2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست

بچه ها برام دعا کنید کارایی که میکنم باعث نشه خدا قهرش بیاد

من فقط دارم تلاش میکنم چیزی که میخوام بهش برسم

فقط روش هاش فرق داره

دوستتون دارم♥️

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

وقتی کسی نمیاد و حضور نداره بهتره حرفی نزنیم که اگه خوند ناراحت بشه فاطمه جان خودشون مختار هستن به ...

عزیزم من عذر خواهی میکنم 🤍🫂

شما قلب پاک و مهربونی داری هممون شمارو میشناسیم

این سوءتفاهم هم تقصیر من شد

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها برام دعا کنید کارایی که میکنم باعث نشه خدا قهرش بیاد من فقط دارم تلاش میکنم چیزی که میخوام ب ...

فاطمه 

چرا خدا قهرش بگیره

نه ای یو ای با اسپرم اهدایی نه ای وی اف نه به سرپرستی گرفتن بچه

هیچ کدوم باعث نمیشه خدا قهرش بگیره

از هرراهی خواستی به خواسته ت برسی ببین عقل و شرع در موردش چی میگن اگر لازمه مشورت کن بعد تصمیم بگیر

که خدا هم ازت راضی باشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

سلام بچه ها.شبتون بخیر.خوبین؟؟؟

ببخشید من اینو اینجا باز مطرح میکنم.راستش من بیش از حد تهوع و استفراغ دارم.معذرت میخوام.وقتی هم حالم ید میشه خیلی به دلم فشار میاد،یعنی یه حسی مثل زور زدن.

خیلی میترسم یعنی به جنین فشار نمیاد؟؟؟؟؟؟؟

یا چکار کنم لااقل این فشاره کمتر بشه؟؟؟

واقعا نمیدونم دست به دامن کی بشم.رومم نشد به دکترم پیام بدم از بس این چند روز بهش زنگ زدم و پیام دادم

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
@گندمک11     @avaaajon     _avaaajon دیشب و امشب به نیت ...

ممنون مهتاب جان قربون محبتتون عزیزم انشاالله ثوابش هزار برابر ب زندگیتون برگرده انشاالله حاجت روا بشی گلم🤲❤

الهی و ربی من لی غیرک
سلام بچه ها.شبتون بخیر.خوبین؟؟؟ ببخشید من اینو اینجا باز مطرح میکنم.راستش من بیش از حد تهوع و استفر ...

سلام عزیزم 

خدا برات حفظش کنه 

زن داداش من بارداریش همینجور بود و خداروشکر بچه ش رو سالم بغل کرد 

ان شاءالله به زودی ‌ویارت تموم بشه و ب سلامتی بغلش کنی

اما باید به دکترت عنوان کنی 

من زمزمه میکنم نامت را.. تو آرام کن قلبم را..🌱 یالله..🕊❤️  خـ♡ــدا از غـصه‌هات بـزرگتره.. ...

ممنون از محبتت فاطمه جان انشاالله ثوابش هزار برابر ب زندگیتون برگرده انشاالله حاجت روا بشی گلم 🤲❤

الهی و ربی من لی غیرک
سلام عزیزم  خدا برات حفظش کنه  زن داداش من بارداریش همینجور بود و خداروشکر بچه ش رو سالم ...

عزبزمی.ممنون از دعای خوبت قشنگم.

انشاالله که به خیر بگذره....همش احساس میکنم الان میپره بیرون از بس فشار روشه

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
به به میبینم امشب این تاپیک نورانی شده😍😍

من دلم همیشه هوای اینجارو میکنه

حیف که مشغله نمیذاره زیاد بیام

گاهی میام میخونم چندتا صفحه و میرم😍

درچه حالی مادر؟!

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیزم خوبی؟نی نیا خوبن؟

سلام عزیزم

فدای تو خوبن خداروشکر

۱۱ ام تولد دوسالگیشون بود🥲😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
وااای ببین کیا اومدن تایپک خوبین😍😍

سلام عزیزم

مبارکههههه

تیکرتو دیدم خیلی خوشحال شدم😍

سلام بچه ها.شبتون بخیر.خوبین؟؟؟ ببخشید من اینو اینجا باز مطرح میکنم.راستش من بیش از حد تهوع و استفر ...

من انقدر بهم فشار میومد که ناخواسته ادرار میکردم

چیزی نمیشه نگران نباش

من فقط برل فشار کمتر پایین توالت فرنگی زانو میزدم و با دست زیر دلمو میگرفتم