2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046122 بازدید | 684499 پست
سلام عزیزم خوبی؟ در چ حالی چیکار کردی؟ چشمم آب نمیخوره تغییر چندانی کنه . احتمالا جلسه بعد سیکل رو ...

آلا جون منم مشکل تو رو دارم،ضخامتم بالا نمیره،اگه راه حلی براش پیدا کردی به منم بگو گلم،ان شا الله ک این سیکلت کنسل نمیشه و عالی پیش میره

بچه ها برام دعا کنید کارایی که میکنم باعث نشه خدا قهرش بیاد من فقط دارم تلاش میکنم چیزی که میخوام ب ...

نه قربونت برم خدا چرا قهرش بیاد. خودش گفته شما تلاش کنین منم برکت میدم. ما تلاشمونو می کنیم قسمت و روزی مون بود ,میده .خدای نکرده اگه نبود هم که ان شالله ی خیر بهتر جایگزینش می کنه که خودش خیر محضه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دلم همیشه هوای اینجارو میکنه حیف که مشغله نمیذاره زیاد بیام گاهی میام میخونم چندتا صفحه و میرم ...

قربوون دلت عزیزم.

مادر😍🥺🥺

هیچی منم درگیر هی سیکل انتقالم کنسل میشه ضخامتم بدجووووری پایینه. در حد ۳-۴ دعا کن ی فرجی بشه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آلا جون منم مشکل تو رو دارم،ضخامتم بالا نمیره،اگه راه حلی براش پیدا کردی به منم بگو گلم،ان شا الله ک ...

الهی عزیزم. چشم حتما. ممنون میشم دعا کنی برام. قبلاً حداقل تا ۶/۸ اینا بابا میرف . این دفعه رو ۳-۴ مونده. بعید می‌دونم چندان تغییری کنه.

تو ی تاپیک می‌خوندم خانومه دقیقاااا مث من همه راهها رو رفته بود ولی هیچی روش اثر نداشت آخر سر با شیاف واژیفوم نتیجه گرفته بود بالاخره. تو انتقال قبلمم برا من فقط دو استرادیول خوب بالا برد. 

قربوون دلت عزیزم. مادر😍🥺🥺 هیچی منم درگیر هی سیکل انتقالم کنسل میشه ضخامتم بدجووووری پایینه. در ...

اره مادرررر😍

همتون مادرین فقط نی نی ها یکم زیادی ناز دارن تا بیان

اگه تو پریودی گرمی نخوری و یکاری کنی خونریزیت کم بشه ضخامت بالا نمیره؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیزم خوبی؟چخبر😍😍😍

سلام عزیزم. خوبییی؟؟ 😍

اسمت آشناست ولی چیز زیادی خاطرم نیست. 

دخترهای من الان ۲ سال و ۸ ماهشونه. خیلی وزه شدن. 

امیدوارم هر کی که دوست داره به خواسته‌اش برسه ❤️

سلام دارچین عزیزم خوبی ؟ دوقلوهات خوبن؟؟؟  من و شما انتقالمون با هم بود هر دومون شکر خدا مثبت ...

سلام عزیزززممم

وای چقدر عالی. ببین اسم‌ها برام اشناست اما هیچی خاطرم نیست. حتی جریانات خودم هم یادم نیست. نمیدونم چند وقت بود به نی‌نی‌سایت سر نزده بودم. 

کوچولوت خوبه؟

قربونت برم. دخترهام خوبن. نمیدونم چی از من یادت هست. یادته یکیشون کوچولو بود و دیرتر دیده شد؟ اون وزه خانوم هنوزم نسبت به سنش کوچولو موچولوئه. امشب سر رنگ بادکنک دعواشون شد 😂

اره مادرررر😍 همتون مادرین فقط نی نی ها یکم زیادی ناز دارن تا بیان اگه تو پریودی گرمی نخوری و یکار ...

آره والا😂

نمی‌دونم . آخه بچه های هم بودن ک ضخامتشون کمه ولی پریودی هم کمه خونریزی شون نمی‌دونم رابطه ای با هم دارن یا نه.

توکل ب خدا . اگه کنسل شد این دفعه هم ، دیگه می‌ذارم برا بعد عید. تا اون موقع میرم طب سنتی یکم تقویت کنم تا ببینیم خدا چی میخواد

اومدم دیدم چند تا اسم آشنا هستن. الهی که به خواسته‌شون برسن. همه همه برسن. alaae و پروانه زودتر 😍😍 ...

قربوووووونت برم عزیزم. خدا از دهنتون بشنوه❤️❤️❤️❤️😘😘😘ان شااالله برا هممون خیلی زووود مستجاب بشه. خدا دخترای گلتو حفظ کنه برات و خوشبختی شونو ببینی❤️❤️😍😍

سلام بچه ها.شبتون بخیر.خوبین؟؟؟ ببخشید من اینو اینجا باز مطرح میکنم.راستش من بیش از حد تهوع و استفر ...

سلام 

ادامس نعنایی بجوید موقع تهوع 

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
من انقدر بهم فشار میومد که ناخواسته ادرار میکردم چیزی نمیشه نگران نباش من فقط برل فشار کمتر پایین ...

آخی والا.عزیزم.

فکر خوبیه.بنظرم کمتر فشار بیاد

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...

سلام بچها من روز نوزدهم انتقالم لگه دیدم فردا صبحش با دکترم تماس گرفتم گفت امپول روژسترون هم روزی دوتا اضافه کن صبح ی امپول زدم بعد دو س ساعت یهو خونریزی کردم و چندتا لخته هم دفع کردم بدون درد بود کسی بوده اینجوری جنین براش بمونه🥲