2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
قربونت بشم سحر گلی إلهی خدا بشنوه. إلهی خدا حفظشون کنه دسته گلیای خاله 😘😘💗♥️ امیدوارم که خدا بخ ...

عزیزم متاسفم واقعا😔

قربون دلت برم. انشاالله خدا بهت میده

یکی از آشنایان نا بعداز ۲۵ سال ناباروری ناگهانی طبیعی باردارشد. قبلش کلی آی وی اف کرده بود

حتی یه دوقلو رو تو ماه ۷ از دست داده بود. ولی چون تو سرنوشتش بود طبیعی خدابهش داد. 

انشاالله خدا به شماهم میده تا تمام خستگیت از جسم و روحت به در بره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ان شاءالله خدا دامن همه منتظران رو سبز کنه

دوستان شنبه دختر خالم عمل ای وی اف داره جنینا مال خودشه بار اول براش نگرفت این بار دوم ک قراره بره واسه کاشت مشهدیم مرکز ناباروری ارمغان انجام میده 

دوستان خاهش میکنم کسی تجربه ای داره در اختیارم بزاره که بدردمون بخوره ممنون ازتون

و این درسته ک میگن شب قبل باید با همسرش رابطه داشته باشه ؟

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
قربونت بشم سحر گلی إلهی خدا بشنوه. إلهی خدا حفظشون کنه دسته گلیای خاله 😘😘💗♥️ امیدوارم که خدا بخ ...

عزیزم خیلی متاسفم که منفی شدی انشاالله خدا واست معجزه کنه 

تا حالا به فرزندخواندگی فکر کردی که فرزندت از قلبت متولد بشه ؟

من مدتیه پروسه این مسیر رو شروع کردم و به قول همسرم شاید خدا ما رو اون قدر عزیز دونسته اینقدر خوب دیده که می‌خواد یکی از فرشته هاشو دست ما بسپاره 

وقتی توی این راه قرار میگیری خیلی حس و حالش قشنگه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
روز ۱۱ ااااای جااااانم😍😭😭😭😭😭 قربوووووون خودت و امام رضا برم😭😭😭😭 آخه چند وقته بدجوووووووری ...

فدات شم عزیزم انشاالله که خوب پیش بره همه چیز واست 

الان چه دارویی استفاده میکنی؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام دوستان ان شاءالله خدا دامن همه منتظران رو سبز کنه دوستان شنبه دختر خالم عمل ای وی اف داره جنین ...

نداشته باشه بهتره. 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

نداشته باشه بهتره. 

مممنون گلم ک جواب دادی 

آخه اکثرا بهش گفته بودن حتمن شب قبل رابطه داشته باشه

شما نظرات این تاپیک رو خوندین؟ این موضوع رو دوستان تایید کردن یا نه؟

مممنون گلم ک جواب دادی  آخه اکثرا بهش گفته بودن حتمن شب قبل رابطه داشته باشه شما نظرات این تا ...

من تجربه خودم راگفتم. اصلااز یک ماه قبلش که دیگه حوصله واعصاب نمونده بودبرامون رابطه نداشتیم. لبنیات وترشیجات هم قطع کردم. 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

فدات شم عزیزم انشاالله که خوب پیش بره همه چیز واست  الان چه دارویی استفاده میکنی؟

خدا نکنه عزیزم😘😘❤️ 

ممنوووونم.

داروهای سیتاگلیپتین و فلوکسید اویل که دکتر زرنانی نوشته بود.

چون سیکل طبیعی بود فقط سینال داشتم ۱۲ درجه ۴ روز و لتروزول ۵ روز. ولی از سونو شنبه که دکتر دید ضخامت کمه ۴ تا استرادیول واژینال و ۱ دونه خوراکی و دوباره سینال اضافه کرد . پردنیزولون و ویتامین ب ها و کیوتن قرمز و ویتامین ای و دی و.... رو هم دارم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مممنون گلم ک جواب دادی  آخه اکثرا بهش گفته بودن حتمن شب قبل رابطه داشته باشه شما نظرات این تا ...

نظر دکترا و مراکز متفاوته در این مورد 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من تجربه خودم راگفتم. اصلااز یک ماه قبلش که دیگه حوصله واعصاب نمونده بودبرامون رابطه نداشتیم. لبنیات ...

ممنون عزیزم  ..آره دختر خاله منم رژیم گرفته و کل سردیجات رو حذف کرده

آره عزیزم منفی 😭😭 خدا نخواست برامون خیلی‌ امیدوار بودم که مثبتی چون علایمات خوب بودن بهار شما ت ...

من انتقالهای قبلیم زیاد میموندم.این یکی نذاشتن..گفتن دراز کشیدن زیاد تاثیری نداره.و ده دیقه نشد گفتن بلند شو برو..

ددکتر اصلا حرفی در مورد رابطه نگفته بهش گلم پس یعنی مهم نیست از نظر اونا؟

به منم دکتر چیزی نگف. بچه ها هم نظرات متفاوتی گفتن از دکتراشون. بعضیا گفتن نباشه ، چون احتمال عفونت هست و بعضیا گفتن باشه ک رحم حس کنه تو موقعیت طبیعی باروری هس . فک نمی کنم فعلا چیز ثابت شده ای باشه که کدوم بهتره