2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046072 بازدید | 684498 پست
خانما کسی RFانجام داده؟ تاثیر داره توی مثبت شدن؟

چی هست عزیزم ؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی هست عزیزم ؟

نمیدونم دکترم گفت حدیدا دستگاه ار اف اوردیم اگه دوس داری انجام بده تا شانس بارداریت بره بالازدم نتنوشته بود جریان الکتریکیه انگار ک باعث خونرسانی ب رحم میشه و برای جوانسازی 

نمیدونم چرا جلو افتادم   آره حق با توعه بستگی به سونوها و شرایط داره روز انتقال ولی میگم خوبه ...

آره ضرر نداره که. بیا هم یه سونو میشی خدایی نکرده کیست نداشته باشی، (چون خودم بعد دارو ها معمولا کیست می گیرم) شاید اصلا یک ماه ال دی بهت بده، (ایشالا که لازم نباشه برا احتیاط می گم) ،همون لحظه که داره سونو می کنه بهش بگو شرایطتت رو. حالا یا میشه یا نه.

ایشالا همونطور که دوست داری پیش میره عزیزم. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بسلامتی حالا من از کرمانشاه باید برم تهران برای انتقال استرس برگشت هم دارم نمیدونم شبش چکار کنم ی جا ...

نمیدونم عزیزم من تجربه شو ندارم ولی همینجا خوندم که انگار چندروز موندن و بعد برگشتن،توکل به خدا،ان شاالله مادر بشی شماهم

سلام دوستای نازم 

من حالم چند روزیه خوب نیست من دیگه هیچ وقت اون سارا نمیشم 😭😭😭😭😭😭 برام دعا کنید آروم بشم اونایی هم که در جریان نیستن دعا کنن برام خیلی به دعاهاتون نیاز دارم 

خسته شدم از قوی بودن نمیخوام دیگه 😭😭

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم ،ببخشید دیر اومدم هم مهمون داشتم هم حالم یکم خوش نبود.  آره رفتم. ی مقدار استرس داش ...

خدا رو شکر عزیزم انشاالله دلت شاد بشه به حق این اعیاد عزیز 

من تا حالا آزمایش پرژسترون نداشتم اطلاعی ندارم عزیزم 

تیپ رحمت Aبود ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام دوستای نازم  من حالم چند روزیه خوب نیست من دیگه هیچ وقت اون سارا نمیشم 😭😭😭😭😭😭 برام ...

عزیزم انشاالله حال دلت به زودی خوب بشه 

روزهای سختی رو گذروندی ولی خودت باید به خودت کمک کنی دوباره سرحال بشی 

کتاب تکیه هایی از یک کل منسجم رو بخون حالتو بهتر میکنه

انشاالله به زودی کلی اتفاق های قشنگ واست بیفته

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام عزیزم ،ببخشید دیر اومدم هم مهمون داشتم هم حالم یکم خوش نبود.  آره رفتم. ی مقدار استرس داش ...

آلای مهربون و دوست داشتنی از ته دلم دعا میکنم نتیجه مثبت بگیری خواهرم ایشالا خدا برات قشنگ بچینه😍😘

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
سلام دوستای نازم  من حالم چند روزیه خوب نیست من دیگه هیچ وقت اون سارا نمیشم 😭😭😭😭😭😭 برام ...

میدونستی؛

هیچ چیز نمیتونه آهن رو از بین ببره 

جز زنگ زدن خودش..!

هیچ چیزی هم نمیتونه آدم رو نابود کنه

جز افکار خودش..!

مواظب خودت باش ، از تو یدونه تو دنیا هست💛

ــــــــــــــــــــــ🌱ــــــــــــــــــــ

«مِن حَيثُ لا يَحتَسِبُ ۚ 

جوری کمکت میکنم،که فکرشم نکنی»

امیدوارم اونی بشه که میخوای ، قلبت اروم بشه ، زندگیت پر فروغ باشه ، دلت شاد و بی غم ...

🥺🫂 بیا بغلم اجی قشنگم 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نمیدونم دکترم گفت حدیدا دستگاه ار اف اوردیم اگه دوس داری انجام بده تا شانس بارداریت بره بالازدم نتنو ...

چ جالب

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام قربووووونت برم🥺🥺🥺 ببخشید انقد بی وفا شدم اصلا فرصت نکردم چند وقته  ی حالی ازت بپرسم😔😔 الهی خدا خودش نظر کنه به دلت. همه دلها دست خداست.مقلب القلوب حقیقی فقط خودشه. خودش رو قسم میدم به وجود با برکت امام زمان عج که دلتو آروم کنه و خییییلی زود شاد بشی

خدا رو شکر عزیزم انشاالله دلت شاد بشه به حق این اعیاد عزیز  من تا حالا آزمایش پرژسترون نداشتم ...

ممنونم عزیزم ان شالله با دعای شما❤️

در مورد تیپ رحم چیزی نگفت بهم. نشنیدم تا حالا تیپ A رو.

فقط قبلاً یادمه ک مثلا میگفتن سه خطی هس یا نه و...