2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
قربوووونت برم نهال جون خیییلی ممنونم❤️❤️ آره سینال دارم ولی ۵۰ نه گف ۱۲ درجه بنظرم خیییلی کم اومد و ...

البته سینافکت.  ل نداره من اشتباه نوشتم سینال فکت 

این با سینال f که برای پانکچر میزنیم فرق داره یه سرچ کن تفاوتشو بخون

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سرکار هم میری عزیزم؟ 

اره عزیزم از فردا صبح می‌خوام برم خونمون به کارم دوره ولی کارم به خونه مامانم نزدیکه برای همین اومدم اینجا از اینجا برم سرکار که هر روز تو ماشین تموم تموم نخورم والا نمی‌دونم چطور میگن استراحت نیاز نیست زندگی روز مره ولی همه چیز خطرناکه شما روز چند انتقالی عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم کم گفته آخه سینال فکت با سینال اف که برای پانکچر میزنیم فرق داره  به من از ۱۹ پریود قب ...

ممنون که وقت گذاشتی عزیزم😘😘❤️برا من همون سینال آف هس که تو  پانکچر میدادن. چه جالب ک از سیکل قبل شروع کردن.

آره اینم فکر خوبیه که ویزیت آنلاین بگیرم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره عزیزم از فردا صبح می‌خوام برم خونمون به کارم دوره ولی کارم به خونه مامانم نزدیکه برای همین اومدم ...

با تکون چیزی نمیشه نگران نباش 

من سر دخترم بعد انتقال نزدیک خونمون شوهرم همچین محکم رو دست انداز پرید که من گفتم دیگه جنینی نموند 

ولی مثبت شدم 

هنوز انتقال ندادم عزیزم منتظرم پریود شم 

یه دوستی میگف جنین تو رحم مثل کنجد تو شیشه مرباس 

خداجونم شکرت       
اترین جونم توروخدا خودتو نباخی.. بخدا منم چندین بار منفی شدم ولی بیخیال شدم بودم ک خدا خواست و مثبت ...

ماهور جانم خوبی عزیزم 

نی نی قشنگمون خوبه 

گلم همسرتون هم تحت نظر دکتر بود؟

بنظرت همسرمو پیش کدوم دکتر بفرستم ؟

ماهور جانم خوبی عزیزم  نی نی قشنگمون خوبه  گلم همسرتون هم تحت نظر دکتر بود؟ بنظرت همسرم ...

شکر خدا خوبم ژیان جان،.

ن اصلا شوهرم تحت درمان نبود خودمم ک اصلا یادم نمیاد چ امپولایی میزدم برا پانکچر..

فقط قبل از پانکچر نامه داد ک شوهرم پیش دکتر بره برا تاییدیه..گفتن مشکلی نداره..

شوهرم میگفت زورم اومد پول ویزیت دادم😄😄

سال ۹۷ بود ک پانکچر کردم و ۱۳ تا جنین تشکیل شد..

بخدا اصلا دکتر مرد نمیشناسم..همون دکتری ک‌شوهرم رفت پیشش تا برگه امضا کرد یادم رفت.

سلام عزیزم من از حرفت ناراحت شدم من بچه فروش که نیستم فقط قصدم خیر بود و یه چیزی که گفتم اگه خدا بخو ...

نه عزیزم من که میدونم شما قصد خیر داری اصلا منظورم به شما نبود منظورم اینه خودش سعی و تلاشش بکنه و شانس خودش امتحان کنه شما انقد قلب بزرگی داری که قبول زحمت کردی و دل یه خانواده شاد کردی 

سلام عزیزم من از حرفت ناراحت شدم من بچه فروش که نیستم فقط قصدم خیر بود و یه چیزی که گفتم اگه خدا بخو ...

از این نظر هم‌ گفتم دردسره چون شناسنامه گرفتن به نام خودشون سخته الان برگه شناسنامه توی خود بیمارستان میدن و گرنه اصلا منظورم به شما نبود بازم اگه از حرف من ناراحت شدین معذرت میخوام 

از این نظر هم‌ گفتم دردسره چون شناسنامه گرفتن به نام خودشون سخته الان برگه شناسنامه توی خود بیمارستا ...

قربونت برم مرسی عزیزم شمام ببخشید من برداشتم بد بوده

ولی عزیزم خودتون گفتید همین بچه ها هستن که میرن پرورشگاه و بعدها خیلی ها بخاطر قبول سرپرستی همین بچه ها باید سالها منتظر بمونن

چه بسا خیلی‌هاشون هم معتاد بدنیا میان و تحت نظر درمان میشن به هرحال اونام حق زندگی دارن گناهی ندارن که

نه عزیزم من که میدونم شما قصد خیر داری اصلا منظورم به شما نبود منظورم اینه خودش سعی و تلاشش بکنه و ش ...

قطعا عزیزم منم گفتم خودش سعی و تلاشش رو بکنه اما خب این پروسه اینقدر پر از سختی هست که واقعا تکرارش به صورت زیاد خیلی روحیه قوی میخواد