2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم برات 😍😍😍 انشالله عالی پیش میره همه چیز الان نمیدونی تخمکگذاریت کی بود ...

سلااااااام عزیزم خوبی؟😍 چقد خوشحالم سر زدی بهمون😘❤️ خیییییییییییییلی ممنون 

نه واقعیتش نمی‌دونم کی تخمک گذاری بوده‌ .hcgهم نداده.

آره خدا خیرش بده مارال جان گف باید آز پایین بوده باشه تو سیکل طبیعی.

حالا فردا صبح دوباره باید آز پروژسترون بدم. توکل ب خدا. خیییییلی محتاج دعاتونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
هی مادر😭😭😭😭😭 غم فراموش نشدنی رو تجربه میکنی فاطمه  خدا بهت صبر بده اسم  عزیزت و ...

جمله ی اولت رو دارم یواش یواش درک میکنم

💔😔

چیکار کنم بیاد به خوابم ؟

این چند وقته اصلا نخوابیدیم ...

الان مثلا اومدم خونه بخوابم استراحت کنم ولی کارم فقط گریس

از اون وقتا با عمه هام دور هم بودیم

داغ بدی رو دلمه

مادرشوهرم دختر خاله ی مادربزرگمه

دیشب خوابشو دیده 🥺

خواب دیده تو یه خونه ای هستن جشنه عزیزم خوشحاله با چادر سفید .. شربت تعارف کرد به مادر شوهرم

منم دلم میخواد خوابشو ببینم 😭

اگه ازش بخوام میاد بخوابم؟

مهتاب جون امروز چهل روز از چله میگذره ..‌ من سه روز عقبم حس خوندن ندارم اگه دو سه روز دیگه بخونم اشکال داره؟

البته اسامی دوستان از ۴۰ بیشتره

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جمله ی اولت رو دارم یواش یواش درک میکنم 💔😔 چیکار کنم بیاد به خوابم ؟ این چند وقته اصلا نخوابیدی ...

سلام عزیزم بهت تسلیت میگم انشاءالله جاشون بهشت و غم اخرتون باشه 🖤

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️

خانما نمیدونم از خامیم بود یا نادونی ده تا تخمک داشتم فریز کردم سه ماه پیش بعد گفتم شوهرم تسه بشه جنین شن انتقال بدم شوهرم بنده خدا عمل تسه شدن تخمکام از فریز بیرون نیومدن و هیچ جنینی نشد 

انتقالم روز پنج شنبه لغو شد😑اعصابم خیلی خورده بیشتر برا شوهرم که پنگوئنی راه میره 😬

بازم از اول باید شروع کنم و پانکچر سومم یعنی داغونم بخدا وقتی گفت جنین نشده جفتمون شوک زده شدیم 

توکل بخدا هر چه اید خوش اید ولی تا فعلا بدشناسی اومده 😏

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
خانما نمیدونم از خامیم بود یا نادونی ده تا تخمک داشتم فریز کردم سه ماه پیش بعد گفتم شوهرم تسه بشه جن ...

الهییییی عزیزم خیلی سخته واقعا. حتما خیری بوده توش. نگفتن چرا اخه؟

منم ی بار سابقه شو داشتم که جنینم از فریز در نیومد. خیلی شوک بدی بود. 

از دیروز هر از گاهی دلهره اش میاد ک نکنه بازم درنیاید از فریز . ولی فکر و خیال ما چیزی رو عوض نمی کنه . توکل 

ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلامم دوستان من تو مراحل ای وی اف هستم یعنی اوایلش دکتر بهم گفت کیست داری دارو ضد بارداری داده که ...

سلام عزیزم ان شالله ب سلامتی. آره نگران نباش پیش میاد اینجوری و با دارو رفع میشه

سلام بچه ها..طول سرویکس زده ۵۰ میلی متر فانلینگ زده ۱۰ میلی.... فانلینگ چیه؟ اطلاعاتی دارین؟

والا منکه سر در نمیارم ولی میدونم طول سرویکس عالیه چون من انتی ۳۵بود من هفته دیگه باید برم انومالی خیلی میترسم خیلی استرس دارم ولی همش میگم خدایا خودت دادی سپردم به خودت !میگم جنسیت چی بود😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
یعنی سرکلاژ شدی؟؟  پساریهمون سرکلاژه؟

نه سرکلاز ۱۵ هفته شدم چون طول سرویکسم ۳۵ بود گفت سرکلاژ بشو که با بی هوشی دهانه رحم بخیه میزنن ۲۲ هفته فانلینگ شدم که دکتر گفت خطرناکه پساری گذاشت پساری یه حلقه پلاستیکی هست دور دهانه رحم میندازن بچه رو هول میده بالا 

نه سرکلاز ۱۵ هفته شدم چون طول سرویکسم ۳۵ بود گفت سرکلاژ بشو که با بی هوشی دهانه رحم بخیه میزنن ۲۲ هف ...

عزیزم من تو انتی طول سرویکس رو زده ۳۵ولی دکترم حتی نگفت استراحت کنم اسمی از سرکلاژ و استراحت هم نیاورد البته من یک قل هست انومالی هم هفته آینده باید برم به نظرتون خطرناکه من ۳۵هست؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭