2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046197 بازدید | 684503 پست
بچه‌ها منفی شدم 

خيلى متاسفم

نمی دونم چی بگم💔 نمی تونمم ساکت باشم با این که هیچ حرفی مرحم دل شما نیست و نمی تونه ذره ایی آرومتون کنه.

خودم ۳بار کشیدم.

و می فهمم چه حالی هستین🥺

ای کاش این راه سخت جواب قطعی داشت. یا آدم میفهمید مشکل از کجاست و میرفت دنبالش... حیف و صد حیف.

نمی دونم با چه امید و انگیزه ایی بازم دارم میرم برای پانکچر... دست خالی برگشتن بعد از اون همه تلاش واقعا دردناکه. اما از خدا میخوام خودش جواب این تلاشها ها رو بده و با معجزه ی خودش طبیعی باردار بشین و بمونه براتون. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاطمه جان من هنوز لکه بینی دارم دکتر میگه بخاطر میوم که داشتی هست  انشالله که کوچولوی خودت بغل ...

سلام عزیزم من از حرفت ناراحت شدم من بچه فروش که نیستم فقط قصدم خیر بود و یه چیزی که گفتم اگه خدا بخواد میشه صددرصد نیست که وگرنه نه قصد بدی داشتم و نه نیت بدی و نه اسم پول آوردم اینجوری شما عنوان کردی انگار من بچه میفروشم و شغلم اینه

وقتی کسی نمیاد و حضور نداره بهتره حرفی نزنیم که اگه خوند ناراحت بشه

فاطمه جان خودشون مختار هستن به انجام هرکاری من حرفی نزدم و نخواستم کسی رو گول بزنم یا کاری بکنم

اومدم ثواب کنم الکی بدنام شدم

خانومایی که پانکچرشدین.من دوتا گونالم تموم شد فقط پرگووریس دارم.ممکنه امروز دوباره گونال بنویسه؟یعنی هستن کسایی که ۳تاگونال زده باشن؟الان ۱۲سیکلمه.دیگه نمیتونم بگیرم.گرونه😫

سلام وقت همگی بخیر 

خانم ها من میخوام تعیین جنسیت انجام بدم جنین دارم به نظرتون جنین اسیب میبینه ؟ تا حالا انتقال منفی داشتم ؟ میشه منو راهنمایی کنید برای انتقال مثبت چه کارهایی انجام بدم ؟ 

به خدا به یادتم همیشه تو دعاهام هستی الان آمپول سینال میزنی؟ ببین من برای ضخامت با دکتر فروتن صحبت ...

قربوووونت برم نهال جون خیییلی ممنونم❤️❤️

آره سینال دارم ولی ۵۰ نه گف ۱۲ درجه بنظرم خیییلی کم اومد ولی گفتم خب تو پانکچر نیستم که شاید برا همین کم داده.

بقیه داروها و دارم غیر ۳ تای آخر.

امروز تصمیم گرفته بودم همه داروها و قطع کنم غیر اینایی ک دکتر گفته آخه بقیه رو سرخود میخورم. گفتم وقتی تاثیر ندارد برا چی این همه هر روز قرص میخورم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اسپرینو کلا قط کرد انکسا رو تا وقتی که لکه قط بشه کامل امپول پرولتون نوشت اونم که پیدا نشد میگن نایا ...

خداروووشکر 😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الا گرمی زیاد بخور راه زیاد برو و آسپرین بخور دکترو ول کن خودت دکتر خودت شو 

همه شو انجام میدم😭