2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام دوست عزيز، اميد وارم نتيجه بگيرين با اين انتقال، استرس رو از خودتون دور كنيد، درد پرژسترون طبيع ...

خدا کمکمون کنه

واقعا دردش زده به مخم سریع جوش میارم

منم مثگم بهش نباید خون بیاد 

ببینم میتونم از امشب برم بیرون بزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاطمه جانم چه خبر از خودت چیکار کردی الان تو چه مرحله ای هستی؟ میخواستی بری پانکچر دوباره؟ یا جنین ...

سلام عزیزم خوبی؟ قربونت برم نه فعلا ۴ تا جنین هست. منتظرم پریود بشم دوباره برم تو سیکل. احتمال زیاد این دفعه سیکل طبیعی جلو بریم ببینیم ضخامت چطور میشه. دفعه پیش با دوز داروی بالا ضخامتم بدتر شد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها من روزای سختی رو دارم میگذرونم خیلی محتاج دعاهاتون هستم اگه میشه برام دعا کنید انتقال آخرین ...

ان شاالله همه چی عااااالی پیش بره همراه با نتیجه مثبت . سال بعد روز پدر نی نی به بغل فکر جشن باشی😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام فاطمه جون خوبی چه میکنی

سلام عزیز دلم مهتاب مهربون خوبی جونم منم خدا سلامتی بده بد نیستم 

چه خبرا کوچلو خاله چطوره 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مرسی عزیزم حتما میخونم

ممنوووونم گلم. خودشون دعاگوی تو و نی نی گل مون باشن😍

ممنوووونم گلم. خودشون دعاگوی تو و نی نی گل مون باشن😍

فاطمه چه خبرا چیکارا میکنی عزیزم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خدا کمکمون کنه واقعا دردش زده به مخم سریع جوش میارم منم مثگم بهش نباید خون بیاد  ببینم می ...

نگران نباش عزیزم. من خودمم میزدم بعضی روزا خون میومد بعضی روزا نه.

آزمایشگاهم ک میرم برا ازمایش خیلی بعدش خون میاد .

فاطمه چه خبرا چیکارا میکنی عزیزم 

سلامتی عزیزم😘😘❤️ درگیر درس و امتحان و پایان نامه 🥴

سلامتی عزیزم😘😘❤️ درگیر درس و امتحان و پایان نامه 🥴

بهبه دختر کوشای خودمون😍😍😍

نگران نباش عزیزم. من خودمم میزدم بعضی روزا خون میومد بعضی روزا نه. آزمایشگاهم ک میرم برا ازمایش خیل ...

خدا واقعا صبر ایوب داده به اونایی که چندبار انتقال منفی داشتن 😔

الهی هیچکس تو این راه هی نره ناامید برگرده واقعا سخته

برا شما چند بود، من برای چکاب قبل اقدام ب دکتر گفتم ازمایش اسپرم بنویسه، دی اف ای هم نوشته بود، جواب ...

بستگی به رنج آزمایشگاه داره مال شوهرم ۸بود که نرمال آزمایشگاه ۱۵بود

ولی الان شوهرم داغونه اسپرمش اما ندادیم دیگه 

سلام عزیزم خوبی ن نرفتم گلم صفرا که با لاپارا برداشتن درگیر عوارض بعد اونم  از تو چه خبرا چیکا ...

آره میدونم عمل کردی.چرا؟ چه عوارضی ؟

منم دیروز انتقال دادم عزیزم

محتاج دعاتونم خواهرای مهربونم 😘♥️

آره میدونم عمل کردی.چرا؟ چه عوارضی ؟ منم دیروز انتقال دادم عزیزم محتاج دعاتونم خواهرای مهربونم 😘♥ ...

ووی خدا چند تا جوجه بردی خونه تون آخ قلبم فندوقای من 😍😍😍

نمیدونم درد میاد میره آبسه کرده بود جای عملم