2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045621 بازدید | 684476 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره گرفتم باورم نمیشه  مثبت شدم از خوشحالی انقدر گریه کردم که نگو

الهی هزار مرتبه شکر 😍🧿✨

مبارکت باشه گوارای وجودت عزییییییزم 🫀😚

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اصلا به تعداد نیست فکرشو نکن.ان شاالله ۶تاجنین عالی میشن. یه جنین با کیفیت  هم بشه خوبه. من همی ...

عزیزم ببخشید که مدام مزاحمت میشم،میگم این آمپول آخر که اسمش فکر کنم اووترول هست رو کی زدی؟من پنجشنبه تخمک کشی دارم،امشب باید بزنم دیگه؟نوشته برام ولی بخاطر استرسم انگار گیج شدم

آزمایش دادم منفیه الان ساعت ۶پروژسترون همیشه میزدم دیگه نزنم؟

متاسفم عزیزم😔🫂

انشالله خدا صبرشو بهت بده دلتو اروم کنه

بهترین ها برات رقم بخوره قشنگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خیلی خوبه موافقم  فقط من وقتم کمه این ماه پریود بشم میرم تو سیکل  ولی نمیدونم سیکلم دو ه ...

منکه دو روزه شروع کردم عزیز دلم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم ببخشید که مدام مزاحمت میشم،میگم این آمپول آخر که اسمش فکر کنم اووترول هست رو کی زدی؟من پنجشنبه ...

خواهش می کنم عزیزم. مراحمی هر وقت هر سوالی بود بپرس گلم راحت باش

من این آمپول که گفتی رو نداشتم

ستروتاید داشتم و hcg

که ۳۶ ساعت قبل عمل زدم.

راستی فولیکول هات چندتا شد؟ 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

خواهش می کنم عزیزم. مراحمی هر وقت هر سوالی بود بپرس گلم راحت باش من این آمپول که گفتی رو نداشتم ست ...

ممنون عزیزم،فکر کنم هموم اچ سی جیه اینم که میگم،تو برگه اون اسمو نوشته ، فکر کنم هشت تا بود،روز ۹ به پونزده رسیده بود ولی خب به قول خودت کیفیتش مهمه،تازه من نمیدونستم اگه جنین بیکیفیت باشه فریز نمیکنن و انتقال میدن،اگه میدونستم کلا صبر کرده بودم الان نمیرفتم ، چند روز بعد اطلاع میدن از بیمارستان که چندتا شده؟

ممنون عزیزم،فکر کنم هموم اچ سی جیه اینم که میگم،تو برگه اون اسمو نوشته ، فکر کنم هشت تا بود،روز ۹ به ...

بهشتی می ری یا میلاد؟

من قبلا بهشتی رفتم وقتی به هوش میایی تعداد تخمک ها رو می گن معمولا کمتر از سونو هست چون ممکنه بعضیاش پوچ باشه. بعد موقع ترخیص یه برگه میدن روش توصیه های مراقبتی بعد تخمک کشیه و معمولا زده سه روز بعد حضوری بری برای بررسی وضعیت جنین ها. 

همون روز صدات میزنه اتاق عمل برای انتقال و جنین شناس و دکتر میان بالا سرت تازه اونجا می فهمی که چقدرش جنین شده چند تا انتقال میدن و چندتا فریز مونده برات.

ولی، فکر کنم بشه که خودت درخواست فریز بدی.

در مورد مرکز میلاد نمی دونم چطوریه فکر کنم کلا فریز می کنن یکی دو ماه.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بهشتی می ری یا میلاد؟ من قبلا بهشتی رفتم وقتی به هوش میایی تعداد تخمک ها رو می گن معمولا کمتر از سو ...

همون بهشتی میرم عزیزم،من روز دومم که رفتم سونو از نقشینه پرسیدم گفتم نمیخوام انتقال بدم گفت اشکالی نداره فریز میکنیم،دیگه‌ نمیدونم چی میشه  

اره دیر جواب میدن منم دیر رفتم تحویل گرفتم نفسم بالا نمیومد تا جوابش به دستم رسید

مبارکا باشه😍 دیگه استرس هیچی نداشته نباش..

منم اخرین حنینامو ک انتقال دادم ایقد بیخیال و ریلکس بودم...ک خداروشکرمثبت شده بودم