2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046707 بازدید | 684539 پست
عزیزم خدا مادر و همسرتو برات حفظ کنه 😍 ایشالا هر چی خیره برات پیش  بیاد

😁😘

قربونت برم عزیزکم ممنون از دعای خیرت

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیز دلم انشالله خدا سلامتی بده به خودت که انقد مهربونی و پدر بزرگوارت🫀🤍 انشالله این انتقالی که پ ...

قربوووونت برم ممنونم عزیزم ❤️😘

ان شاالله همه چی اونجوری که میخوای پیش بره و نی نی دار شدنتونو جشن بگیریم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربوووونت برم ممنونم عزیزم ❤️😘 ان شاالله همه چی اونجوری که میخوای پیش بره و نی نی دار شدنتونو جشن ...

😘😘😘

عزیز دلی خاله جووووووونم🫀🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم اصلا نگران نباش اینو بدون خدا خیلی مهربونه  مطمئن باش تو بهترین زمان مادر میشی  من ...

🥰♥️ خدارو شکر که نتیجه ی این همه درد و رنج رو دیدی 

خدا حفظ کنه برات قشنگم

منم دلم پر میشه اینجا مینویسم اروم میشم

مامانم همش میگه کی بچه میاری ، من دلم بچه کوچیک میخواد 

برای همین یکم بهم میریزم ...

یا مثلا دوستام پیام دادنی میگن نینی نداری هنوز..

بعد شروع میکنن ب نصیحت کردن که اره بیار تا کی میخوای بدون بچه بمونی 😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم اگه دوست داشتی اسم منو هم بنویس  انشالله حاجت روا بشی

چشم عزیز دلم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم بهشون نگو  من حتی مادرم نمیدونه بچمو میکرو کردم  اتفاقا بدترین کار رو میکنی که است ...

باید یه برنامه ای براش پیدا کنم..

مثلاً چون خونمون پله داره مطمئنم اگ مامانم بفهمه نمیزاره بیام بالا خونه ی خودمون ، خب منم خونه ی خودم راحت ترم

من نمیخوام بگم ک شوهرم میگه چون بقولی برام غذایی چیزی درست کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انتقال بده مثبت شدی به همه بگو‌طبیعی شد 

انشالله 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ما پشت کوروش مال داخل ذولفقاری 😍 من خیلی خوشحال شدم چون از نزدیک برف بباره ندیدم  شهرمون بار ...

😍😍😍 ای جوونم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربون دل مهربونت فاطمه جان من تا حالا لک لانه گذینی نداشتم که بدونم .ایا مثل لک پریود یانه.بارون بو ...

فدای مهربونیت قشنگِ من 🫀🫂✨

انشالله خیره 

کی باید آزمایش بدی عزیزم ؟

کاش این فرایند کمتر بود .. ۱۴ روز انتظار خیلی سخته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای بابا ان شا الله موفق باشی گلم.خیلی سخته واقعا.من کلا حال بدی ام یهو دلشوره و اضطراب میاد سراغم نم ...

دورت بگردم ♥️🫂

کاملا درکت میکنم ، انشالله خدا آرامشی از جنس خودش بهت بده✨ انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه جانم ممنونم ازت  دقیقا روز انتقالم نوبت من شده برام دعا خوندی چقدر حس خوب بهم دادی خدا ...

انشاالله که همه چی برات بخوبی پیش بره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
قربون دل مهربونت فاطمه جان من تا حالا لک لانه گذینی نداشتم که بدونم .ایا مثل لک پریود یانه.بارون بو ...

به حق باب الحوائج که لانه گزینی بوده آترین جانم 

خدا میدونه چقدر بیادتم الگوی منی با این همه صبوری 

مطمئنم خدا حتما جواب زحمتهایی که کشیدی رو میده

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
وااااااااااااای 😍✨ مبارررکت باشه خانوم خانوما انشالله مثبت میشی کلی برات خوشحالی کنیم

قربونت برم مرسی مهربون ایشالا هرچی زودتر خبرای خوب از خودت بشنویم 

برام دعا کن عزیزم خیلی محتاج دعا هستم این روزا

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
عزیزم چطوری؟ عملت خوب بود؟ چند تا تخمک شد؟ بیا بگو در چه حالی تو فکرت بودم از صبح.

سلام عزیزم،بد نبود،اولش که به هوش اومدم دردم زیاد بود ولی الان خیلی بهترم،هفت تا شد،دوشنبه هم گفت برم بیمارستان دوباره،خودت خوبی؟