2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

من واقعا نمیفهمم چرا بعضی از منشیا انقد راحت نظر میدن درباره چیزی که یه سر سوزن هم ازش سر در نمیارن...انگار ساکت باشن نمیشه.

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
زینبیه که ماشالله داره سری اول که خونریزی داشتم رفتم میکه اصلا ساک حاملگی نیست مطمعنی بارداری حالا ...

عزیزم تا یادم بیاد برات صلوات میفرستم ان شااالله خوش خبر بیای. حتما بهمون خبر بده❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@alaae     فاطمه جان از دکتر اومدی خبرمون کن

سلام مهتاب جون . تازه برگشتم. شکر خدا مشکلی نبود و دکتر گف چهارشنبه برم برا تزریق  gcsf و ان شاالله اگه مشکلی پیش نیومد شنبه انتقال😭❤️ خیییییییییییییلی بیشتر از همیشه محتاج دعاتونم. دعا کنین هم مشکلی پیش نیاد و هم اینکه بالاخره ازین انتقال نتیجه بگیرم و بمونه ❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام مهتاب جون . تازه برگشتم. شکر خدا مشکلی نبود و دکتر گف چهارشنبه برم برا تزریق  gcsf و ان شا ...

انشاالله به حق این روزای عزیز خدا دلتو شاد کنه عزیزم و انتقالت عالی باشه.

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
سلام مهتاب جون . تازه برگشتم. شکر خدا مشکلی نبود و دکتر گف چهارشنبه برم برا تزریق  gcsf و ان شا ...

الحمدلله 😭

ان شا الله  به حق این ایام و اعیاد که دل اهل بیت شاد هست مادرانگیت با همین انتقال رقم بخوره

فاطمه جون زیارت عاشورا به نیت شهید نوید صفری

نذر کن

این شهید گفته هرکی برام بخونه حاجتش رو از خدا میگیرم

اگر نگرفتم اون دنیا براش جبران میکنم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

سلام آلا جون خداروشکر

همیشه بیادتم این بار بیشتر دعات میکنم به شرط لایق بودن

انشااله اینبار بحق امام حسین نتیجه میگیری

سلام شبتون بخیر من روز ۱۳انتقالم خانمی که با من انتقال داشته امروز لکه خون دیده انگار پریود شدن دخترش گفته برو آزمایش بده جواب ازمایش گرفته ۰/۳ بوده یعنی باردار نیست ممکنه تا روز آزمایش تغییر کنه از صبح هم ازش خون نیومده دیگه خدا خیرتون بده اگر میدونید بگید بهش بگم منتظره

انشاالله به حق این روزای عزیز خدا دلتو شاد کنه عزیزم و انتقالت عالی باشه.

خیلی ممنونم عزیزم ❤️😘ان شاالله 

الحمدلله 😭 ان شا الله  به حق این ایام و اعیاد که دل اهل بیت شاد هست مادرانگیت با همین انتقال ...

قربونت برم . ان شااالله 😭❤️ چشم حتما. به نیت حاجت همه تون میخونم ان شالله ❤️

سلام آلا جون خداروشکر همیشه بیادتم این بار بیشتر دعات میکنم به شرط لایق بودن انشااله اینبار بحق ام ...

😭😭😭❤️❤️❤️😘😘😘😘

زینبیه که ماشالله داره سری اول که خونریزی داشتم رفتم میکه اصلا ساک حاملگی نیست مطمعنی بارداری حالا ...

عزیزم دکتر رفتی ؟ چ خبر؟