2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045610 بازدید | 684476 پست
😭😭😭😭😭😭😭😭 آی گفتی الهی آمین الان من فقط یه معجزه میخوام خدایا

میشه .صبر داشته باش

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد 

میدونم دیواری رو که ۱۲سال ذره ذره ساختیش به یک باره ریخته خیلی سخته.ولی تلاش کن این آوار رو با تمام سختیاش از زندگیت برداریش .

امیدوارم به زودی زود خدا یه فرشته نصیبت کنه تا کلا اون زندگی رو با تمام خوشی و ناخوشیش فراموش کنی🤲🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سارای قشنگم شرایطت فوق سخته ... ولی بدون تو تنها کسی نیستی که این موقعیت هارو داری نمونه ی بارزش ما ...

سلام عزیزم خوبی کاربر داداشم چه مشکلی براشون پیش اومده که اینقد داغونن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من یکی دوسال پیش بود که ایشون گمون کنم انتقال میدادان ولی منفی میشد اون موقع خیلی از بچه ها بودن که حالا شکر خدا بچه دارن خیلیا هم دوقلو دار شدن و رفتن و تو این گروه پروانه موند و داداشم که گه گاهی کامنتاشونو تو گروه میخوندم 

و قبلا ایشون فک کنم با همسرشون مشکل داشتن 

و الان کامنتاشون خیلی ناراحتم میکنه خدا کمکش کنه 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
بچه ها من خونریزیم داره تبدیل میشه به اب خون خیلی کم یعنی امکان داره دیشب سقط شده باشه و الان خونری ...

سقط که بی درک ما نداریم خدا نکنه سقط بشه میدونی چقد اذیت میشی 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
نمیدونم تو فرنگی بود ولی خیلی بزرگ و خونی بود بعد اون درد هام قطع شد کلا ولی هم چنان خونریزی دارم ...

عزیزم برو بیمارستان زینبیه ،دکتر هم بری احتمالا ارجاعت بده به زینبیه

عزیزم برو بیمارستان زینبیه ،دکتر هم بری احتمالا ارجاعت بده به زینبیه

زینبیه که ماشالله داره

سری اول که خونریزی داشتم رفتم میکه اصلا ساک حاملگی نیست مطمعنی بارداری

حالا شب برم مطبش

چون خونریزیم قطع شده و درد هم ندارم

یا خدا یعنی میشه سقط نشده باشه

بچه ها من خونریزیم داره تبدیل میشه به اب خون خیلی کم یعنی امکان داره دیشب سقط شده باشه و الان خونری ...

درککت میکنم خیلییی سخته  ولی یکم اروم باش اگه سقط بوود که بع این زودی خونریزیت  قط نمیشد

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
خدا ازت راضی باشه بیشتر از همیشه احتیاج داشتم انشالله به همه خواسته هات برسی

عزیزم ان شا الله چیزی نیست و هماتوم دفع کردید

از خدا میخوام هرچی خیره پیش بیاد و نی نی ت جاش خوب باشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بعد کلی زنگ زدم بهم نوبت داده واسه 9:30 شب بعد خیلی راحت پست تلفن منشیش میگه سقط شده دیگه 

چ بیشعوره..مگه متخصصه ک این حرفو میزنه..بعد از اینکه پیش دکترت رفتی بعدش برو سونو انجام بده بیرون

زینبیه که ماشالله داره سری اول که خونریزی داشتم رفتم میکه اصلا ساک حاملگی نیست مطمعنی بارداری حالا ...

عزیزم ان شا الله که هماتوم بوده و دفع شده،سقط خونریزی ادامه داره،زینبیه خیلی درهمه و بی در و پیکر ،اما تخصصی زنانه و درنهایت مجبورن رسیدگی کنن،اما مطب بهتره 

زینبیه که ماشالله داره سری اول که خونریزی داشتم رفتم میکه اصلا ساک حاملگی نیست مطمعنی بارداری حالا ...

عریزم نگران نباش طوری نیست.توکلت فقط بخدا باشه.

شیراز هستی؟دکترت کیه؟

نرو زینبیه،اونجا رزیدنتیه بیشتر،برو مطب

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...