2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام ساراجان .خوبی عزیزم ؟ اوضاع و احوالت چطوره ؟ روبراهی خداروشکر؟

سلام عزیز دلم. شما خوبی انشالله؟ 

بد نیستم یکم بهتر از اون روزای اولم اما خیلی روزای سختی رو دارم میگذرونم. خیلی برام دعا کنید ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیز دلم. شما خوبی انشالله؟  بد نیستم یکم بهتر از اون روزای اولم اما خیلی روزای سختی رو د ...

انشاالله خدا یهو بهترین چیزو وارد زندگیت کنه ک بالاتر ازش نباشه..و شادترین ادم بشی عزیزم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله خدا یهو بهترین چیزو وارد زندگیت کنه ک بالاتر ازش نباشه..و شادترین ادم بشی عزیزم..

عزیزمی ممنون از دعات الهییییییی آمین انشالله. 

خدا نی نی توی دلتو برات حفظ کنه صحیح و سلامت بغلش کنی منو خیلی دعا کنید 😭

فدات بشم عزیزم..بخدا برات دعا میکنم..بهترینها رو..

ای جون دلم خدا پدرتو برات حفظ کنه انشالله. 

عزیزمی قربونت برم مهربونم چقد جیگر نوشتی.

یه دنیا ممنونم ازت

دوستتون دارم 

ممنون عزیز خیلی هم خوب  همون یه بچه داره یا ن خدا دوباره قسمتش کرده ؟ من در مورد انتقالم ...

خدا معجزشو بهش نشون دادو طبیعی پسر گلشم حامله شد الان  دخترش ۷ساله وفکر کنم پسرشم ۵سالش باشه 

چرا فکرای بد میکنی دختر چرا از فریز در نیان خدا بززرگه انرژی مثبت بده

من 1 بسته 3 تایی  1 بسته 2 تایی دارم یعنی بار اول 3 تا انتقال میدن بعد 2 تا رو من فکر کردم ...

انتقال چنند تا جنینش میگم بستگی به دکترت داره ولی تا جایی من میدونم انتقال اول ۵تا جنینتو در میارن خوب بعد برات به احتمال زیاد یکی حالا شایدم دکترت دوتا انتقال بده بعد بقیه جنیناتو میزارن ۵روزه بشه اگه همش ۵روزه بشه که  فکر نکنم چون جنینا تو روند ۵روزه شدن از بین میر اگر ۵روزه بشه برات انتقال میدن جنینم بپونه باز فریز میکنن ولی با تجه به تعداد جنینت فکر نکنم جنینی بمونه ولی میگم دو مرحله ای احتمال مثبتیش بالاس

بچه ها مممون میشم اگ تجربه دارین کمک کنید بهم من رفتم سونو دوم برا انتقال متاسفانه گفت رحم آب داره ب ...

وقتی وارد سیکل میشی روزی دو تا ویتامین ای ۴۰۰ مصرف کن، باعث‌میشه اون آب ایجاد نشه. البته یکی دو روز قبل از انتقال قطع کن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
شما حتی اگه بیمه تامین اجتماعی هم نداشته باشی با بیمه سلامت خیلییییی هزینه آی وی اف پایین درمیاد

آخه من تعیین جنسیتم.مرکز خصوصیه گرون درمیاد.داروهامم یه تعدادیش بابیمه گرفتم گف باز یه تعدادی هم باید یه ماه بگذره تا بیمه بده.اونارو نگرفتم حالا تا ماه دیگه پانکجرم تازه شروع بشه اونموقع بقیشو بگیرم

اره واقعا کاش نمیزدم انقدر زده تو ذوقم اما دیگه تاشنبه منتظر می مونم.واقعا اون امپولها و دردشون و شی ...

وااااااای من مثبت شدم😭😭😭😭😭 دارم گرسه میکنم فقط. توروخدا دعا کنید لکه بینیم حل شه. ایشالا همه چشم انتظارا دامنشون سبز شه

وااااااای من مثبت شدم😭😭😭😭😭 دارم گرسه میکنم فقط. توروخدا دعا کنید لکه بینیم حل شه. ایشالا همه چش ...

مبارکه😍😍😍😍😍😍😍ایشالا لک بینیم تموم میشه منم دعا کن روز ششمم اصلا فکر نمیکنم مثبت بشم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵