2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست

رحمم درد میکنه و قط نمیشه خیلی نگرانم و میترسم 😔😔😔طبیعیه؟؟هر کی تجربه داره لطفا کمکم کنه😭😭😭

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
وااااااای من مثبت شدم😭😭😭😭😭 دارم گرسه میکنم فقط. توروخدا دعا کنید لکه بینیم حل شه. ایشالا همه چش ...

عزیزمممممم تبریک می گم چقدر خوشحال شدم خیلی به خبر خوب نیاز داشتم مبارکت باشه ان شالله بسلامتی سر کنی.ازمایش دادی؟برای لک بینی به دکترت اطلاع بده حتما شیافتو بیشتر خواهد کرد نگران نباش عزیزم دوست منم تا ۴ماه لک بینی داشت با شیاف و امپول و استراحت قطع شده

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکه😍😍😍😍😍😍😍ایشالا لک بینیم تموم میشه منم دعا کن روز ششمم اصلا فکر نمیکنم مثبت بشم

عزیزم چرا انقدر ناامیدی چرا فکر نمی کنی،ان شالله که مثبت میشی😍فقط استراحت نسبی رو داشته باش مراعاتتو بکن بقیه هم بسپار به خدا😍😍😍

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
وااااااای من مثبت شدم😭😭😭😭😭 دارم گرسه میکنم فقط. توروخدا دعا کنید لکه بینیم حل شه. ایشالا همه چش ...

خدایااااااا شکرت خیلی خوشحال شدم 

😍😍😍🤲نگران نباش استراحت کن 

شیاف یا امپول با دستور دکترتون بگیرید درست میشه 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

سلاممم وای تبریک میگم عزیزدلممم ایشالله قابل باشیم حتما همگی دعا میکنیم صحیح وسالم نی نی جان رو بغل بگیری

بسلامتی عزیزم مبارکت باشه نگران نباش همونطور ک دوستامون گفتن حتما ب پزشکت اطلاع بده داروهاتو دستورشو عوض میکنه حل میشه منم مث شما بودم قطع شد.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
عزیزمممممم تبریک می گم چقدر خوشحال شدم خیلی به خبر خوب نیاز داشتم مبارکت باشه ان شالله بسلامتی سر کن ...

ممنون عزیز دلم. اره امروز آزمایش دادم روز ۱۲ بتام۴۸۵ بود، دکتر گفت شنبه مجدد ازمایش بدم الانم استراحت کنم

ممنون عزیزم، انشالله شنبه ویزیت شم ببینم دکتر چی میگه

انشالله تا اخربارداریتو بسلامتی میگذرونی.فقط ی شماره تماسی چیزی  بگیر ازشون.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....