2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
بچه ها من امروز پانکچر شدم و متاسفانه هایپر شدم!😫 ۱۲تا تخمک کشیدن که ۸تاش قابل لقاح و بقیه پوچ بود ...

نساجون منم با یه چالش جدید روبرو شدم، شوهرم میگه اسفند برو انتقال بده ولی بعد انتقال و اون دو هفته ای که باید منتظر نتیجه بمونیم میفته توی ماه رمضون، به نظرت روزه گرفتن تاثیر منفی داره تو گرفتن جنینها؟!

بقیه دوستان هم اگه اطلاعی دارن ممنونشون میشم راهنمایی کنن  

سلام بچه ها.روزتون بخیر.

من دخترخالم دوقلو بارداره دیروز رفته سونو بهش گفته همه چی خوبه.اما یکی از قلا ضعیفتر از اونیکیه.نگفته مشکلی هم داره.سونوشم من دیدم نوشته بود هر دو ساک دیده شد.ضربان هردوقلب رویت شد.

حالا این خیلی نگرانه،میگه نکنه رشد نکنه،یعنی چی ضعیفه،ترسیده.من تجربه ای ندارم.شما تا الان همچین چیزی شنیدین توی دوقلوها؟؟؟؟؟رشد میکنه بنظرتون؟

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانومای عزیز یه سوال از چند روز قبل انتقال نباید نزدیکی باشه؟ من حس میکنم چون داروهای انتقال ...

عزیزم بما که نگفتن نزدیکی نکنین.

تازه یه برگه بهمون دادن توصیه های قبل از انتقال،نوشته بود شب قبل از انتقال نزدیکی داشته باشید.

جدی؟  منم بنظرم باعقل جور در نمیاد کاراش و نظراتش برام روحیه نذاشته  

ای بابا امان از دست آقایون.

خب کی بهش گفته نزدیکی خوب نیست؟؟؟؟  

ای بابا امان از دست آقایون. خب کی بهش گفته نزدیکی خوب نیست؟؟؟؟    

نامه ی انتقال خودش برده تحویل داده. میگه اینجور گفتن

بخدا سر انتقال قبلی بلایی سرم آورد یه ساعت قبل انتقال رفتیم مرکز گفت عطر زدی خوب نیست. دنبال لباس بود که عوض کنم 😬

نامه ی انتقال خودش برده تحویل داده. میگه اینجور گفتن بخدا سر انتقال قبلی بلایی سرم آورد یه ساعت قبل ...

ای وای.خیلی بده که اینطوری.فقط استرس وارد میکنه بهت.چه ربطی داره اصلا عطرواینا.

بهش بگو تا رفتارتو درست نکنی نمیرم برای انتقال اصلا

نساجون منم با یه چالش جدید روبرو شدم، شوهرم میگه اسفند برو انتقال بده ولی بعد انتقال و اون دو هفته ا ...

سلام عزيزم. روزه فكر كنم اصلا نتونی بگیری، چون قرص داری‌ . اگر حساسی روی روزه هات بذار بعد تعطیلات. به جز اون، ایام عید هم در پیشه ! هم رفت و آمدهای قبلش و هم دید و بازدید و... باعث میشه درصورت مثبت شدن نتونی خوب استراحت کنی.

پریود فروردین هم میشه توی نیمه اول  که دکتر نیستش پس در نهایت اردیبهشت انتقالت می افته. 

برای منم همین شرایط در پیشه چون بیمارستان گفته دو پریود بعد تخمک کشی برم. اتفاقا من شنیدم مثبتی های بهار زیادترن، خودمم انتقال اولم اردیبهشت بود مثبت شده بودم‌ .

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام عزیزم تازه اومدم سایت پیامت بدم که دیدم خودت دادی،الان خوبی؟ من یکی که اطلاعاتم صفره که بخوام ج ...

قربونت تقریبا به جواب سوالام رسیدم با سرچ تو تاپیک های مختلف، فقط هنوز نمی دونم چرا بعد دوماه  از قطع داروهای انتقال انقدر استرادیول خون بالاست، و ضررش چیه که دکتر گفته فریز بشن جنین ها، چرا پایین نیومده و راهش چیه، که اونم باید دوشنبه آینده از خودش بپرسم.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام عزيزم. روزه فكر كنم اصلا نتونی بگیری، چون قرص داری‌ . اگر حساسی روی روزه هات بذار بعد تعطیلات. ...

دید و بازدید که زیاد نداریم واسه عید ولی قرصارو باید بپرسم که مثلا سحر یا افطار میشه خورد یا نه، زمان خاصی به شما میگفت مصرف کنی؟یعنی بهد انتقالتم قرص و‌دارو داشتی؟آخه میدونی چیه الان دوماه یعنی اسفند و فروردین نمیرم سر کار ولی از اردیبهشت دیگه باید برم،اینطوری بعد نمیدونم به چه بهونه ای بگم نمیام ولی الان اگه بشه میگم باردارم نمیتونم بیام، عزیزدلم میشه شما رفتی مطب سوال کنی؟من اوایل اسفند پریود میشم و فکر کنم انتقالم چند روز قبل ماه رمضون بشه،ماه رمضونم بیست و دو اسفند شروع میشه،واقعا معذرت میخوام،خیلی پرروام انگار    

قربونت تقریبا به جواب سوالام رسیدم با سرچ تو تاپیک های مختلف، فقط هنوز نمی دونم چرا بعد دوماه   ...

عزیزم فریز شدنشون بخاطر هایپر شدنته،اینایی که با من بودن چندتاشون همینطوری شده بودن و‌ اجبارا فریز کردن

سلام عزيزم. روزه فكر كنم اصلا نتونی بگیری، چون قرص داری‌ . اگر حساسی روی روزه هات بذار بعد تعطیلات. ...

البته اگه بهم بگی بعد انتقالت چه داروهایی مصرف میکردی و آیا تاکید داشت رو وقت و ساعتش یا نه به جوابم میرسم