2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045620 بازدید | 684476 پست
بچها کیا ب خودشون امپول میزنن؟؟؟؟

من ی مدت میزدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها هیچ کس نمیدونه که میشه تو سیکل هم پردنیزولون داشت و هم تاکرولیموس ؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام عزیزان تو رو خدا جواب بدین خیلی ناامیدم امروز 12 انتقالمه از روز 10 مدام یه اب قهوه ای رنگ ازم خارج میشه در حدی که روی دستمال کاغذی کاملا مشخصه امروزم بی بی زدم منفی بود😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها شما همتون تو داروهای قبل انتقال اسپرین مصرف میکردید؟! واجبه آسپرین ؟!  الان ۶ روزه مصرف ...

سلام گلم پزشکم معمولا بعد بعد پاک شدن اسپرین میده جون باعث رقیق شدن خون میشه  دلیل خون ریزی با پزشکت مشورت کن

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
سلام عزیزان تو رو خدا جواب بدین خیلی ناامیدم امروز 12 انتقالمه از روز 10 مدام یه اب قهوه ای رنگ ازم ...

دوروزم صبر کن آزمایش بده  انساالله که خوش خبر میای اصلا بی بی زدن کلا اشتباهه لک قهوه ای من یه روز دارم دکار گفت طبیعیه دارو داد

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
اخه روز یازده یه هاله هم نداره چجوری دلخوش کنم😭😭

عزیزززم 

هنوز تا روز آزمایش وقت داری 

هنوز خودت رو ناراحت نکن هر چي مصلحتمون باشه همون ميشه خدا عاقبتمون رو بخير كنه الهي آمين ✨

خانما من بچم قلبش از کار افتاد  افتادم ب خون ریزی توروخدا بگید چکار کنم زودتر دفع بشه خیلی درد ...

عزیزم خدا بهت صبر و امید و یکجا بده انشاالله که این صبری که تو داری خدا یکجا جبران کنه برات خیلی سخته 🙏🙏🫂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
روزچندمیشی بهار جان منم صبح میزنم به امید خدا 

Salam ayda khubi

Antibiotic ke Gable entegal dr behet dade bud chiya budan?darsadeshun Chand bud

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش