2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045427 بازدید | 684466 پست
برای تخمدان هستش اون آزمایشات عزیزم  فاطمه تو تخمداناتو ماساژ میدی با روغن من دیروز یه خانوم ت ...

ممنونم عزیزم دلم لطف کردی❤️

دفعه قبل تنبلی کردم ماساژ ندادم از دیروز شروع کردم. آره مامای خونگی هم دو بار رفتم تا حالا😅

😘😘😘❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=326599975]قربوووووون دل مهربووونت برم😭😭😘😘😘😘😍😍😍😍 الهی یکشن ووووی میشه خدایا ؟😭 ...

ان شالله ان شااالله 😭😭❤️❤️❤️ خدایا امیدمون فقط به خودته😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فاطمه جون اسمشو گفت مولای دیلی

دست گلت درد نکنه❤️❤️

بعد از منفی شدن چند روز بعدش پریود میشیم؟ الان ماه پیش ۱۶ دی شدم هرماه ۳روز زودتر میشم الان ۱۳ ب ...

من تو ۳ بار انتقالم متفاوت بود تقریبا بین ۲-۵ روز بعد قطع داروهای پریود میشدم

منکه دو روزه شروع کردم عزیز دلم 

چخوب عزیزم 

منم از فردا رعایت می‌کنم 

راستی انشالله کی انتقال جنین داری ؟ 

من تنبلی دارم ولی هر ماه پریود میشدم درسته همیشه عقب مینداختم 

آبان پانکچر شدم آذر سر موعد پریود شدم 

دی بیست روز عقب انداختم اصلا سابقه نداشت 

دکترم آمپول نوشت تا پریود شدم 

نمیدونم این ماه پریود میشم یا نه 🥹

خداجونم شکرت       
خانما من برای تعین جنسیت اقدام‌کردم به ای وی اف ب نطرتون بین ۲۰ جنین جنین پسر هست🥲🥲🥲🥲

حتما هست عزیزم انشالله کلی پسر توش باشه و زودی باردار بشی 😍

خداجونم شکرت       

نمونه اسپرم از لحاظ شرعی همسر باید باشه . 

در غیر این صورت گناه محسوب میشه عزیزم ، گناه خود ارضایی.

خاتم های قشنگ، مامان های فردا ، چیزی که شرع گفته خجالت نداره، تنهایی تو اتاق نمونه گرفتن گناهش بیشتر از خجالت هست و این که همه اومدند برای این کار، اتفاقا اونی که با شوهرش نره داخل اتاق برای نمونه گیری و بیرون بشینه و منتظر شوهرش بیشتر خجالت باید بکشه. همه میخوان بچه دار بشن، همههم میدانند طریقه ان چیست .

ببخشید خیلییییییییی عذر میخوام ولی بقول یک دوستی، بهتر هست برای بچه دار شدن شرع رعایت بشه .

یک پیام دیدم راجع به شرعی بودن یا نبودن نمونه گیری ، این پیام نوشتم.

ولی خوب اکثرا اطلاع ندارن. 

دوستان لطفا پیامم را مهربانانه بخونید برای وجود نی نی های سالم و صالح به حق فاطمه زهرا س .

ان شاءالله دامن همه شما عزیزان منتظر سبز بشه با نی نی های خوشگل و سالم و صالح .

یعنی اصلا اقدام به بارداری نداشتین تا حالا؟! دکترتون مطمئنید متوجه این موضوع شد؟ عزیزم dfi و حتی آز ...

اره اقدام نداشتم، برای چکاب قبل اقدام ب متخصص زنانم گفتم آزمایش اسپرم بنویسه، خودش تو نسخه dfi روهم نوشت، جواب اومد تعداد تحرک مورفو نرمال ، dfi بالا، رفتیم ارولوژ سونو و آزمایش هورمونی نوشت، جوابش اومد نرمال، ما موندیم با dfi ۳۶! ک ب قرص و امپول جواب نمیده