2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست
ماهور جانم خوبی عزیزم  نی نی قشنگمون خوبه  گلم همسرتون هم تحت نظر دکتر بود؟ بنظرت همسرم ...

عزیزم دکتر امیرجنتی خیلی دکتر خوبیه اگه تهرانی همسرت رو ببر پیشش

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه بچه ها😍😍چقدر دلم‌تنگ شده بود برای اینجا یادش بخیر😍😍😍امیدوارم‌ همه منتظرا بزودی مامان شن 

بچه های قدیمی تاپیک نیستین؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آخ خدا این تاپیک ❤️

من همیشه دلم پیش بچه های اینجاس🥺🥹❤️

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام به همه بچه ها😍😍چقدر دلم‌تنگ شده بود برای اینجا یادش بخیر😍😍😍امیدوارم‌ همه منتظرا بزودی ماما ...

چه همه باهم دلمون هوای اینجارو کرده😅😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
قطعا عزیزم منم گفتم خودش سعی و تلاشش رو بکنه اما خب این پروسه اینقدر پر از سختی هست که واقعا تکرارش ...

بله درسته

خیلی خیلی روحیه قوی میخواد ادامه این مسیر بعد از چندبار شکست... کاش یکی بی دردسر یه نی نی از آسمون تو بغلم میذاشت و میرفت بعد ۳سال جنگیدن حقمه واقعا😄

ساعت ۱۱ امشب باید برم اوویترل بزنم برای آزاد سازی.

فردام ناشتا آزمایش خون، تشکیل پرونده و پس فردا دوباره تخمک کشی.

ولی اصلا انگیزه ایی ندارم🤦‍♀️ نمیخواستم دوباره به این زودی بیفتم توی این راه.😫 رفته بودم دکترم ببینه کیست دارم یا نه. که گفت تا اثر هیسترو هست دوباره تخمک کشی کن.نمی دونم اصلا چیشد جو گیر شدم

اول گفتم ولش کن داروها رو استفاده نمی کنم

کاش نکرده بودم😰

اصلا به سرم زده آمپول رو بزنم و خودم اقدام کنم

ده تا فولیکول شد

بشه ده قلو مثلا🤣🤣 یا حتی یکیشم نگیره😐

اونوقت دکترم دیگه جواب سلامم نمیده چون تو دفترخودش یادداشت کرد روز عمل منو.

خیلی حالم بده

شوهرم گفت هر چی تو بگی

میخوایی نریم بیمارستان

🤔

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

قطعا عزیزم منم گفتم خودش سعی و تلاشش رو بکنه اما خب این پروسه اینقدر پر از سختی هست که واقعا تکرارش ...

واقعا مسیر سخت و دشواریه انشالله که هیچکس به این راه نیافته انشالله خدا به شما خیر بده که کمک کننده هستی❤️❤️