2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045231 بازدید | 684439 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما وقتتون بخیر  ترخدا راهنماییم کنین  من دیشب روز ۱۴ انتقالم رفتم تیتر بتا دادم ...

سلام خانم اولا مبارک باشه بعدم نترس بله بودن با این بتا احتمال داره دوقلو باشه ،جنینهات زود لانه گزینی کردن احتمالا بتات خوب رفته بالا

مهتاب نازنیم دلت روشن،الهی به حق همین ماه خدا خیلی زود حاجتتو بده گلم

سلام عزیزم.قدم نورسیده مبارک.انشاالله زیر سایه امام زمان و پدرومادر قد بکشه.خوشبختیشو ببینی الهی.

اسمشو چی گذاشتین عزیزم؟

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
سلام خانوما وقتتون بخیر  ترخدا راهنماییم کنین  من دیشب روز ۱۴ انتقالم رفتم تیتر بتا دادم ...

سلام ببخشید شما قبلش بی بی چکم زدین؟؟؟مثبت شد؟؟ 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

خانما کسی بوده بی بی چکش منفی باشه اما بره ازمایش مثبت باشه 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
آلا قشنگم ممنونم خدا حاجت دلتو بده  والا زدم میخواست کنده بشه ساق دیدم تا بالا نمیره  ی ...

ممنونم عزیزم همچنین. عه چه جالب نمی‌دونستم ب ساق هم میشه زد. آره آب خیییییییییییییلی بخور

ان شااالله سبب ساز بشه برات عزیزم ❤️ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

به به مبااااارکه😍😍 تو رو خدا پیش پیش فکر منفی نکن عزیزم. جنبه مثبتش زورش بیشتره😁 ان شااالله پر از خیر و برکت باشه 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم عزیزم همچنین. عه چه جالب نمی‌دونستم ب ساق هم میشه زد. آره آب خیییییییییییییلی بخور ان شااالل ...

ممنونم عزیزم ب بازوم زدم احساس کردم چسب میخواد کنده بشه روش جوراب کشیدم 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
ممنونم عزیزم ب بازوم زدم احساس کردم چسب میخواد کنده بشه روش جوراب کشیدم 

آهان😅

ببخشید شما بی بی چک رو صبح زدین که هاله انداخت؟