2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
ممنونم گلم.... من اگه خدا بخواد گذاشتم واسه بعد عید یعنی اردیبهشت اقدام میکنم 

انشالله بسلامتی عزیزم.نگران نباش.قطعا مامان میشی

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
پروانه جان رفتم انتقال دادم تو دو بسته ۴و۳تایی بودن ۴تایی رو باز کردن دوتاش موند اون دوتارو انتقال د ...

سلام عزیزم مبارکت باشه انشالله به دله مامانشون میچسپن و ۱۴ روز دیگه با بتای خوب تاپیکو بترکونی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان،من نمیدونم چرا پریود نمیشم؟ این ماه هیستروسکوپی شدم،پردنیزولون و استرادیول میخورم،تو هفته پیش یکی دو روز لکه بینی خیلی خیلی کم داشتم و دل درد که تموم شد هنوز یه کم دل درد شبا دارم، یعنی همون لکه بینی پریودی بود؟ قرار بود پریود بشم برم برای انتقال نمیدونم چرا نمیشم،تو آذر ماه زولادکس زدم قرار بود دومی رو دی بزنم که پریود نشم که عوارض داد دومی رو نزدم دیگه،میشه به خاطر زولادکس پریود نشم؟ گیج شدم اصلا🤦🏼‍♀️ شما تجربه مشابه ندارید؟

هرچی دارم به آزمایش نزدیک میشم استرسم بیشتر میشه قلبم داره میاد تو دهنم چجوری آرامش بگیرم 🥺🥺

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
هرچی دارم به آزمایش نزدیک میشم استرسم بیشتر میشه قلبم داره میاد تو دهنم چجوری آرامش بگیرم 🥺🥺

اصلا بهش فکر نکن.سعی کن بری بیرون بیشتر و تنها نباشی تا بگذره

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
اصلا بهش فکر نکن.سعی کن بری بیرون بیشتر و تنها نباشی تا بگذره

اصلا تو این دو هفته یبارم بیرون نرفتم 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام دوستان،من نمیدونم چرا پریود نمیشم؟ این ماه هیستروسکوپی شدم،پردنیزولون و استرادیول میخورم،تو هفت ...

سلام عزیزم

منم یه دکتر نادان بهم آمپول زده و پریود نمیشم .یه بار باداردشدم ولی برای دفعه بعد دکتر گفت صبر کن تثر امپول از بدنت بره

موندم اندرخم این کوچه که کی بشم تا وارد سیکل بشم

الان چون نشدم میخوام همه رو بخورم اعصاب تعطیل 

سلام عزیزم منم یه دکتر نادان بهم آمپول زده و پریود نمیشم .یه بار باداردشدم ولی برای دفعه بعد دکتر گ ...

منم نمیدونم چرا نمیشم از یه طرف فکر میکنم به خاطر هیسترسکوپیه چون پارسالم چهل روز گذشت از هیسترو تا پریود شدم ولی اون موقع اصلا لک ندیدم و دل درد نداشتم تا همون دو سه روز مونده به اینکه پریود بشم دیدم و پریود شدم،ولی تو هفته پیش هر روز دل درد داشتم و لکم دیدم ولی پریود نشدم،نمیدونم پردنیزولونم پریودو عقب میندازه؟ استرادیول چه طور؟🤦🏼‍♀️ 

انشاالله باردار بشی با زایمانت کیستتم عمل کنی یه دفعه بشه،نمیدونم چرا از اول نمیگن این آزمایشارو بدی ...

آره خیلی دوست دارم باردار بشم بعد تو سزارین هرچی هستو تمیز کنن آرزومه

چون اصلا براشون مهم نیست تلاش نمیکنن طرف بار تول مثبت بشه عین موش آزمایشگاهی برخورد میکنن

ایییییییدا کجایی دختر از دلواپسی مردم

منم تو فکرش هستم

ان شاالله همه چیز اونطور که دوست داره پیش رفته باشه

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام بچه ها خوبین ایشالا

شب آرزوهاست  و از صمیم قلب میخوام هر کس منتظر

نی نی هست به امید خدا به آرزوش برسه و امسال روز پدر هدیه تون به همسراتون خبر بابا شدنشون باشه🥺🤲❤

وسط دعاهاتون من رو هم فراموش نکنید😍

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔