2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها امیدوارم همتون خوب باشید میگم از چند هفته حالت تهوع میاد سراغ ادم 

انشالله که هیچوقت تهوع بارداریو تجربه نکنی.اما من حدود 20 روز بعد از انتقالم شروع شد....چشمت روز بد نبینه هرروزم بیشتر میشه

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
انشالله که هیچوقت تهوع بارداریو تجربه نکنی.اما من حدود 20 روز بعد از انتقالم شروع شد....چشمت روز بد ...

خداروشکر تا الان نداشتم

البته اگه به مامانم رفته باشم اون سر 3 تا بارداریش هیچ وقت حالت تهوع نداشته

سلام دوستانم،من یکشنبه اومدم سلام کردم خواستم بازم چت کنم که،چون تهران بودم برای ویزیت قبل از پانکچر ،یهو صدام کردن نرسیدم باهاتون چت کنم

الان یه سوال دارم من رفتم ویزیت شدم باید مجدد پانکچر کنم چون جنین ندارم،قبل از پریودی و شروع سیکلم بهم استرادیول دادن چرا؟؟؟کسی بوده قبل از شروع پریود و سیکل پانکچر استرادیول تجویز کرده باشن براش؟

آلای مهربونم همیشه برات دعا میکنم،ان شا الله که هر چی میخوای همون بشه،من ک هر چی به دکترم اصرار میکن ...

قربوووووون دل مهربووونت برم عزیزم❤️❤️❤️😘

الهی همه مشکلات رو خدا خودش رفع کنه راحت بشیم. سیکل طبیعی داشتی؟ بعضیا با این جواب میگیرن 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
تا پریودی پنجاه واحد بعد که پریود شدم ۱۸ واحد تا زمان شروع پروژسترون امپول میزدم

خیلی ممنونم عزیزم 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فاطمه  چرا خدا قهرش بگیره نه ای یو ای با اسپرم اهدایی نه ای وی اف نه به سرپرستی گرفتن بچه ...

🤍🫂

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

منم اضافه کن بی زحمت عزیزم💚💚💚

چشم عزیزم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون از محبتت فاطمه جان انشاالله ثوابش هزار برابر ب زندگیتون برگرده انشاالله حاجت روا بشی گلم 🤲❤

عزیزی🤍

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من زمزمه میکنم نامت را.. تو آرام کن قلبم را..🌱 یالله..🕊❤️ 

خـ♡ــدا از غـصه‌هات بـزرگتره..

زیارت امین الله ✨ انشالله حاجتروایی همگی

اسم هر عزیزی نبست بگه وارد کنم😍🫀

روز_سی#  

۱- نسل🧡

۲- مهتاب۴۴۴ 🧡

۲- alaae🧡

۳- الا11543 🧡

۴- س۱۳۶۷ 🧡

۵- مامانو_سوفی🧡

۶- haniiijoooon🧡

۷- خدایاتومیدانی🧡

۸- سحربانوو۷۷🧡

۹- مهربون۲۱🧡

۱۰- نیاز۶۹۷۳🧡

۱۱- پروانه۲۱🧡

۱۲- سارایییی🧡

۱۳- ماهیا🧡

۱۴- ssseffat🧡

۱۵- داداشممم🧡

۱۶- favali🧡

۱۷- یامنان🧡

۱۸- _بهاره_🧡

۱۹- houra1400🧡

۲۰- آناشید۹۹🧡

۲۱- آیدا۱۲۸ 🧡

۲۲- نهال۶۴۶۷ 🧡

۲۳- نگار۸۰🧡

۲۴- nooshabehjoon🧡

۲۵- نهالیم🧡

۲۶- رادیس۱۲🧡

۲۷- گندمک۱۱🧡

۲۸- shiva_ab🧡

۲۹- @rose710 @710rose @rose710

۳۰- @zhiyan74     انشالله حاجت روا بشید عزیزان ✨🤍

۳۱- ارکیدهابی

۳۲- طوطططیا

۳۳- atrin_arsen_atrina

۳۴- joooodi

۳۵- mehremah

۳۶- zohrehjafari

۳۷- اهسته

۳۸- marshmaloo

۳۹- گل_نقره

۴۰- avaaajon

۴۱- آوا66آریا

42- پونهoo

43- 5golnarges

۴۴- panizpaliz

45- رستاوراستین

۴۶- عبدالواحد

۴۷- هیوا66

48- زهرااااباااانو

49- زینتیار

۵۰- ninitopol

51- هدیه99

52- مگنولیاا

✨وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ✨

1
5
10
15
20
25
30
35
40