2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
واای خداروشکر ک سالمه عزیزم .چه حوصله ای و تحملی داری تووو یا خد🤭🤭🤭

همه بم میگن چقد بیخیال و ریلکسی..میگن توروخدا سریع بمون بگو😄

باور میکنی حاضرم تا ۸ ماه ندونم چیه جنسیت..

فقط ماه اخری رو‌بدونم ک لباس بخرم براش😄

خانما سلام من اگه خدا بخواد فردا انتقال دارم خواهش میکنم برام دعا کنید انچه که ب صلاحمه خدا بهم ببخش ...

به سلامتی عزیزم امیدوارم همه چی عالی پیش بره و صاحب نی نی سالم و صالح بشی 

تو کدوم مرکز انتقال داری؟ دکترت کیه؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم انشالله زود دردت اروم بشه بپرس میگن قطره دنتول گیاهی برا باردارها ایراد نداره از داروخانه ...

مرسی فدات پرسیدم از دارو خونه گفت ضرر داره

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
همه بم میگن چقد بیخیال و ریلکسی..میگن توروخدا سریع بمون بگو😄 باور میکنی حاضرم تا ۸ ماه ندونم چیه ج ...

چه دل بزرگی داری دختر اون یه ماهم صبر کن موقع زایمان میفهمی 🤣😍😍😍 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
فاطمه جان تسلیت میگم بهتون ایشالا غم اخرتون باشه🖤مامان بزرگ‌من جلو چشم بچه هاش اتیش گرفت و سوخت😭😭 ...

😭😭 درکت میکنم خواهر ، خونه ی عموم اتیش میگیره خانوادگی میسوزن دختر ۳ سالش و زنش میمیره خودشو پسر ۷سالش میمونه😭 پسرشم امسال شد ۱۷ ساله مرد سکته کرد💔

۴ ماه از عروسیم گذشته بود..

دیگه چیزی ازمون نمونده.. تازه فردا میفهمیم چه خاکی بر سرمون شده 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزمزمه بهتون تسلیت میگم انشالله که خدا به دل شما و بازماندگان آرامش و صبر عطا کنه    ، انش ...

مرسی قشنگم رفع شد خدارو شکر 😔 عموم لج کرده بود باید شهرستان خاکش کنیم ، درحالی ک هممون تهرانیم..

با بابام سر این موضوع دعواشون شده بود 

دیگه خدارو شکر بخیر گذشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من ک انتقالام تست  دادم  اونی ک هاله انداخت مثبت شد اونی ک نداشت منفی شد،، ب نظرم بیبی چک ...

مرسی فدات امروز روز ۹ بودم تستم پررنگ تر شد ولی ظهر ی لکه صورتی دیدم از اون موقع کمر درد دارم دکتر گفت قیافتو بکن روزی سه تا اما نگرانم

ممنون عزیزان خدا بیامرزه رفتگان شمارو🖤

تک تک جواب ندادم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مادربزرگم، آرام بگیر،  حالا پیش خدایی، حالا دیگه نه دردی مونده و نه غمی،  فقط خودت هستی ...

خدا قرین رحمتشون کنه عزیزم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
امروز رفتم همه چیزش گفتن سالمه.خداروشکر

الهییی شکر😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خانما سلام من اگه خدا بخواد فردا انتقال دارم خواهش میکنم برام دعا کنید انچه که ب صلاحمه خدا بهم ببخش ...

سلام دوستم انشااله به سلامتی 

نتیجه عالی درانتظارت باشه به لطف خدا

قطار خیلی آروم و خوبه به نظرم بهتره ،و اینکه همه میگن باید گاهی راه بری که خون رسانی بشه به رحمت،قطارم خوبه گاهی یه کم تو راهرو راه برو انشااله چیزی نمیشه و راحت میرسی

سلام دوستان من هفته پیش پانکچر کردم ۹تاتخمک داشتم ۶تا جنین شده.فریز کردم هنوز ندادم تعیین.امیدی ندار ...

سلام دوستم

امیدتبه خدا باشه که همه کارس

چرا ناامیدی؟؟؟انشااله به لطف خدا هست