2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045715 بازدید | 684482 پست

سلام بچه ها

من 3 روز پیش که 9 روز از انتقال دومم میگذشت صبح لک قهوه ای داشتم که قطع شد

الان بعد 3 روز دوباره امشب لک قهوه ای داشتم

خیلی نگران شدم

نکنه گرفته بوده الان افتاده?

کسی تجربه ای داره?

فک کنم پنج روزه عزیرم.ممنونم گلم ولی بیبی نزن من فرداصبح باز میزنم چون عصری زدم میگم شاید ادرار رقیق ...

بيبي چك صبح بزني بهتره 

من تصميمُ گرفتم ميزنم ان شاءالله😃

خيره ان شاءالله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم اصلا از این مقایسه ها و فکرهای منفی نکن انتقال اول من هم جنین هام خوب بودن هم وضعیت خود ...

تو چقدر حرفات آرام بخشه عزیزم

خیلی دل مهربونی داری میای اینجا برای همه دلسوزی میکنی این همه تایپ میکنی که حالِ یه نفرو با حرفات خوب کنی ، ختم میگیری ، دعا میکنی

دمت گرم . خدا خودت و خونوادت رو حفظ کنه

فقط خواستم بگم خدا آدمایی مثل شماهارو زیاد کنه ایشالا

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
- @هدیه99     @هدیه99      @گل_نقره     @گل_نقره ...

عزیزمممم واقعا نمی دونم چطوری ازت تشکر کنم ان شالله به حق بزرگی و مهربانی خدا و دل پاک و قشنگت خدای مهربون برات بهترین ها رو رقم بزنه😍😍😍😍

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

دخترا میشه پست اخرمو ببینید و تو ختم قران شرکت کنید به نیت مامان شدن همه منتظرهاست😍

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
چطوری عزیزم خوبی ؟ ژیان هنوز نبودن بچه ت باور نکردی امان از چند روز بعد که دورت خلوت میشه 😭 اما ...

خوبم شکر خدا 

این چند روزه اینقد درد کشیدم ک اصلا بچه رو یادم رفته بود  

خدا چنان صبری بهم داده ک خودمم هنوز باورم نمیشه این منم این همه درد و داغ ب این بزرگی دارم پشت سر میزارم 

الان دوشبه خواب ب چشمم نیومده از شدت درد  

ولی همش میگذره اینم برگی از کتاب زندگیه