2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045708 بازدید | 684480 پست

بچه ها چطوری این تاپیک مال سال ۹۴ هستش اما بروز شده؟؟؟

منم تنبلی دارم ۶ ساله اقدامم دوسال پیش ای یو ای کردم منفی شد این ماهم میخام برم باز ای یو ای  اگه نشد بعد عید می رم ای وی اف

خودت گل .....  پیرهنت گل.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من برا دختر دومم رفتم طب سنتی اونموقع ازمایش شوهرمم عاای بود.ولی نتیجه نگرفتم

آی وی اف هم نتیجه ش ۱۰۰ درصد نیست 

اگر مثبت بشه جنس مورد نظر هست

که اونم من شنیدم طرف تعیین جنسیت پسر کرد مثبت شد ولی بچه ش دختر بود.ما یه دکتر رفتیم امضا میگرفت که اگر پسر نبود سزوصدا نکنیم .گفتیم مگه میشه گفت خطای پزشکی هست

دوستم اینا رو میگم که خودتو اذیت نکنی

تا خدا نخواد و روزیمون نباشه نمیشه که نمیشه

منم تو این راهم با دوتا انتقال منفی

بازم خداروشکر کن که راه طبیعی رو داری من اونم به احتمال خیلی خیلی زیاد ندارم

سلام دوستان  الان پدم رو عوض کردم حس کردم کمی لک شده عین یه هاله ی خیلی کمرم کرم رنگ یعنی امکا ...

منم تقریبا روز ۵ یا ۶ انتقالم لکه خونی داخل ترشح کش دار دیدم.و دیگه ندیدم .و مثبت شده بودم

آی وی اف هم نتیجه ش ۱۰۰ درصد نیست  اگر مثبت بشه جنس مورد نظر هست که اونم من شنیدم طرف تعیین ج ...

ممنونم گلم چارهوچیه جز صبر و تسلیم و دل سپردن به حکمت خدا و تقدیر.ولی خیلی ناراحتم حس معلق بودن و سردرگمی دارم واقعا خستم باز دنبال رژیم برم و تو نطب دکترا برم و باز دارو دارو دارو .یکساله ندارم دارم دارو میخورم نابود شدم.الهی ج تلاش هاتو بگیری مث من هیچ کس نشه من فقط یه شانس داشتم اونم هیچی شد قلبم درد میکنه بغض داره خفم میکنه  دلم به حال شوهرم میسوزه .اصلا نمیذاره طبیعی اقدام کنیم میترسه حقم داره.

سلام به همگی بچه ها 1 سوال روز 14 انتقال مرحله دوم هستم  از صبح سینه هام خیلی درد میکنن وقت ...

من که مثبت شدم سینه هام ایقد درد میگرفتن..از قبل ازمایش.بزرگ هم شده بودن..درد پریودی هم داشتم

یعنی فقط لک داشتی اصلا خون نیومد؟

نه مثل همیشه نیومد.نمیدونم گیج شدم میگم شاید بخاطر هیستروسکوپی این سری حجمش کم شده.الان درد پریودی نگرانم کرده.تزریق گونال اف باعث درد پریودی میشه یعنی؟

ممنونم گلم چارهوچیه جز صبر و تسلیم و دل سپردن به حکمت خدا و تقدیر.ولی خیلی ناراحتم حس معلق بودن و سر ...

انشاالله جواب آزمایشت مثبت باشه  عزیزم و هردوتاش برات بمونه.به خدا توکل کن.اگر اون بخواد هر غیر ممکنی ،ممکن میشه. 

شوهرمنم انقدر پسر پسر کرد که خدا کفت بگیر حالشو ببر طبیعی دختر هم بهت نمیدم.

منم هم پسر دوست دارم هم دختر ولی خواست خدا برام تو الویت هست. اگر با خودم بود ذره ای دنبالش نمیرفتم.

به خدا اگر مردا خودشون بودن عمرا این همه دارو و فشار و استرس رو تحمل میکردن.  تو دنیا هیچ چیز با ارزش تر از جان آدمی و سلامتی نیست که ما گذاشتیمش وسط

منم تقریبا روز ۵ یا ۶ انتقالم لکه خونی داخل ترشح کش دار دیدم.و دیگه ندیدم .و مثبت شده بودم

😍😍

خیلی کمرنگ بود در حدی ک حس کردم پد لک شده ، کرم رنگ بود

هی نگاه میکردم تا مطعن باشم حالا فردا ببینم باز هست  

من که مثبت شدم سینه هام ایقد درد میگرفتن..از قبل ازمایش.بزرگ هم شده بودن..درد پریودی هم داشتم

من سینه درد ندارم 

اما پاهام میسوزه خودم کمی گُر ميگيرم كمر درد و لگن دردم هم دارم كمُ بيش 

اما دو تا ك همراهم انتقال دادن سينه درد دارن 

😍😍 خیلی کمرنگ بود در حدی ک حس کردم پد لک شده ، کرم رنگ بود هی نگاه میکردم تا مطعن با ...

زمانیکه من دیدم..یکم امیدوار شده بودم..چون گفتم لک لانه گزینی هست..فقط همون یبار دیدم..

البته شانسی هم دیدم.چون با دسمال کاغذی تو‌دسشویی خودم خواستم خشک کنم دیدم رو‌دسمال