2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم انا جون گه گاهی میاد بهمون سر میزنه ولی خیلی وقته انلاین نیست انشالله موفق باشی

ممنون عزیز

خیلی هم خوب 

همون یه بچه داره یا ن خدا دوباره قسمتش کرده ؟

من در مورد انتقالم  یه فکری ذهنم رو درگیر کرده 

س تا جنین چهار روزه دارم 

امکانم داره از فریز در نیات ؟

عزیزم ۵تا جنینت اول مثلا سه روزس دوتایا یکی بسته به نظر دکترت برات انتقال میدن وبعد میزارن ۵روزه بشه ...

من 1 بسته 3 تایی 

1 بسته 2 تایی دارم

یعنی بار اول 3 تا انتقال میدن

بعد 2 تا رو

من فکر کردم بسته 3 تا رو از فریز در میارن و 2 تاش انتقال میدن و یکیش نگه میدارن 2 روز بعد انتقال میدن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها خواهش میکنم کسایی که سابقه تزریق اینترالیپید داشتن ی راهنمایی کنند. من از دیروز ک تزریق کردم ...

سلام آلا جان .من سری اول که زدم هیچ دردی نداشتم ولی سری دوم کمی درد داشتم ولی تنگی نفس و سرگیجه نداشتم و این حالتهای شما رو اصلا نداشتم  .ان شاالله که چیز خاصی نیست ولی یه دکتر برو عزیزم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها امروز روز ۱۱ سیکلم بود . با دوز داروی بیشتر وضعیت ضخامت نسبت به انتقال قبلی بدتر شده بود. شده ...

ااا چرا باز بازی درآورد ضخامتت 😔 اینهمه ادیت شدی سرم هم زدی .پی ار پی روت جواب نمیده ؟ 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
فدات بشم من.  ۸ سال دوست بودیم ۱۲ سال زندگی خیلییه خدایی بهترین کارو کردی برگشتی به آقا سعید ...

سلام ساراجان .خوبی عزیزم ؟ اوضاع و احوالت چطوره ؟ روبراهی خداروشکر؟

سلام سحر جان خوبی عزیزم؟ نمی‌دونم والا. تو سرم سدیم کلراید دو تا سرنگ خالی کرد.

قربونت خوبم خداروشکر 😍😍 اگه دوتا سرنگ بوده زیاد نبوده سابقه چربی بالا نداشتی؟ بنظرم یه دکتر برو چون من تزریق کردم این علایم نداشتم

عزیزم من تا پنج‌ ماهگی بیمه تایید کرد تزریق کردم

۵ ماهگیت تاریخش نمیدونیم چندم بود؟ 

میخوام بدونم این قانون براتو کی بود؟ 

میخوام ببینم الان ک بیمه اینو گفت چقد با تاریخ ۵ ماهگی تو فاصله داره؟

والله تحرک میگن تاثیر داره رو پسر شدن ولی احتمال طبیعیم هست خیلیا بودن بار دار شدن با تحرک کم انشالل ...

ممنون گلم ، بهترین ها نصیبت😘

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
ااا چرا باز بازی درآورد ضخامتت 😔 اینهمه ادیت شدی سرم هم زدی .پی ار پی روت جواب نمیده ؟ 

سلام عزیزم چی بگم والا.

دفعه قبلی پی آر پی کرد‌ ولی آخه الان دیگه زیادی پایینه برا روز ۱۱. برا همین کنسل کرد. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت خوبم خداروشکر 😍😍 اگه دوتا سرنگ بوده زیاد نبوده سابقه چربی بالا نداشتی؟ بنظرم یه دکتر برو چو ...

ممنونم عزیزم. نمی‌دونم اونو. ولی خب فلوکسید اویل مصرف میکردم که امگا۳و۶و۹ داره امکان داره به خاطر این باشه؟

چ دکتری باید برم؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم چی بگم والا. دفعه قبلی پی آر پی کرد‌ ولی آخه الان دیگه زیادی پایینه برا روز ۱۱. برا همین ...

آره برای روز ۱۱ پایینه ان شاالله ماه اینده با سیکل طبیعی ضخامت خوب بالا میره