2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045278 بازدید | 684446 پست
چرا ؟ درد یک طرف مال خارج رحمه? همسرم پزشک عمومی وای همش میگه هیچی میست درد کمرم و پام زیاده

سلام عزیزم

اگر درد شانه ت مداوم هست یا شدیده حتما برو بیمارستان 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفا اگه چیزی مشابه دید ی راهنمایی کنید  مگه بی بی چک چند به بالارو نشون میده؟ چرا دوباره هاله ...

بنظرم دوباره بتا بده 

احتمالا اشتباه آزمایشگاه بوده باشه

خداجونم شکرت       
چرا ؟ درد یک طرف مال خارج رحمه? همسرم پزشک عمومی وای همش میگه هیچی میست درد کمرم و پام زیاده

تو رو خدا پیگیری کنید،من سر بی خیالی دکترم لوله هامو از دست دادم

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
یا خدا من دیروز گردنم درد گرفته بود فکر کردم بد خوابیدم‌ عضله سمت راست گردن ولی میگیره ول میکنه الا ...

من درد یک طرفه،شونه درد داشتم

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
بچه ها بعد انتقال منفی چندروز بعد پریودی اتفاق میفته.پریودی عادیه یا دردناک خیلی میترسم؟ بچه ها حال ...

آیدا جان چقدر منو یاد خودم میندازی ...

منم انتقال اولم همین قدر بهم ریختم چون صد درصد فکر میکردم مثبت میشم 

خیلی شوکه شده بودم وقتی فهمیدم منفی شده ..

یه حال وحشتناکی بود حتی گریمم نمیومد قلبم خیلی سنگین شده بود ...

ولی تا ۳ سال نتونستم با خودم کنار بیام 

بعد ۳ سال مجدد پانچر شدم ، انتقال دادم منفی شد بعد ۳ ماه مجدد انتقال دادم بازم منفی شد

منظورم اینه همیشه اولین بار ها سخته...

انشالله خدا بهت صبر بده قشنگم کاملا درکت میکنم که چه احساسی داری 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من نشد رژیم بگیرم از فردا صبح شروع می‌کنم خدا بخواد  راستی کی انتقال جنین دارین؟

عزیز دلم من سال جدید میخوام مجدد برم تو سیکل پانچر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چخوب عزیزم  منم از فردا رعایت می‌کنم  راستی انشالله کی انتقال جنین داری ؟  من تنبل ...

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره قشنگم♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا خدا منو لایق نمیدونه 🥺😔

همسرم گاهی یه حرفایی میزنه قلبم میشکنه ...

با من کاری نداره از خدا گله میکنه ولی حرفاش منه دل نازک رو گریه میندازه

کاش جواب اشکایی ک میریزم رو بهم بده چقدر چشم انتظار بودن برای چیزی که شیرینه سخته

هر روز چشمم به گوشیه تا کویین جان زنگ بزنه ..

میدونی اینو متوجه شدم که صلاح خدا به این کار نیست وگرنه مثل خیلیا زود نوبتم میشد چون شرایطش خیلی راحت بود

یعنی اینو هم از ما دریغ کرد..

همش تو ذهنم این میچرخه ک نکنه راضی نیست به مادر شدنم ؟ اخه هرکاری میخوام انجام بدم بابتش یا نمیشه یا به در بسته میخورم

از قبلا خیلی اروم ترم انگار دارم قبول میکنم ک صلاحیت مادر شدن رو ندارم ...

حتی ب بعد عید هم فکر میکنم اشکم در میاد 

مگه همسرم چقدر درامد داره ک هم کرایه خونه بده ، خرجی خونه ، هم خرج زندگی ، هم بدهی ؟!

بعد اونوقت میخوام مجدد برم تو درمان چطوری بدون بیمه از پس مخارجش بر بیایم!! 

این دو انتقال اخرم حدودی ۸۰ اینا شد مگ یه بابای کارگر با این همه گرونی و تورم چقدر می‌تونه پس انداز کنه بده ب دکتر تازه اونموقع بیمه داشتم ، الان ک ندارم چی

ببخشید دلم پر شد یهو هیچکسو ندارم ک باهاش حرف بزنم 

تا میخوام حرف بزنم میگن تو ک بچه ای زوده هنوز

یا میگن تو این زمونه بچه نیاری بهتره...

البته شاید حق با اونا باشه ،، شاید نباید بچه بیارم ...

ولی وقتی میشنوم یه بابای معتاد زنش بچه دار شده دنبال سقطش میگرده قلبم اتیش میگیره ...

چرا کسی ک اعتیاد داره (از نظر دکترا دود و دم تاثیر میزاره تو باروری ) میتونه بارور کنه یا بارور بشه ولی منو امثال من نمیتونن

چقدر این دنیا بی رحمه...

یه متن خونده بودم « خدا وقتی اون چیزی رو ک میخوای بهت نمیده ، یعنی بهترشو جایگذین کرده » 

میگم شاید این موقعیت شغلی که بدست اورده ، این ماشین ، این خونه ، این ارامش داخل خونه ( متاسفانه قبلا نداشتیم ، الان داریم خدارو شکر)  اینا چیزایی هست ک خدا برام در نظر گرفته؟!

چون خیلی از جونای همسن سالم این موقعیت رو ندارن ...

الهی کرمت رو شکر ببخش اگ گاهی بد قلقی میکنم 

نکنه من بنده ی بدی ام که صدامو نمیشنوه ؟!

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم

محتاج برادران و خویشان نشوم

بی منت خلق خود مرا روزی ده

تا از در تو بر در ایشان نشوم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آیدا جان چقدر منو یاد خودم میندازی ... منم انتقال اولم همین قدر بهم ریختم چون صد درصد فکر میکردم مث ...

ان شا الله سال جدید سال خوشی برات باشه فاطمه جان و دامنت سبز بشه.حال خرابی دارم ببین چندروزه این وقت صبح بیدارم و بی خواب میشم .فکروخیال اذیتم میکنه .دعام کن عزیزم بتونم زود کنار بیام.

چرا خدا منو لایق نمیدونه 🥺😔 همسرم گاهی یه حرفایی میزنه قلبم میشکنه ... با من کاری نداره از خدا گ ...

😭😭این چه حرفیه صددرصد لیاقت مادرشدن داری فاطمه جان این فکر و خیال ها عادیه.انوشا الله هرروز پرروزی تر بشین .آدم وقتی ناراحته هرحرفی میزنه .من الان دلم نمیخواد نماز بخونم خدامنو ببخشه بغض داره خفم میکنه واقعا تو و امثال تو چی میکشین فقط از خدا میخام زودتر مادر بشین الان بهتر میفهمم چقد سختتونه.

چرا خدا منو لایق نمیدونه 🥺😔 همسرم گاهی یه حرفایی میزنه قلبم میشکنه ... با من کاری نداره از خدا گ ...

واقعا این راه جوریه که فقط با تلاش و مداومت نتیجه بخش .الان به من میگن ادامه بده حتما موفق میشی ولی من نمیرم دنبالش چون دوتا دخترامو دارم. تو برو فاطمه جان اصلا ناامید نشو هرکی یجور امتحان میشه منم سر این آی وی اف چندبار نه اومد و این نه آخر آب یخ شد انگار که ریختن روم نگرانم مشکل اعصاب پیدا کنم هی خودمو دلداری میدم ولی اشک اصلا مجال نمیده بهم حال درونم بدجور آشفته کلا انگیزه ندارم.

ولی میرین دنبالش زیاد اطرافیانو درجریان کارهاتون نذارین هی بپرسن چیشد چیشد مضطربتون کنن.الان شانسی که من اوردم اینه بقیه نفهمیدن هرچند اینم آزار دهنده اگ خواهر یا مادرم میدونستن حداقل بااونا درد دل میکردم سبک میشدم😔

سلام عزیزم الان چندم پریودته؟ والا من سقط اولم کمی بقایا داشتم دکتر دوفاستون داد رحمم با پریودی ری ...

سلام عزیزم ،ب منم دوفاستون داد خوردم امروز دو روزه قطع کردم فعلا پریود نشدم 

مهتاب جان مگه میشه برای دفع بقایا قرص مزو بخوریم؟

دکترم  چیزی نداد فقط گفت اگه با پریودی ضخامتت کم نشه باید هیسترو کنی راستش خیلی استرس گرفتم نمیدونم چیکار کنم ،تا حالا دوبار هیسترو کردم بعدش تا چن ماه ضخامتم بالا نمیرفت 

الهی و ربی من لی غیرک
اخه ازمایش دوم‌۲ بود

برای من آزمایش اول ۷۵شد بعد آزمایش دوم ۷۱دکتر گفت داروهامو قطع کنم بعد دخترا اینجا گفتن باز تکرار کن آزمایش سومم ۱۵۷شد درسته نموند برام اما رشد بتا داشت کاش آزمایش بدی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام فاطمه جان شک نکن تنها نیستی این سوالات ذهن منم هستش اون روز اونقد گریه کردم گفتم خدا چرا هیچ چیز جور نمیشه چرا باید زیر قرض و وام و اجاره باشیم اما تو یه نظر نمیکنی که طبیعی باردار بشم از مشکلاتم کم بشه دو ساله منم نتونستم برم دنبال دکتر خوب امیدم اول به خدا و بعد این جنین های آخرم هستش خیلی ناراحت شده بودم اینقد گریه کردم با صدای بلند همسرم هم دلداری میداد بعد دیروز دیگه خیلی تنهایی بهم فشار آورد و رفتم خونه همسایه اونم گفت چرا تنها تو خونه نشستی هر وقت دلت گرفت بیا اینجا اما فاطمه تا کی مزاحم خونه این و اون بشم خدا فقط یه نگاه تو کافیه دستت تو کاری نیست که بقول تو اطرافیان بخودش قسم بودن که هم معتاد هستن و هم الکل مصرف میکنن شنیدم دو تا دوتا بچه میارن من که از حکمتش سر در نیاوردم اما میگم خدا من صبر ایوب ندارم و دل تنهابودن و ندارم خودت نظری بکن 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏