2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045621 بازدید | 684476 پست
فردا برم ببینم میگن باید چیکار کنم  نمیدونم تا کی باید امپول ها بزنم داروها تا کی باید استفاد ...

همین روند داروهاتو میگن ادامه بده تا بری سونو قلب..ولی معمولا تا خیلی بعدش همین دلروهاتو میگن ادامه بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون بهشتی میرم عزیزم،من روز دومم که رفتم سونو از نقشینه پرسیدم گفتم نمیخوام انتقال بدم گفت اشکالی ن ...

خیره ایشالا عزیزم. روز انتقال برو همون قسمت تشکیل پرونده (همونجا که بالاش نوشته اتاق iui ) بهشون بگو ترجیحت با فریزه اونا با جنین شناس صحبت می کنن و نتیجه رو بهت می گن. اصولا روشش اینه که کیفیت های معمولی رو   دفعات اول انتقال میدن چون ممکنه از فریز درنیان. پس بهشون شانس انتقال و لانه گزینی احتمالی رو میدن. 

به امیدخدا برو جلو بلاخره این مسیرو باید بری ایشالا انتقال اول جواب بگیری عزیزم من دلم برات روشنه.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام خانم ها کسی وام فرزندان غدیر ثبت نام کرده ؟ 

سلام عزیزم من دو سال پیش گرفتم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خیره ایشالا عزیزم. روز انتقال برو همون قسمت تشکیل پرونده (همونجا که بالاش نوشته اتاق iui ) بهشون بگو ...

عزیزم مگه نباید همین الان بهشون بگم که نمیخوام انتقال بدم؟فردا قراره برم تشکیل پرونده و پنجشنبه هم تخمک کشی

فدات شم عزیزم،الهی که باهم بشیم 

اره گرفتم باورم نمیشه  مثبت شدم از خوشحالی انقدر گریه کردم که نگو

الهیییییی شکر😍😍 مباااارکه. ان شاالله بسلامتی آخر❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم مگه نباید همین الان بهشون بگم که نمیخوام انتقال بدم؟فردا قراره برم تشکیل پرونده و پنجشنبه هم ت ...

نه اول باید ببینی چقدر جنین تشکیل میشه.

ربطی به مطب نداره دیگه. روزی که رفتی برای بررسی وضعیت جنین، همون روز انتقال میدن. اگه نخواستی به پرسونل اونجا بگو اونا پی گیری می کنن که میشه فریز کنی یا نه.

روز تخمک کشی که اصلا معلوم نمیشه جنینی تشکیل بشه یا نه... 

ایشالا عزیزم توکل به خدا برای هر همگیمون بخواد ایشالا🤲❤

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام عزیزم خوبی امیدوارم که خدا دستتو بگیره من نه نداشتم..من از دیشب انگاری تموم شدم ۱۰۰درصد منفیم ...

دختر از تو بعیده . اذیت نکن خودتو اینجوری. من ۳ بار انتقال دادم عین هر سه علایمم با هم متفاوت بود. آخری ک مثبت شدمم ک هیچی کپی وقتای پریودم بود.

درود بر همگی من هفته پیش هیستروسکوپی شدم برا قبل از انتقال تا حالا دو بار دیگه هم شده بودم دو بار اخری گفتن سپتوم داشتی بار سوم بهم استروزن دادن تا ۲۵ روز و از ۱۴ پریود باید پروژسترون را اشافه کنم من امروز روز هفتم هیسترو بعد از دو روز پاکی دوباره خونریزی دارم نمیدونم پریود شدم با مصرف استروژن احتمال پریود شدن هست ایا یا اینکه خونریزیم زیاد شده؟

همون بهتر قطعی منفی شد از عدد کم خوشم نمیاد خواهرم۵۴بود تکرارش ۳۰شد باز خوبه خدا دوستم داره

واقعاااا خیلی سخته اونجوری. من امسال سه بار این اتفاق برام افتاد. الهی خیییلی زود شما و همه چشم انتظارا از این انتظار در بیان و سال بعد این موقع نی نی بغل مون باشه😍