2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045839 بازدید | 684484 پست
نه هنوز مصرف نکرده هیچکدوم رو  آره دکتر گفت که گرونه ،والله نمیدونم باید بخوره تا تاثیرش رو بب ...

دکترشون کیه که این دارو رو تجویز کرده؟؟؟

دکترا معمولا میگن دوماه کامل باید دارو بخورن درسته؟؟؟؟

نوشته بود۳۸درصد این قرص روی مورفو تاثیر میزاره. 

روزی چندتا باید بخوره؟

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
من حدود یکسال و نیم تقریبا البته تو اقدام ام. باردار نشدم. شوهرم چندبار مرکز عادی ازمایش داد اوضاعش ...

از همون اول باید مرکز آزمایش میداد،اوضاعش خیلی بد نیست ،ببین نظر دکترت در رابطه با آی یو آی چیه؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از همون اول باید مرکز آزمایش میداد،اوضاعش خیلی بد نیست ،ببین نظر دکترت در رابطه با آی یو آی چیه؟

اصلا فکرشو نمیکردم که باردار نشدنم بخاطر شوهرمه😔خیلی ام بخیال خودم بهش رسیدگی میکردم 😔

والا گفت مستقیم ای وی اف. چون ذخیره خودم هم یک هست. 

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
دکترشون کیه که این دارو رو تجویز کرده؟؟؟ دکترا معمولا میگن دوماه کامل باید دارو بخورن درسته؟؟؟؟ ...

دکتر رضایی مرکز مام 

من الان داخل نت دیدم ،بسته ۱۸۰ تاییش میشه سه و خورده ای که روش نوشته روزانه باید ۶ تا مصرف بشه 

ولی دکتر برای همسر من کلا فکر کنم ۶۰ تا نوشته روزی دو تا 

نمیدونم چرا کم نوشته

فرآیند اسپرم سازی بین هفتاد تا ۷۵ روز زمان میبره که خوب هر چقدر بیشتر مصرف بشه بهتره 

حتی تا روز پانکچر هم نباید مصرف داروها قطع بشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اصلا فکرشو نمیکردم که باردار نشدنم بخاطر شوهرمه😔خیلی ام بخیال خودم بهش رسیدگی میکردم 😔 والا گف ...

میدونم وقتی کلمه آی وی اف رو شنیدی چه فشار روانی رو تحمل کردی ،همه ماهایی که اینجا هستیم این دوران رو گذروندیم ،ولی سعی کن که خیلی زود باهاش کنار بیای

با توجه به اینکه ذخیره خودت هم زیاد نیست به نظرم وارد سیکل بشو 

کدوم مرکزی؟

دکتر رضایی مرکز مام  من الان داخل نت دیدم ،بسته ۱۸۰ تاییش میشه سه و خورده ای که روش نوشته روزا ...

جایی ۶۰تا میده؟ من تهران هر داروخانه ایی رفتم گفتن بازشده نمیدیم. شما۶۰تا رو دونه ایی خریدی؟؟؟؟از کجا خریدی؟؟؟

جایی ۶۰تا میده؟ من تهران هر داروخانه ایی رفتم گفتن بازشده نمیدیم. شما۶۰تا رو دونه ایی خریدی؟؟؟؟از کج ...

داروهایی مثل اوابوست و فرتیل اید و اینا

میدونم وقتی کلمه آی وی اف رو شنیدی چه فشار روانی رو تحمل کردی ،همه ماهایی که اینجا هستیم این دوران ر ...

دقیقا...خیلی ناراحتم خیلی😔😔

من مرکز ناباروری بیمارستان میرم. 

ولی میخام تحقیق کنم اگه قراره ای وی اف کنم برم جای دیگه. 

شما مام میرید همه چیز براتون ازاد حساب میشه؟

دقیقا...خیلی ناراحتم خیلی😔😔 من مرکز ناباروری بیمارستان میرم.  ولی میخام تحقیق کنم اگه قر ...

از خدا میخوام که به همین زودی ها طبیعی باردار بشی و به آرامش برسی 

بله مام کلا آزاده و هزینه هاش نسبت به مراکز دیگه گرونتره

جایی ۶۰تا میده؟ من تهران هر داروخانه ایی رفتم گفتن بازشده نمیدیم. شما۶۰تا رو دونه ایی خریدی؟؟؟؟از کج ...

آره عزیزم دونه ای داد،از داروخانه روبروی مرکز مام 

من نسخه داشتم ،شاید به صورت آزاد بسته ای بفروشن

مرسی عزیزم ،آره پشمالو هم اولین اتقالش مرکز مام باردار شد خدادرو شکر  راستش من دیگه امیدی به ا ...

چرا باردارنشي؟! چرا مادر نشي؟! ايشالله ميشي دختر خوب، سني نداري،خودت سرگرم كار يا درس خوندن كن، زمانش كه رسيد، نوبت تو هم ميرسه🙏🙏🙏❤️❤️

چرا باردارنشي؟! چرا مادر نشي؟! ايشالله ميشي دختر خوب، سني نداري،خودت سرگرم كار يا درس خوندن كن، زمان ...

سلام عزیزم

خوبی

یه مدتی نبودین

اوضاع خوبه؟

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
چرا باردارنشي؟! چرا مادر نشي؟! ايشالله ميشي دختر خوب، سني نداري،خودت سرگرم كار يا درس خوندن كن، زمان ...

مرسی از دلگرمیت عزیزم 😘😘❤