2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست
میگن پروژسترون اگه بچه باشه جاشو محکم میکنه اگه نباشه باعث میشه زودتر پریود بشی🥲

در صورتی که قطع کنی باعث میشه پریود بشی اونا که حامله نیست پریودشون عقب می افته دوتا امپول پروژسترون فقط یک روز میزنن ده روز بعد پریود میشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که خدا خودش مراقب کوچولوت باشه فعلا استرس نداشته باش تا دوباره ازمایش بدی

صبح ازمایش دادم باز بعد از ظهر جوابش میاد خودم دیگه امیدی ندارم فقط داروهامو هنوز مصرف میکنم تا جوابش بیاد🥲

صبح ازمایش دادم باز بعد از ظهر جوابش میاد خودم دیگه امیدی ندارم فقط داروهامو هنوز مصرف میکنم تا جواب ...

توکلت به خدا باشه انشالله که خدا خودش نگهدارش باشه بعضی وقتا میشه چند قلو هست یکیش دفع میشه بتا پایین میره بعد اون قل که مونده دوباره بتا بالا میبره

صبح ازمایش دادم باز بعد از ظهر جوابش میاد خودم دیگه امیدی ندارم فقط داروهامو هنوز مصرف میکنم تا جواب ...

مارو بی خبر نزار جواب ازمایش اومد خبر بده انشالله که خوش خبر بیایی برات صلوات و ایه الکرسی میخونم خوش خبر بیایی

توکلت به خدا باشه انشالله که خدا خودش نگهدارش باشه بعضی وقتا میشه چند قلو هست یکیش دفع میشه بتا پایی ...

بوده اینجوری?ک بتا بیاد پایین باز بره بالا

چون بتام همون اولم بالا بود گفتم شاید دوتاش گرفته باشه یهو ک اینجوری شد دیگه ناامید شدم🥲

سلاممممممم چع عجب خوبی دختر گلت  چطوره فک کنم اسمش بهار بود

سلام عزیزم چطوری؟آره عزیزم خوبه قربانت

باردارییییییی😍😍😍😍😍😍😍 وای خیلی خوشحال شدم برات🌹🌹😍😍😍ان شاالله بسلامتی بغلش کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم داداشم که جدا شده ماهم سلامتی هی داریم میگزرونیم در حال کاهش وزن

ای وااای😢😢😢😢چرا؟نشد آخر باهم زندگی کنن😭😭😭

آره کاهش وزن عالیه حتما جواب میگیری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم فدای تو خوبن خداروشکر ۱۱ ام تولد دوسالگیشون بود🥲😍

ای جان دلم خدا حفظشون کنه😍😍😍

دختر منم فروردین دوسالش میشه😊😊😊

سلام بچه ها.شبتون بخیر.خوبین؟؟؟ ببخشید من اینو اینجا باز مطرح میکنم.راستش من بیش از حد تهوع و استفر ...

ن هیچ مشکلی پیش نمیاد...

منم حالت تهوع خیلی داشتم و انگار معدم میمومد تو حلقم.و گریه میکردم..تا الان ک مشکلی پیش نیومد

اومدم دیدم چند تا اسم آشنا هستن. الهی که به خواسته‌شون برسن. همه همه برسن. alaae و پروانه زودتر 😍😍 ...

سلام دارچین جوون این چند روز دوستان قدیمی یادی از ما کردن خوش اومدی خواهرنینیارو از طرف من ببوس اگه اشتباه نکنم پدر شوهرت یه کارای عجیبی میکرد به خاطره بچه ها البته اگه درست خاطرم باشه ولی میدونم دوقلو بودی