2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046707 بازدید | 684539 پست
مرسی عزیزم انشالله نتیجه انتقال خودتم مثبت بشه دلت شاد بشه عزیزم  روز چندمی ؟ من روز اول کمر د ...

الهي آمين 

ممنون 

من رفتم داخل ٩ روز 

باور ميكني روز اول رو يادم نيست دردم چطور بود 

اما از روز سوم يه دردايي أوم و تا هفتم بودبعد كم شد 

باز از ديشب دوباره كمردرد و پا درد داشتم الان بهترم 

خدا عاقبتمون رو بخير كنه و بچه ي سالم و صالح نصيبمون كنه آمين 

سلام بچه ها خوبین نمیدونم منو یادتون میاد یا نه خواستم بگم بتام مثبت شد ولی هیچ سونویی هنوز نرفتم دع ...

سلام قشنگم خوبی 

چقدر اسمت و پروفایلت برام اشناس 🥹

تاپیک بید مجنون بودی؟!

خداروشکر عزیز دلم 😍🫀 مبارکت باشه گوارای وجودت

انشالله میری صدای قلبشم میشنوی🤍🧿

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون دیگه... همه میفهمن انتقال دادم.. چون شوهرم فکر میکنه اون ۱۴ روز نباید از تخت بیام پایین ! به ...

ای بابا ان شا الله موفق باشی گلم.خیلی سخته واقعا.من کلا حال بدی ام یهو دلشوره و اضطراب میاد سراغم نمیدونم چم شده .

باشه عزیزم

عزیزم چطوری؟ عملت خوب بود؟ چند تا تخمک شد؟ بیا بگو در چه حالی تو فکرت بودم از صبح.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

به نظرم با دو تا اورولوژیست و متخصص زنان دیگه هم مشورت کنین برای ما فقط وقتی دیدیم اقدام جواب نداد ...

پیش دکتر اطرج رفتیم همین حرفارو زد ک ما برای حالت عادی اینو چک نمیکنیم، حالا شما چک کردین عددشم بالاس، نمیشه نادیده گرفتش،امپول سینال اف و hcg داد ، شوهرم دوماه استفاده کرد بدتر شد دی اف ای، دکتر هم قطعش کرد گف ی مدت بیخیال بشین! پیش دوتا متخصص زنان دیگه رفتم اصلا نمیدونستن dfi چی هس

سلام بچه ها خوبین نمیدونم منو یادتون میاد یا نه خواستم بگم بتام مثبت شد ولی هیچ سونویی هنوز نرفتم دع ...

سلام پری جون ،عزیزدلممممم خواهر قشنگم نمیدونی چقدر برات خوشحال شدم ،خدارو صد هزار مرتبه شکر ،ان شا الله که ۹ ماه رو بسلامتی بگذرونی و نی نی یا نی نی ها رو بسلامتی بغل کنی❤💕

سلام عزیزم خیلی مبارکتون باشه ایشالا که بارداری خوبیو پیش رو داشته باشی🤲میتونم اسم دکترتونو بپرسم؟ و انتقال چندمتون بود؟

بچه ها بعد انتقال منفی چندروز بعد پریودی اتفاق میفته.پریودی عادیه یا دردناک خیلی میترسم؟ بچه ها حال ...

سلام عزیزم 

بله طبیعیه.بلاخره یه فانتزی هایی داشتی حالا به واقعیت تبدیل نشده.

باتمام وجودم درکت میکنم.

زمان‌همه‌چیز رو حل میکنه

چند روز باخودت درگیری ولی بعدش خوب میشی

سلام مبارکت باشه‌

یه چیزایی یادمه. شاغل هستی شما‌؟ از شهرستان اومدی تهران انتقال قبلی تو هتل بودی چند روز.درسته؟

مرسی که به وقت شادیت به یادمون بودی 

فاطمه جان باهاش حرف بزن کامل شرایط روحی و احساست رو بگو بهش. بگو همین اذیت و حس منفی که بهت دست میده ...

عزیز دلم انشالله خدا سلامتی بده به خودت که انقد مهربونی و پدر بزرگوارت🫀🤍

انشالله این انتقالی که پیش رو داری اخرین انتقالت باشه و مثبت بشی بمونه برات 🧿🩵

فعلا که تو سیکل نرفتم ... ولی اگه برم با دکتر مشورت میکنم میگم از قبل برگه رضایت رو بده همسرم پر کنه...

مبخوام طوری برنامه ریزی کنم که سعید نفهمه انتقال دادم تو اون تایم که باید منتظر بمونم ... مثلا میگم اورژانسی کیستمو عمل کردم نباید نزدیکی کنیم یا مهمون دعوت کنیم ولی به زندگی معمولی ادامه بدم 

برای امپولم یا باید پله هارو بالا پایین کنم یا خودم به خودم بزنم 

فعلا باید ببینم بعد عید اوضاع مالیمون چطور هست میشه اقدام کرد یا ن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها قطع لتروزول باعث لک بینی میشه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فاطمه جانم ممنونم ازت  دقیقا روز انتقالم نوبت من شده برام دعا خوندی چقدر حس خوب بهم دادی خدا ...

وااااااااااااای 😍✨ مبارررکت باشه خانوم خانوما

انشالله مثبت میشی کلی برات خوشحالی کنیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40