2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046597 بازدید | 684531 پست
سلامت باشی عزیزم  خدا قسمت هممون کنه خدا دل هممون رو شاد کنه آمین  نه الان موندم ،،  ...

الهی شکر که بهت خوش گذشته برف هم دیدی إلهی شبای تاریک زندگیت برنگ برف باش اینجا ساعت 1نیم خوب بارید شدید

بندرم عزیزم.الهی خوشخبر برگردی بندر

منم امروز یکم لک شدم مثل لک قبل از پریود

دیگه سپردم به خدا و راضیم به رضای خدا

کاری از دست من ساخته نیس 

الهی شکر که بهت خوش گذشته برف هم دیدی إلهی شبای تاریک زندگیت برنگ برف باش اینجا ساعت 1نیم خوب بارید ...

خب شاید لک لانه گزینی باشه؟؟😍😍

الهی که همینطور باشه و مثبت بشی به حق نام مبارک امیرالمومنین 🧿🤍

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی  ببخشید تک تک جواب ندادم خواستم بهتون بگم دیشب رفتم مطب  گفت خونریزی طبیعی ...

عزیزم خداروشکر که به خیر گذشت،آمپول پرولوتون عالیه،

آوا یه سوال تو پی آر پی یا خراش اندومتر هم انجام دادی تو سیکلت؟

اره اقدام نداشتم، برای چکاب قبل اقدام ب متخصص زنانم گفتم آزمایش اسپرم بنویسه، خودش تو نسخه dfi روهم ...

به نظرم با دو تا اورولوژیست و متخصص زنان دیگه هم مشورت کنین

برای ما فقط وقتی دیدیم اقدام جواب نداد آزمایش اسپرم خواستن تازه از همون اول هم dfI نخواستن وقتی دیدن آزمایش اسپرم مشکل داره خواستن یا تو کسایی که سن بالا دارن یا ivf موفق نیست یا سقط دارن تو این موارد درخواست میدن.

شما که اصلا معلوم نیست مشکلی داشته باشین تازه آزمایش اسپرم هم طبیعیه.

خب شاید لک لانه گزینی باشه؟؟😍😍 الهی که همینطور باشه و مثبت بشی به حق نام مبارک امیرالمومنین 🧿🤍

قربون دل مهربونت فاطمه جان

من تا حالا لک لانه گذینی نداشتم که بدونم .ایا مثل لک پریود یانه.بارون بود رفتم تو تراس دستم سوی آسمان گرفتم دعا کردم برای تمام همجنس همدردای خودم حتی هر کدامتون که همون لحظه آمدین تو ذهنم اسمانون ب زبون اوردم آخرش گفتم منو هم ببین خدا.

امدم داخل رفتم سرویس لک دیدم.دلدرد و کمر درد پریود هم داشتم شدید

سلام بچه ها خوبین نمیدونم منو یادتون میاد یا نه خواستم بگم بتام مثبت شد ولی هیچ سونویی هنوز نرفتم دع ...

سلام پری جان واااااای شکر خداااا😍😍😍😍 انتقال داده بودی؟ الهی ب سلامتی تا آخر😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربون دل مهربونت فاطمه جان من تا حالا لک لانه گذینی نداشتم که بدونم .ایا مثل لک پریود یانه.بارون بو ...

الهی که خیییر باشه😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خدا دلت رو شاد کنه بچه ی سالم صالح نصیبت کنه الهی آمین ❤️

مرسی عزیزم انشالله نتیجه انتقال خودتم مثبت بشه دلت شاد بشه عزیزم 

روز چندمی ؟ من روز اول کمر درد دارم نمیدونم چرا

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
الهی شکر که بهت خوش گذشته برف هم دیدی إلهی شبای تاریک زندگیت برنگ برف باش اینجا ساعت 1نیم خوب بارید ...

الهی آمین 

ممنون از دعاها و حرف های قشنگت که پر از امیدِ عزيزم 🥹

الهي تو هم انتظارت به پايان برسه و 

خدا نتيجه تمام زحماتت رو بده الهي آمين 

هر جايي هستي سالم و سلامت باشي 

خيره 

ان شاءالله ك لك لأنه گزيني باشه 

درستش همينه و بايد راضي باشيم به رضاش ،، خدا قدرت پذيرش همه چيز رو بهمون بده آمين  

توكل به بزرگيش ❤️

سلام بچه ها خوبین نمیدونم منو یادتون میاد یا نه خواستم بگم بتام مثبت شد ولی هیچ سونویی هنوز نرفتم دع ...

سلام پری جان

معلومه که شما رو یادمونه

مبارکت باشه عزیزم

الهی به سلامتی بغلش ون کنی❤️🤩🌹

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
قربون دل مهربونت فاطمه جان من تا حالا لک لانه گذینی نداشتم که بدونم .ایا مثل لک پریود یانه.بارون بو ...

ان شاءالله خيره 

برو بشين سوره ي كهف بخون و صلوات زياد بفرست 

خدا حافظ خودت و جوجوهات باشه ان شاءالله آمين ✨❤️

مممنونم عزیزم با دعاهای شما انشالله خدا لطف میکنه این آخرین جنینا بود توکل به خدا

مبارك باشه گواراي وجودت

خدا برات حفظشون كنه الهي سالم و صالح بغلشون كني الهي آمين✨💜