2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046118 بازدید | 684499 پست
عزیزم خیلی متاسفم که منفی شدی انشاالله خدا واست معجزه کنه  تا حالا به فرزندخواندگی فکر کردی ...

من خیلی حرفتو قبول دارم

کاش جامعه این نگرش عادی میشد

چقد نی نی محتاج مادر داریم

و چقدر زن که اغوش خالی و دلشون میخاد یه نی نی براشون باشه.

کاش جامعه اینو قبول میکرد به راحتی

و تینقدر زنها خودشون  رو به دارو و هورمون و غصه و غم نمیبستن و خیلی راحت و سالم بچه به خونه هاشون می امد.

بخدا این همه غم و غصه معلوم نیس تبعاتش به خود فرد برمیگرده

توی دنیایی که مریضی زیاد شده

انشاله همتون سلامت باشی.

کاش رحم اجاره هم مرسوم میشو و عادی 

که انقد بدن یک زن داغون نمیشد با زایمان 

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان دکترها وماه اسفندهم انتقال میدن به نظرتون؟  

بستگی ب دکتر و مرکز داره، دکتر من تا روز آخر میومد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بستگی ب دکتر و مرکز داره، دکتر من تا روز آخر میومد

تاروزاخراسفند؟ دکترم اصفهان هست. دکترفشارکی. کلینیک هم مال خودشه نمیدونم هستن یانه. 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

سلام دوستان ان شاءالله خدا دامن همه منتظران رو سبز کنه دوستان شنبه دختر خالم عمل ای وی اف داره جنین ...

به من گفتن رابطه داشته باشم

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
تاروزاخراسفند؟ دکترم اصفهان هست. دکترفشارکی. کلینیک هم مال خودشه نمیدونم هستن یانه.  

آره پارسال تا ۲۸ ام بودن. ولی بعضی دوستان شنیدم ک زودتر مراکزشون تعطیل میشه. ازشون بپرسین حتما که بتونین برنامه ریزی کنین.

من اگه خدای نکرده سیکلم این ماه هم کنسل بشه دیگه می‌ذارم برا بعد عید.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم. خوبییی؟؟ 😍 اسمت آشناست ولی چیز زیادی خاطرم نیست.  دخترهای من الان ۲ سال و ۸ ماهش ...

قربونت عزیزم من بعد مثبت شدن دیگه تاپیک نیومدم 

وارد گروه بارداری شدم دیگه باور کرده بودم منم مثل اونا طبیعی باردار شدم 😅😂

دختر منم دو سال و هفت ماهشه 

خداحفظشون کنه دخترای نازت رو 😍

خداجونم شکرت       
سلام عزیزززممم وای چقدر عالی. ببین اسم‌ها برام اشناست اما هیچی خاطرم نیست. حتی جریانات خودم هم یادم ...

پیام قبلی رو اشتباه ریپلای کردم 🥲

فدات دارچین جون 

ای جااانم دوقلو خیلی خوبه 

دختر من انقد تنهاس همش میگم ای کاش دوقلو بود 

من دوباره تخمک کشی شدم قراره برم تو سیکل انتقال تا اگه خدا صلاح میدونه یه خواهر یا برادر برای دخترم بیارم

خداجونم شکرت