2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
@طوطططیا ‍  @طوطططیا     @artina_arsen_artina امروز دعای عهد به ...

یک دنیا ممنون 🤲😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوستان گل با اصرار وپا فشاری خودم وبی کفایتی دکتر مردان تو این چند سال همسر جان واریکوسل داشتن دو طر ...

پروانه جان خداروشکر واریکوسل همسرت گرید ۱ هست و نیازی به عمل نداره و فقط دارو درمانی نیازه و برای ای وی اف مشکلی نداره مهم dfi بوده که تو سقط تاثیر میزاره اونم خداروشکر خوبه پس دیگه استرس رو بزار کنار و با توکل بخدا برو به مرحله انتقال .ان شاالله که اینسری حتما مثبت میشی و مامان یه گل پسر قند عسل 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان گل با اصرار وپا فشاری خودم وبی کفایتی دکتر مردان تو این چند سال همسر جان واریکوسل داشتن دو طر ...

اگه خواستین احیانا برین پانکچر مجدد دو سه ماه قبل داروی اسپریرژن ،ویتامین سی ،ای و... مصرف کنه بهتر میشه وضعیتشون 

سلام عزیزم . تو خوبی، آره رفتم خودم با دکتر علیرضایی ویزیت شدم، برا همسرم هم دکتر اطرج نوبت گرفتم ،م ...

توكلت به خدا باشه، يادته پشمالو هم اخر با جنين خودشون بچه دار شد، توكلت به خدا باشه.ايشالله بهترين ها نصيبت بشه❤️

توكلت به خدا باشه، يادته پشمالو هم اخر با جنين خودشون بچه دار شد، توكلت به خدا باشه.ايشالله به ...

مرسی عزیزم ،آره پشمالو هم اولین اتقالش مرکز مام باردار شد خدادرو شکر 

راستش من دیگه امیدی به اینکه با جنین های خودمون نتیجه بگیریم ندارم .دلم خیلی برای خودم میسوزه خییییییلی😔😔😔😔

این روزها خیلی دلم گرفته ،با دیدن هر کلیپی که مربوط به بچه ها باشه اشکم درمیاد 

ای کاش یکی بیاد محکم بزنه تو گوشم بگه که تو هیچ وقت قرار نیست مادر بشی تا منم از این بلاتکلیفی در بیام 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم . تو خوبی، آره رفتم خودم با دکتر علیرضایی ویزیت شدم، برا همسرم هم دکتر اطرج نوبت گرفتم ،م ...

سلام عزیزم 

چه داروهایی برای همسرتون تجویز شده؟

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
عزیزم کلا ازمایش اسپرمش نرمال نبود مورفوژیش کمه دو تحرک آصفر بی هم ۲۰یعنی تحرکشم پایین بود حجمشم کم ...

سلام پروانه جان 

چه داروهایی برای همسرتون تجویز شد؟

همسر منم مورفوش یک هست. خیلی ناراحتم😔 

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
سلام عزیزم  چه داروهایی برای همسرتون تجویز شده؟

سلام عزیزم قرص fh pro,فرتیل اید ،کیوتن ،امگا،ال کارنیتین 

و آمپول hmg (البته همسرم از نظر هورمونی مشکل نداشت )

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم قرص fh pro,فرتیل اید ،کیوتن ،امگا،ال کارنیتین  و آمپول hmg (البته همسرم از نظر هورم ...

داروها رو خوردن؟ تاثیری روی اسپرم داشت؟

همسر من مورفوش۱ هست و تحرک۲۲

بنظرتون دارو روش تاثیر میزاره؟

چون میگن دارو خیلی روی مورفو تاثیر نمیزاره. 

داروها رو خوردن؟ تاثیری روی اسپرم داشت؟ همسر من مورفوش۱ هست و تحرک۲۲ بنظرتون دارو روش تاثیر میز ...

نه هنوز مصرف نکرده ،میخوای میکرو انجام بدی؟

درست متاسفانه مورفو به درمان مقاوم،ولی خوب بودن کسانی که بهتر شدن 

سلام عزیزم قرص fh pro,فرتیل اید ،کیوتن ،امگا،ال کارنیتین  و آمپول hmg (البته همسرم از نظر هورم ...

قرص fhرو همسرتون خوردن؟

چقدر گروووونه!!!

بنظرتون واقعا تاثیر داره؟

قرص fhرو همسرتون خوردن؟ چقدر گروووونه!!! بنظرتون واقعا تاثیر داره؟

نه هنوز مصرف نکرده هیچکدوم رو 

آره دکتر گفت که گرونه ،والله نمیدونم باید بخوره تا تاثیرش رو ببینیم، به غیر از کیوتن و امگا ،هیچ کدوم از داروها رو تاحالا استفاده نکرده

نه هنوز مصرف نکرده ،میخوای میکرو انجام بدی؟ درست متاسفانه مورفو به درمان مقاوم،ولی خوب بودن کسانی ک ...

من حدود یکسال و نیم تقریبا البته تو اقدام ام. باردار نشدم. شوهرم چندبار مرکز عادی ازمایش داد اوضاعش خوب بود. این ماه رفت مرکز ناباروری ازمایش داد خیلی ازمایشش داغون بود. با اینکه یکسال و نیم انواع داروهای تقویتی میخورد. 

مرکز ناباروری بهم گفت ای وی اف کن‌. ولی خودم هنوز به طبیعی امیدوارم😔

خیلی سردرگمم😢