2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045332 بازدید | 684458 پست
مرسی عزیزم امیدوارم خودت با همین انتقال مادر بشی سختیه این راه تموم بشه برات

ان شاالله برا هممون خیلی زود سختیاش با ی خوشی و شادی بزرگ از پایان انتظارمون، تموم بشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بتا منم روز ۱۲ ۱۸۰۰ اینا بود نگران نباش البته برا من دوقلو شد انشاالله از شمام دوقلو

عزیزم. بعدش باز تکرار کردین ازمایش یا نه

همیشه تو زندگی مثل موهام بودم نه صاف، نه فر، موجی:   ) 😌🤞🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم دیدی خواهری این بارم نشد دیگه واقعا درمونده شدم چشمام باز نمیشه از بس که گریه کردم دلم خ ...

قربون دلت برم بقران از ته دلم دعا میکردم ابنبار مثبت بشی و بچه ی سالم بغل بگیری 💗

چه کنم که نه در اختیار ما هست نه با پول و نه با زور میشه کاری کرد.میدونم که هرچه هم امید ودلداری بدم فعلآ بی فایده اس

چون تمام دعاها بی جواب مونده منکه واقعاً ایمانم ضعیف شده 

هیچی ارومم نمیکنه

فقط‌ فقط‌ میگم خدا برات بسازه

همون خدایی که فعلا چشم وگوششو بسته به رومون 😭😔

قربون دلت برم بقران از ته دلم دعا میکردم ابنبار مثبت بشی و بچه ی سالم بغل بگیری 💗 چه کنم که نه در ...

توکل به خدا 

بعد از عید دوباره باید برم پانکچر نمیدونم با همین فروتن ادامه بدم یا برم مام آخه ۴ ساله با این دکتر نتیجه نگرفتم میدونم همه چی دست خداست نه دکترا ، ولی دلم میگه شاید دکتر عوض کنم بهتر باشه 

فعلا که مات و مبهوتم هزار تا سوال تو سرمه نمیدونم چجوری از اول شروع کنم

خواهری هر تجربه ای داری بهم بگو برای پانکچر چیکار کنم جنین زیاد و با کیفیت تشکیل بشه 

هم خودم تنبلی تخمدان دارم هم شوهرم مورفولوژی پایینه

قربونِ دلِ پر از غمت خدا انشالله تو انتقال بعدیت یه جوری دلت رو شاد کنه که خستگی این همه تلاشت رو پاک کنه 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
ان شاالله برا هممون خیلی زود سختیاش با ی خوشی و شادی بزرگ از پایان انتظارمون، تموم بشه

حتما همینطور میشه من که ناامید نیستم آخه خدا خودش گفته آن مع العسر یسری مگه میشه همه چی رو درست نکنه 

خدا کمکت کنه عزیزم خیلی برات ناراحت شدم😢

مهتاب جان تورو خدا منو تو دعاهات فراموش نکن

میشه هر تجربه ای داری بهم بگی تو اصلاح سبک یا طب اسلامی هر چی فکر میکنی تعداد و کیفیت جنین رو بالا میبره البته همسرم هم مشکل مورفولوژی داره بعد از ماه رمضون میرم دوباره پانکچر

عزیزم متاسفم  منم بار اول دقیقا تو ولادت حضرت ابوالفضل جوابم منفی شد و ‌انگار یجورایی دلخور بو ...

ممنونم عزیزم خدا بچه هاتو زیر سایه امام رضا حفظ کنه برات 

خیلی سخته این روزا ولی با توکل و امید به خدا میگذره

زندگی همینه چاره ای نیست جز صبر ببینیم کی نوبت ما میشه

بچه ها هر کس دکتر خوب تو تهران میشناسه معرفی کنه که من در موردش تحقیق کنم ممنون میشم

۴سال با فروتن بودم نمیگم دکتر خوبی نیست اما اینقدر مطبش شلوغه واقعا حداقل تایم انتظار تو مطب الان ۶ ساعت شده اصلا در توانم نیست 

بین فروتن و مام موندم ولی دکترای مام رو نمیشناسم هر کی تجربه ای داره ممنون میشم در اختیارم بزاره

مهتاب جان تورو خدا منو تو دعاهات فراموش نکن میشه هر تجربه ای داری بهم بگی تو اصلاح سبک یا طب اسلامی ...

عزیزم چشم اگر قابل باشم دعات میکنم

دیروز که جواب رو گفتی خیلی دلم گرفت

من دوبار ای یو ای و یکبار با فروتن ای وی اف کردم  همه ش منفی شد در حالی که ما مشکلی نداشتیم

دکتر خوبیه ولی من دیگه باهاش ادامه ندادم علاوه بر ارتباط نگرفتن دلی برای ادامه راه،

هم بحث دوری مسیر و   شلوغی مطب باعث شد دیگه اونجا نرم

شما هم اگر در این مدت ۴ سال تحت نظرشون بودی و جواب نگرفتی پیشنهادم اینه که  دکتر یا مرکزت رو عوض کنی

مرفو همسرت تو ازمایشات بیمارستان بهمن چند هست؟

چون بهمن که فروتن کار میکنه ازمایش اسپرمش یه مقدار سختگیرانه س

چندبار ای وی اف ای یو ای کردی؟

چشم هرچی بلدم جمع میکنم یکجا برات میفرستم اگر دوست داشتی درخواست دوستی بده خصوصی بفرستم

من به هرکسی که چندبار برای درمان ای وی اف اینا کرده و نتیجه نگرفته پیشنهاد میکنم طب اسلامی رو امتحان کنه شما هم امتحان کن ان شا الله جواب میگیری اگر هم خدانکرده نشد چیزی رو از دست نمیدی یه مدتی استراحت کردی و مجدد میری سراغ  درمان

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بچه ها هر کس دکتر خوب تو تهران میشناسه معرفی کنه که من در موردش تحقیق کنم ممنون میشم ۴سال با فروتن ...

نهال جان من جای شما بود دیگه ادامه باهاش نمیدادم دیگه اینجا صراحتا نظرمو گفتم

بچه ها هر کس دکتر خوب تو تهران میشناسه معرفی کنه که من در موردش تحقیق کنم ممنون میشم ۴سال با فروتن ...

من اخرین بار پیش زهره لواسانی میرفتم

گرچه برای من به شروع سیکل و انتقال جنین های قدیمی از پیامبران به مام نرسید

ولی فکر کنم تو بهمن و مام کار انجام میده 

انتظار مطبش دوسال پیش حدودا یکساعت تا یکساعتو نیم بود

یم کم استرسی هست ولی دقیقه_ علمش بروزه_ خوب میفهمه بررسی میکنه ولی مثل همه دکترها هر مورد خاصی به ذهنت رسید در هر ویزیت بهش یاداوری میکنی تا در نظر بگیره و چیزی رو فراموش نکنه 

دستش که برای من سبک بود دو سه بار بعد سقط باهاش ویزیت شدم برای بقایا دیگه شرایطم جور نشد که برم انتقال

یکسال بعد که طبیعی باردار شدم دوران بارداری تحت نظرش رفتم. گرچه اونم ماجراهای خودش رو داشت

این تجربه من از اخرین دکترم بود امیدوارم مفید باشه

حتما همینطور میشه من که ناامید نیستم آخه خدا خودش گفته آن مع العسر یسری مگه میشه همه چی رو درست نکنه ...

آفریییین همینه❤️❤️ ان شاالله خییییلی زود چشم انتظاری مام تموم بشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم چشم اگر قابل باشم دعات میکنم دیروز که جواب رو گفتی خیلی دلم گرفت من دوبار ای یو ای و یکبار ب ...

قربون محبتت خدا دختر گلت رو حفظ کنه

درخواست دوستی فرستادم برات

به طب اسلامی خیلی اعتقاد دارم فقط نمیدونم کجا برم از کجا شروع کنم ممنونم راهنمایی میکنی

همسرم ۳ماه پیش فروتن گفت بره ابن سینا آزمایش بده مورفولوژی ۲ بود ۴ سال پیش واریکوسل عمل کرده تازه ۲ شده خودم ذخیره تخمدانم ۲.۲ بود و تیروئیدم کم کاره ولی تنبلی تخمدان دارم

۴ بار iui کردم با فروتن دومیش مثبت شد ولی پوچ بود تو ۹هفته برام کورتاژ کرد بعدش یه بار پانکچر شدم ۵ تا جنین که دوبار انتقال دادم و منفی شدن همشم با فروتن بود