتره 

سلام‌ پروانه جون ،ممنون عزیزم،پروانه واسه مورفولوژی میشه کاری کرد؟؟ برای اقدام طبیعی میشه امیدی داشت ...

والله اون جور که من شنیدم مورفوژی متاسفانه به دارو مقومه پیشه یه دکتر اورولوژیست خوب برو اگه سنت بالاست زمانو از دست نده به نظرم ولی اگه بالانیست یه مدت خودشو تقویت کنه ودر ضمن کبد روی اسپرم تاثیر داره ببین کبدش چرب نیست اصلاح سبک کنه اگه چربه 

موقعی که آمپول برای تخمک کشی شروع می کنیم چه غذاهایی بخوریم وچکارهایی انجام بدیم تاتخمک وجنین زیادتش ...

عزیزم خوراکی و اینا اصلا ربطی به تعداد نداره رابطه ی مستقیمش با دارو و جوابگویی بدن به دارو وزخیره داره بعضی با ایرانی بهترن بعضی با خارجی متاسفانه ازمونو خطاست 

عزیزم انشالله باردار باشی ولی پریود دوم بعد تخمک کشی معمولا به هم ریختس

ممنون راستش خیلی امیدوار بودم

ولی وقتی دیدم اکثرا پریود دومشون با تاخیر بوده ناامید شدم

خدا کمکمون کنه

معجزه یعنی بعد از ۱۶ ماه انتظار دقیقا همون ماهی که نوبت عکس رنگی داری که بری واسه آی یو آی باردار بشی😍خدایا هزاران بار شکرت ازت میخوام به همه ی منتظرای نی نی معجزتو نشون بدی😊دوست مهربونم یه صلوات واسه نی نی دار شدن منتظرا و سلامتی همه نی نی های تو دلی بفرست ممنونتم😘مهربونا واسه دوباره مادر شدنم دعا کنید دو ساله منتظرم بچم خیلی تنهاست😔اللهم عجل لولیک الفرج🌱