2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
آلاجان فرتیل سی ام میگن براضخامت خوبه امتحان کردی؟لوبیا سبز چی.

ممنونم آیدا جان دفعات قبلی هر دو رو داشتم متاسفانه چندان فرقی نکرد البته این دفعه فرتیل سی ام نداشتم.

هر چی بگی آب هویج ، گوجه فرنگی ، لوبیا سبز، تخم کدو تنبل، پیاده روی، ماساژ با روغن سیاهدانه همه رو امتحان کردم ولی تفاوت چندانی نکرد. تنها چیزی که دفعه پیش خوب بالا برد پچ استرادیول بود که اونم چون این دفعه سیکل طبیعی گفت جلو بریم نداشتم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آخ خدا این تاپیک ❤️

سلام دارچین عزیزم خوبی ؟ دوقلوهات خوبن؟؟؟ 

من و شما انتقالمون با هم بود هر دومون شکر خدا مثبت شدیم 

نمیدونم منو یادت هست یا نه 😍

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه‌ها منفی شدم 

😭😭😭😭حالم خراب بود یهو یادم افتاد امروز آز داری اومدم بدو بدو . بغضم ترکید😭 امیدوارم خیلی زود دلت آروم بشه 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دارچین عزیزم خوبی ؟ دوقلوهات خوبن؟؟؟  من و شما انتقالمون با هم بود هر دومون شکر خدا مثبت ...

عزیزم میشه جواب منو بدید لطفاً شما دستشویی رفتنی به خودتون آب داغ می گرفتید ؟من آب خونه مامانم انگار خرابه روی سردش هم داغ بود نگرانم 

سلام عزیزم من از حرفت ناراحت شدم من بچه فروش که نیستم فقط قصدم خیر بود و یه چیزی که گفتم اگه خدا بخو ...

سلام عزیزم ناراحت نشو .احساس می کنم حرف سحر جان اصلا اینی نبود که برداشت کردی گلم

دخترا من روز چهارم انتقالمه شرمنده وقتی رفتم دستشویی دوباره آب داغ شد یهو یه خودم گرفتم خطرناکه کسی ...

عزیزم هیچ مشکلی نداره رو رحم ک نگرفتی.  اذیت نکن خودتو

عزیزم میشه جواب منو بدید لطفاً شما دستشویی رفتنی به خودتون آب داغ می گرفتید ؟من آب خونه مامانم انگار ...

جانم عزیزم نگران نباش میگن آب داغ بهتون نخوره بهتره مخصوصا تو حمام موقع دوش گرفتن آب داغ به کمرت نگیر

الان هم اشکالی نداره مهم حس خوب خودته اگه استرس میگیری یه آفتابه بگیر تو آفتابه آب سرد بریز خودتو بشور

خداجونم شکرت       
جانم عزیزم نگران نباش میگن آب داغ بهتون نخوره بهتره مخصوصا تو حمام موقع دوش گرفتن آب داغ به کمر ...

شما الحمدلله شکر خدا مثبت شدید پیش اومده بود روزای اول به خودتون آب داغ بگیرید؟؟خیلی استراحت کردید شما؟؟خمام می‌رفتید ؟چه‌راهنمایی به من می‌کنی خواهرم

شما الحمدلله شکر خدا مثبت شدید پیش اومده بود روزای اول به خودتون آب داغ بگیرید؟؟خیلی استراحت کردید ش ...

عزیزم فقط استرس نداشته باش 

همین آب گرم داره بهت استرس میده 

اصلا بهش فکر نکن 

داروهاتو سر ساعت حتما مصرف کن 

به خودت انرژی مثبت بده 

من تو‌روز های انتقال کارتون هایدی نگاه میکردم 😅

همش لباس های نوزادی تو اینستا نگاه میکردم سیو میکردم 

قرآن میخوندم صلوات میفرستادم 

میوه هم حتما پخته شده میخوردم مثل سیب و گلابی 

چون میوه ها نفاخ هستن تو این روز ها نفخ نکنی بهتره 

خداجونم شکرت       
شما الحمدلله شکر خدا مثبت شدید پیش اومده بود روزای اول به خودتون آب داغ بگیرید؟؟خیلی استراحت کردید ش ...

پنج روز اول حموم نرفتم بعدش رفتم یه دوش کوتاه در حد ده دقیقه 

من چون غلظت خون دارم هم آسپرین میخوردم هم آنوکسا میزدم هم پیاده روی میکردم 

خداجونم شکرت       
عزیزم فقط استرس نداشته باش  همین آب گرم داره بهت استرس میده  اصلا بهش فکر نکن  دار ...

من والا استرس ندارم خونم به سرکارم دوره اومدم خونه مامانم مامانم بنده خدا مثل فرشته کنارهم ولی من خونه خودمون رو می‌خوام هر دقیقه بغض میکنم اذیتم دلم میخواد برم خونه خودمون یا نمیتونم تنها باشم ؟؟؟؟این عذابم میده واقعا

من والا استرس ندارم خونم به سرکارم دوره اومدم خونه مامانم مامانم بنده خدا مثل فرشته کنارهم ولی من خو ...

برو خونه خودت اتفاقا بهترم هست 

منم خونه خودم بودم بنظرم آدم خونه خودش راحت‌تره 

فقط کار زیاد نکن در حد غذای سبک و اینا خوبه ولی بیشتر نه 

غذا پختنی رو‌شعله عقب آشپزی کن که گرما به سکوت نخوره زیاد 

من سر دخترم چون تنها بودم کار خاصی انجام نمیدادم 

الان با دخترم نمیدونم چطوری باید دو هفته انتقال رو بگذرونم 😅😂

خداجونم شکرت       
قربوووونت برم نهال جون خیییلی ممنونم❤️❤️ آره سینال دارم ولی ۵۰ نه گف ۱۲ درجه بنظرم خیییلی کم اومد و ...

به نظرم کم گفته آخه سینال فکت با سینال اف که برای پانکچر میزنیم فرق داره 

به من از ۱۹ پریود قبلی تا ۳ پریود همین ماه که انتقال دادم که ۱۳ روز میشد ۵۰ خط سرنگ انسولین سینال فکت داد روز سوم پریود که رفتم گفت از الان تا ۱۱ پریود ۲۵ خط بزن استرادیول روزی۳ تا و استرومارین روزی یکی . روز ۱۱ که رفتم دیگه سینال رو قطع کرد و روز ۱۳ prp و روز ۱۵ انتقال داد

کاش یه ویزیت آنلاین با فروتن میشدی چون راهت دوره نمیتونی بیای شاید یه تجویزی بکنه مفید باشه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن