2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
خاله دیدی چه به روزم اومده 😔 خاله تا کی داغ تا کی مرگ هنوز یکسال نشده این چهارمین سوگ بود مگه یه ...

😭😭😭😭 خاله قربووونت بره عزیز دلم.

زندگی دنیا همینه .  سال ۹۸ و ۹۹ هم خیلی سال سختی برا من بود ۵ تا عزیز رو پشت سر هم از دست دادم. حرفاتو ک خوندم قشنگ رفتم تو اون روزا. اشکام در اومد. فکر می کردم دیگه هیچ وقت نمی‌خندم مگه میشه شاد بود ازین ببعد و... ولی زندگی همینه پر از پستی و بلندی پر از اومدن و رفتن. الهی روح همشون شاد باشه و جاشون راحت. و الهی خدا صبر بده به دل شما و خونواده .

الهی که خییلی زود نی نیت بیاد تو دلت و با آمدنش تلخی همه این رفتنا رو بشوره و ببره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما ترخدا راهنماییم کنین من روز ۱۰ انتقال هستم بی بی چکم مثبت شده الان لک صورتی دیدم ی لخته ...

پروژسترون چی داری؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خاله دیدی چه به روزم اومده 😔 خاله تا کی داغ تا کی مرگ هنوز یکسال نشده این چهارمین سوگ بود مگه یه ...

تسلیت میگم عزیزم

داغ سخته خیلی سخت

خداوصبرت ن بده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

خانما سلام من اگه خدا بخواد فردا انتقال دارم خواهش میکنم برام دعا کنید انچه که ب صلاحمه خدا بهم ببخشه 😍

دوم اینکه من برا فردا شب بلیط قطار گرفتم بنظرتون اشکال نداره؟؟؟

اخه نرم دیگه بلیط نیست مجبورم شنبه با اتوبوس برگردم😕

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
از ساعت ۳ شب از دندون درد بیدارم دیگه دارم میمیرم‌میتونم قرص استامینوفن ساده ۵۰۰ بخورم

سلام عزیزم انشالله زود دردت اروم بشه بپرس میگن قطره دنتول گیاهی برا باردارها ایراد نداره از داروخانه بپرس بگیره خیلی خوبه

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
هنوز برگه سونو رو باز نکردم ببینم جنسیت چیه🤭🤭 ی دورهمی میگیرم برا تعین جنسیت..

واای خداروشکر ک سالمه عزیزم .چه حوصله ای و تحملی داری تووو یا خد🤭🤭🤭

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....