2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045852 بازدید | 684485 پست
من زمزمه میکنم نامت را.. تو آرام کن قلبم را..🌱 یالله..🕊❤️  خـ♡ــدا از غـصه‌هات بـزرگتره.. ...

فاطمه قشنگم ممنون که به یادمونی انشاالله حاجت روا بشی عزیز دلم 

به مو میرسه ولی پاره نمیشه انشاالله لیست قشنگت همه شون مامان و مامان بزرگ میشن برا خودشون تو هم تصور میکنم چه مادر لایقی میشی برای بچه هات و مادربزرگ پر شور برای نوه هات  😍😍😍🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
❤️💔دوستان سلام.خواااااااهش میکنم ازتون هر کی درمورد سوالام اطلاعات داره جوابمو بده .میخولم برای انت ...

سلام عزیزم مام کلا خصوصی وبیمه قبول نمیکنن وهزینه هاشم زیاده ولی به نظرم بهتره چون همون ویزیت اول همه جوانبو میسنجن وبررسی میکنن ومشکل یابی ابن سینا با بیمه کار میکنه مثلا تامین اجتماعی حدودا نصف تخمک کشی رو برمیگردونن ولی خوب تا الان بیشتر کسانی که رفتن من جمله خودم مردانش به درد نمیخوره باید خودت هوشیار باشی کل ازمایش هاو سنو رو شوهرت بده چون بار اول برایه ما دی اف ای ننوشت وبا معاینه متتوجه واریکوسل نمیشن با اصرار خودت اگه رفتی اینارو بگیر و خودتم کتبی حتمااااا ازمایش هاشو ببین چون اونا مثلا حرکت توی ای وی اف مهم نیستو اصلا به بیمار نمیگن و دارو هم نمیدن ولی برایه من جنین شناسش خدایی خوب بود ولی از مردانش راضی نبودم باز تصمیم با خودته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

zohrehjafari @zohrehjafari      اهسته @اهسته     دعای عهد امر ...

مهتاب جوون مهربون واقعا ممنون از لطفت انشالله خیر دنیا اخرت نصیبت بشه گلم.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
سلام عزیزم خوبی؟ قربونت برم نه فعلا ۴ تا جنین هست. منتظرم پریود بشم دوباره برم تو سیکل. احتمال زیاد ...

توکل به خدا عزیزم

به خدا تو و آترین فاطمه فردایی طوطیا حورا همیشه تو یادم هستین هرجا میرم زیارت هروقت اسم بارداری میاد ناخودآگاه اسمتون رو میارم

البته برای همه دعا میکنم ولی به طور عجیبی شماها همیشه تو ذهنم هستین

ایشالا یه دوقلو بشه فاطمه جان جواب این همه سختی رو خدا بده بهت

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
عزیزم شکر خدا الهی راه مادر شدن هموار باشه برات عزیز دلم ♥️ منم دیروز انتقال دادم.محتاج دعاتم خواهر ...

ای جانمممم

مبارکت باشه خواهر

به حق حضرت علی که اینبار همه چی به سلامتی و خوشی پیش میره با همه ی وجودم دعا میکنم امیرالمومنین واسطه شه نتیجه تلاش و سختی هایی که کشیدی رو بگیری عزیزم

توکل به خدا عزیزم به خدا تو و آترین فاطمه فردایی طوطیا حورا همیشه تو یادم هستین هرجا میرم زیارت هرو ...

سلام دوست عزیزم

ممنون که یادمی همیشه ،خیلی خیلی خوشحالم کردی از اینکه دیدم حواستون بهم هست🌹❤️

به سلامتي ان شاءالله كه خداوند رحمتش رو شامل حالت كنه آمين  منم ان شاءالله چهارشنبه انتقال ...

عزیزم به حق امیرالمومنین انشالله که مثبت میشی این ماه پر از برکته توسل به ائمه زیاد داشته باش

منم قابل باشم دعا میکنم 

[QUOTE=325294140]سلام آترین جون خوبی انشااله کافئین کاملا حذفه چای و قهوه و نسکافه و همه اینا حذفه ب ...

ممنونم دوستم

انشااله شما ۱۴ روز دیگه خبر خوش بدی بهمون 

من دعاگوتون هستم همیشه به شرط لیاقت

ت رژیمم باید یه سری مربا مصرف کنم همه رو با شکر سرخ درست کردم خوشگل نیستن ولی چاره ای نیست 

منم برای انتقالم مربا به با شکر قهوه ای درست کردم

خیلیم بد نبود

همونم مرتب بخوری به دهنت میفته و عادی میشه

ففط میتونم بگم درکت میکنم  واقعا آدم یه جاهایی کم میاره ولی ما قوی هستیم چون خدا رو داریم.اهل ...

ممنونم عزیزم توکل به خدا امیدوارم به لطف خدا و ائمه این روزای سخت برای ما هم تموم بشه هرچی زودتر 

عزیزم مردا همینن شوهرمنم زیاد قبول نمیکنه ولی شکر خدا دی اف ایش نرمال بود ۱۱ حداقل خیالم راحت شد با ...

سلام عزیم خوبی  شما کدوم مرکز میری  مرکز رستمی چطوره من چند ساله با مددی هستم تایین جنسیت م تا الان هیچ نتیجه ای نگرفتم تعداد اسپرم نرمال همسم 2 درصده یعنی نتیجه میگیرم  الن هم تازه منفی شدم 

من زمزمه میکنم نامت را.. تو آرام کن قلبم را..🌱 یالله..🕊❤️  خـ♡ــدا از غـصه‌هات بـزرگتره.. ...

فاطمه عزیزم ممنون که همیشه به یادمی

انشاالله خدا بچه های سالم و صالح بده بهت