2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045265 بازدید | 684441 پست
@alaae     خصوصی

چشم❤️😥مهتاب جونم ببخشید خییییلی دیر از دکتر اومدم مادرشوهرمم خونه ماست تا شام آماده کنم و بخوریم و... دیر شد و فرصت نشد بیام اینجا. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خانما سلام من اگه خدا بخواد فردا انتقال دارم خواهش میکنم برام دعا کنید انچه که ب صلاحمه خدا بهم ببخش ...

ااای جاااانم ان شاالله ب سلامتی الهی بحق امام سجاد ع مثبت بشی برا منم دعا کن❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم مهربونم انشالله با دعاهای شما و برکت این روزا تموم شه این همه انتظار امیدوارم به حق این روز ...

انشاالله خواهری

واقعاً اینبار سخت گذشت برام هنوز نتونستم برگردم به روال عادی زندگی 😭

@فردایی_روشن     فاطمه جان دوستِ پرانرژی من بهت تسلیت میگم خدا بهتون آرامش بده و سلامتی ...

ممنون عزیزجان ♥️

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خذا رحمش کنه عزیزم تسلیت میگم 

ممنون اترین جونم

انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستان، من دیروز روز ۱۵ ام انتقالم خداروشکر لطف حضرت عباس شامل حالم شد جواب آزمایشم مثبت شد😍

من جنین دو روزه ی فرش انتقال داده بودم و اصلا امید نداشتم، فقط متوسل شدم به حضرت عباس(ع)

انتقال دوم بودم، از ته دلم دعا کردم همه ی خانومای منتظر این لحظه رو تجربه کنن

سلام بچه ها من جواب آزمایشم منفی شد

ای وای 🥺 الان به عشق جواب شما اومدم🥺 الهی خدا دلتو آروم کنه و خیییلی زود شاد بشی با معجزه اش بحق امام سجادع