2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان،من نمیدونم چرا پریود نمیشم؟ این ماه هیستروسکوپی شدم،پردنیزولون و استرادیول میخورم،تو هفت ...

سلام برو سونو انجام بده ،من یه بار یه قرص خوردم یادم نیست اسمش چی بود ،تا یازده روز لکه بینی داشتم و منتظر پریودی بودم (البته قبلش هم هیسترو کردم که فکر میکردم لکه بینی به خاطر اون باشه)بعد که سونو شدم دکتر گفت همون پریودت بوده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

@طوطططیا‍ 

@طوطططیا    

@artina_arsen_artina

امروز دعای عهد به نیت حاجت شما عزیزان خوانده شد❤️

@رادیس12

@رادیس۱۲          

امشب زیارت ال یاسین رو به نیت حاجت شما خوندم❤️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم برای شروع سیکل پانکچر باید دوم پریود بری شما چرا انقدر دیر داری میری آخه دارو ها از دوم ش ...

سلام دوستم،ممنون حواست هست

بهم گفتن قبل از شروع پانکچر باید ویزیت بشی،الان میرم ویزیت بشم فعلا تا پریود بعدی برم تو سیکل انشااله

واقعا اصلاح سبک معجزه میکنه چون خودمم تجربه کردم میگم حداقلش اینه که آدم حالش خوبه خیلی برات خوشحا ...

دقیقا حال خوبش می ارزه به همه سختی ها و نخوردناش

ممنونم مهربونم از دعای شما دوستم

مرسی قشنگم من تا لکه قرمز دیدم سریع زنگ زدم  همینایی ک ب شما گفتنو بمنم گفتن  مال شما رف ...

اره عزیزم،اصلا نگران نباش،سعی کن بیشتر استراحت کنی،رفع میشه

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
سلام برو سونو انجام بده ،من یه بار یه قرص خوردم یادم نیست اسمش چی بود ،تا یازده روز لکه بینی داشتم و ...

آره شنبه باید زنگ بزنم به دکترم برم پیشش سونو شم چون قرار بود پردنیزولون چهار هفته قبل از انتقالم شروع شه و کم شه تا تموم شه این هفته دیگه پایینترین دوزشو مصرف میکنم،میترسم دیر پریود شم برنامه هام بهم بریزه🤦🏼‍♀️☹️

دوستانی که منو میشناسن من ای وی افی هستم بعد سه بار ای وی اف ناموفق آخرین جنینم گرفت  خدا معجز ...

سلام عزیزم خوبی قدم نورسیده ت مبارک إلهی شکر که گذشت

روزی که با نا امیدی رفتی انتقال حتی مقنعه بردی کع کنسله بری سر کار.میبینی خدا چقدر مهربونه 

@طوطططیا ‍  @طوطططیا     @artina_arsen_artina امروز دعای عهد به ...

سلام جیگر مهربونم

خیلی‌ محتاج دعاتم این روزا

چیزی نمونده جوجه فسقلیام بیارم تو دلم

یکشنبه به یادم باش

إلهی خدا برکت سلامتی به خودت.دختر و شوهرت بده

قربونت برم که بع یادمی 😘♥️

سلام دوستم،ممنون حواست هست بهم گفتن قبل از شروع پانکچر باید ویزیت بشی،الان میرم ویزیت بشم فعلا تا پ ...

تا میتونی سردیجات و کافینیجات حذف کن حورا جان

انشاالله که سیکل پر از تخمکهای خوب وجنین خوب داشته باشی 

آره شنبه باید زنگ بزنم به دکترم برم پیشش سونو شم چون قرار بود پردنیزولون چهار هفته قبل از انتقالم شر ...

انشاالله که همه چی درست پیش میره،گاهی خود استرس هم باعث تاخیر در پریودی میشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام به همگی 

بچه ها امکان داره که در عین کم بودن ذخیره تخمدان ، تنبلی هم وجود داشته باشه؟