2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
سلام عزيزم حالت خوبه؟ اميدوارم انتقال مادر شدنت باشه مهربونم ، هميشه شما و داداشم تو ذهنم هستين❤️❤️ ...

سلام.

قبل از انتقال، خراش آندومتر یا پی آر پی انجام ندادین؟

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبین .تبریک میگم به مثبتیا 😍ان شاالله قسمت بشه برا منتظراالهی🙏🏼

بچه ها من الان 3 ماه و20 روزمه.قرار بود 17این ماه چهارمین سرمم رو بزنم ولی متاسفانه بیمه فقط تا 3ماه تایید میکنه دکتر رو گفتیم میگه

خو نمیخواد بزنی.تا اینجا بچت مونده بقیش هم میمونه.گفت مابیشتر برای اونایی که سقط داشتن تا 6ماه تجویز میکنیم ولی براشما برامحکم کاری میگیم تا 6ماه حالا که گرونن نمیخواد بزنی.

ولی من خیلی میترسم اینهمه راه اومدیم هزینه کردیم.😢بنظرتون چیکار کنم.؟

کسی بوده تا ماه سوم فقط زده باشه؟

ماهور جان تو چیکار کردی؟دکتر گفت تا کی باید بزنی•؟بیمه که کلا تایید نمیکنه.تو میگیریشون اگه آزاد هم ...

دکتر بمن گفت تا ۵ ماه نظرم بود ک بزنی..

ولی بش گفته بودم تا ۱۲ هفته بیشتر تایید نمیکنن..

گفت میتونی ازاد بخری..گفتم نه چون ۲۲ میلیون میشن.گفت اره خیلی زیاده برات..

بش گفتم اگه تلاش‌کردیم و قبول نکردن تایید کنن چکار کنم؟ 

گفت امپول انوکسا بزن..

خودم انوکسا داشتم گفت شروع کن ب زدن .

گفت تا ۱۸ هفته برسونیمت..

الان ۵ روز داخل ۱۵ هفته ام.

۳ ماه و ۱۲ روزم میشه..

ماهور جان تو چیکار کردی؟دکتر گفت تا کی باید بزنی•؟بیمه که کلا تایید نمیکنه.تو میگیریشون اگه آزاد هم ...

دستمون خیلی خالیه..نمیتونیم..

وقتی دکتر گفت تا ۱۸ هفته برسونیمت با امپول انوکسا خیالمم راحت شد..خدا کمک کنه..

دستمون خیلی خالیه..نمیتونیم.. وقتی دکتر گفت تا ۱۸ هفته برسونیمت با امپول انوکسا خیالمم راحت شد..خدا ...

آره دقیقا دکتر هم گفت تو چهارماه رسیدی آخراش هم هستی پس جای نگرانی نیست.آنوکسا که کلا ماها باید بزنیم.من آ اس آ هم استفاده میکنم.راستی دکتر زنان بهت فم استایل 2داده؟برا تقویتی.

سلام عزيزم حالت خوبه؟ اميدوارم انتقال مادر شدنت باشه مهربونم ، هميشه شما و داداشم تو ذهنم هستين❤️❤️ ...

سلام قربوووونت برم😘😘❤️❤️چقد خوشحالم کردی. ان شااالله نگاه ویژه خدا روت باشه همیشه😍😘❤️

من آره همون دکترم‌ . من خودم اصلا از تند تند دکتر عوض کردن خوشم نمیاد. مرکز قبلی ک بودم هم راضی بودم تقریبا ولی بعد دوسال دیدم دیگه کار جدیدی نیس ک انجام بدن روال همون رواله سابقه دیگه برای همین با اینکه برام ریسک داشت و کسی رو نمی‌شناختم توکل ب خدا کردم و با ی کم تحقیق و... اومدم پیش این دکتر. اینجا هم از روند درمان راضی بودم هم انتقال سوم ک اینجا انتقال اول بود مثبت شدم ولی خب نموند. برا همین فعلا هنوز اینجا میمونم تا ببینیم چی پیش بیاد.

شمام ببینین اگه دکتر پیگیره و روش های مختلف امتحان می کنه و... و خودتونم باهاش آرامش دارین ک خیلی هم خوبه. ولی اگه روند دیگه ثابت شده و تغییری اگه نمی کنه و همیشه ی جوره ، من بودم احتمالا عوض می کردم دکترمو تا ببینم راه جدیدی هست یا نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره دقیقا دکتر هم گفت تو چهارماه رسیدی آخراش هم هستی پس جای نگرانی نیست.آنوکسا که کلا ماها باید بزنی ...

دکتر کفت تا نهم همین ماه بیشتر کوالی فول مصرف نکنم..ی قرصی برام نوشت گفت ازاده.ب جای کوالی فول بخورم