2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من هم بعد تخمک کشی ، یک هفته زودتر پریود شدم! اصلا سابقه نداشته که سیکلم بشه ۲۰ روز!!!

طبیعیه ؟ ینی همه سیکلشون دچار اختلال میشه؟ من قبلا بعد تخمک کشی سریع انتقال میدادم و داروها جلوی پریود رو می گرفتن.

الان گیج شدم. ینی علت منفی شدن همینه؟ چرا اینطوری میشه؟ 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام  عزیزم خوبی  فرشته ها چطورن ؟  هیچی خواهر منم چندبار سیکلم کنسل شده رحمم سه خط ...

فداتشم

خوبن خداروشکر

خودم دستبوسم

خوب درمانی نداره؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من امر وز روز 12 انتقالم بوده 2 تا جنین 4 روزه انتقال دادمه بتام امروز که 12 انتقالمه شده 1280 خی ...

بتا منم روز ۱۲ ۱۸۰۰ اینا بود

نگران نباش

البته برا من دوقلو شد

انشاالله از شمام دوقلو

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مرسی عزیزم دیدی خواهری این بارم نشد دیگه واقعا درمونده شدم چشمام باز نمیشه از بس که گریه کردم دلم خ ...

عزیزم متاسفم 

منم بار اول دقیقا تو ولادت حضرت ابوالفضل جوابم منفی شد و ‌انگار یجورایی دلخور بودم ازشون

ولی بعد تو ولادت امام رضا هدیه امو ازشون گرفتم

نا امید نباش عزیزم به وقتش خدا بهت هدیه اشو میده

مرسی عزیزم دیدی خواهری این بارم نشد دیگه واقعا درمونده شدم چشمام باز نمیشه از بس که گریه کردم دلم خ ...

خدا کمکت کنه عزیزم خیلی برات ناراحت شدم😢

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
انشاالله که بهترین ها نصیبت میشه  قبل و بعد انتقال نشاسته حتما بخور حتما از دسشویی فرنگی استفاد ...

چشم عزیزم . ممنونم که وقت گذاشتی❤️😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام  عزیزم خوبی  فرشته ها چطورن ؟  هیچی خواهر منم چندبار سیکلم کنسل شده رحمم سه خط ...

من اصلا یادم می‌ره بپرسم سه خطی هس یا نه. نباشه کنسل می کنن حتما؟ ضخامتت خوب بالا میره؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱