2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
آلای مهربون و دوست داشتنی از ته دلم دعا میکنم نتیجه مثبت بگیری خواهرم ایشالا خدا برات قشنگ بچینه😍😘

قربوووون مهربونیت برم عزیزم🥺🥺😍❤️❤️❤️ ممنوووونم از دعای قشنگت😭😍❤️ ان شاالله برا هممون

ان شااالله شمام به سلامتی نی نی گل رو بغل بگیری❤️😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
میدونستی؛ هیچ چیز نمیتونه آهن رو از بین ببره  جز زنگ زدن خودش..! هیچ چیزی هم نمیتونه آدم رو ...

چ قشنگ بود متنت😭😍😭😭😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای نازم  من حالم چند روزیه خوب نیست من دیگه هیچ وقت اون سارا نمیشم 😭😭😭😭😭😭 برام ...

سلام عزيزم، اميد وارم زود درد هات التيام پيدا كنه،

عزيزم چرا اينطوري شده؟! تو الان بايد حالت بهتر باشه عزيز دلم انقدر خود خوري نكن،تو بهترين همسر بودي، تو بهترين زن هستي، خوشبحالت كه پيش خدا سر بلندي ، تقدير بعضي وقت ها باهات سر جنگ داره عزيزم اما تو بايد از زخم هايي كه خوردي خودت رو دور كني، با ورزش با ادامه تحصيل …با كار بيرون خونه

خانمای که مثبت شدین روز انتقال تا ازمایش چیا خوردین؟؟؟؟؟

البته من خودمم  انتقال دادام ولی یادم رفته 😬

خیلیا میگن نشاسته نشاسته چی بخرم؟؟؟

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
عزیزم انشاالله حال دلت به زودی خوب بشه  روزهای سختی رو گذروندی ولی خودت باید به خودت کمک کنی د ...

سلام دوست صبورم. 

چشم حتما میخونم داغش از داغ برادرمم برام سنگینتره 😭

الهی آمین 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
میدونستی؛ هیچ چیز نمیتونه آهن رو از بین ببره  جز زنگ زدن خودش..! هیچ چیزی هم نمیتونه آدم رو ...

قربون آجی کوچولو خودم مهربون خانم 😭😭😭😭

الهی آمین فاطمه جانم 

سلام قربووووونت برم🥺🥺🥺 ببخشید انقد بی وفا شدم اصلا فرصت نکردم چند وقته  ی حالی ازت بپرسم😔😔 ...

سلام عزیز دل من خدا نکنه.

این چه حرفیه عزیزمی.

از خدا خیلی میخوام اما نمیشه دلم آشوبه😭😭

مرسی از دعاهات ❤❤❤❤❤

سلام عزيزم، اميد وارم زود درد هات التيام پيدا كنه، عزيزم چرا اينطوري شده؟! تو الان بايد حالت بهتر ب ...

سلام فدات شم. من اصلا از خودم ناراحت نیستم اصلا ولی خواهری از آینده ای که هنوز نیومده نگرانم این داره دیونم میکنه هر چی فکر میکنم به بن بست میخورم بعدم یه چیزایی اذیتم میکنه میگم خدایا مگه من چه گناهی کرده بودم که این حقم شد دیدم با چشمم که الان برات میگم طرف زن متاهل با دوتا بچه مچشو میگیرن اما شوهره طلاقش نمیده طرف هزاران غلط میکنه باز طرف باهاش میمونه من چه کرده بودم منی که همه خودم رو گذاشته بودم منی که عاشق واقعی بودم کسی جرات نداشت چپ بهم نگاه کنه اینقد که سرسنگین رفتار میکردم بعد این شد زندگیم گلایه دارم خیلی الان مثل ابر بهار دارم گریه میکنمو مینویسم من سه بار آی وی اف دوتا سقط ندید منو که نابود شدم چه طور تونست دلش از سنگ بشه همش میگم چیکار کرده بودم میگم خدایا تو که دیدی و میبینی چرا برام جبران نمیکنی حالا فکر نکنید من عقده شوهر دارم اما زندگی تنها هیچ منی نداره تا کی به خدا سخته من آدم زندگی متاهلی هستم خانه دار مهمان دوست تمیز و زرنگ مرتب تعریف از خودم نمیکنما ولی خب من میخوام مادری کنم چرا خدا کاری برام نمیکنه من خستم من دیگه نمیتونم بلند بشم شاید هیچ کس حرفای منو نفهمه چون تا جای من نباشه سخته خدا هیچ کس البته جای من نباشه 😭😭😭😭

ببخش خیلی حرف زدم عزیز دلم 

سلام عزیز دل من خدا نکنه. این چه حرفیه عزیزمی. از خدا خیلی میخوام اما نمیشه دلم آشوبه😭😭 مرسی از ...

قربوووون دلت برم😭🥺❤️

سلام خانما من روز ده انتقال جنین دادم بستنی چند قاشق بخورم ایراد داره کسی میدونه یا تخمه  آفتاب ...

تخمه افتابگردان میدونم اشکال نداره تو برگه مراقبتهای بعدانتقال که مرکزم دادهدبود نوشته بود بخورین

سلام فدات شم. من اصلا از خودم ناراحت نیستم اصلا ولی خواهری از آینده ای که هنوز نیومده نگرانم این دار ...

عزيزم نگران اينده كه هيچي مشخص نيست نباش ، از كجا معلوم بهترين چيز هاي ممكن تو اينده بدست نياري ، الان زندگي كن، بيشتر وقت رو خودت سرگرم كن، تا فكر سراغت نياد ، خداي بزرگ كمكت كنه❤️🙏🙏🙏🙏