2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045920 بازدید | 684488 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم ازتون التماس دعا داشتم بهم جواب هم دادین شاید گمگشته منم😅😍😍😍😍😍

چشم عزیزم اسمتون رو مینویسم😍🥰

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم خوبی؟خدا قبول کنه چقدر دل مهربونی داری شما الهی به حاجت دلت برسی و یعنی هممون به حاجت هام ...

چشم عزیز دلم ممنون از دعای قشنگت😍🫀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه جان ممنون که من رو لایق دونستی  عزیز دلم ،  الهی که حاجت روا به خیر بشی و به زودی با ...

عزیزم🥺🫂🤍

چیزی برای تسکین دردت ندارم 

انشالله به همین زودی ها یه خوشحالی از ته دل تجربه کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسم منو ننوشتی،مامانِ منتظرِ دومی

چشم عزیز دلم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزيزم، شکر، بیمارستان کورتاژ شدم

🥺🫂

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم و به زودی دلت شاد بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخی عزیزم واقعا ناراحت شدم خدا خودش تواین راه به همه ما کمک کنه،شما اپکا فقط رفتی فهمیدی مشکلاتو؟من ...

انشاالله،نه عزیزم اپکا ندادم دکترای تهران قبول ندارن ،من آزمایشای ایمنی رو دادم 

الهی و ربی من لی غیرک
@فردایی_روشن     عزیز دلم تولدت مبارک ،از ته دلم آرزو میکنم سال دیگه این موقع با نی نی ک ...

🥹🥹🫂🫂

مررررسی مهربووونم

انشالله زایمان راحتی داشته باشی😍

جودی جونم دعا کن از طرف کویین جان خبری بشه تا قبل عید،

از خدا خواسته بودم تا تولدم بهم نینی بده الان چند ساله همین خواسته رو دارم انگار قسمتم نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آمین  فاطمه جان  تولدت مبارک ، ان شاالله یک نی نی خوشگل و خوش قدم و خوش روزی قسمتت بشه خ ...

😍🫂

مرسی قشنگم

خدا شمارو واسه نینی قشنگت نگه داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فردایی روشن  دیروز هر چی ارسال میزدم پیامم نمیامد  سلام فاطمه جان  چقدر مهرب ...

پانیذ جونی 😍🫀

ممنون ازت اینطوری نگو من بنده ی خوبی نیستم انشالله خدا قبول کنه ازمن رو سیاه...

وای عزیزم چقد اذیت شدی از زمان بارداری تا الان بخاطر این موضوع

انشالله که به زودی یه شغل خیلی خوب نصیب همسرت بشه

پانیذ جان میگم تهرانید؟

همسرت می‌تونه ویزیتور بشه ؟ 

یکی از دوستام پیشنهاد داد برای همسر من ، ولی همسرم کار سبک و راحت رو دوست داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزان من برای بار اول میخوام ای یو ای انجام بدم کسی هست با ای یو ای باردار شده باشه 

لطفا بگید قبلش چکار کنم چی بخورم ورزش بکنم یانه

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

سلام بچه ها خوبید تولدت مبارک فردایی روشن انشالله بزودی جهانت روشن بشه هرچی از خدا میخای بهت عطا کنه.منم امروز رفتم سونو ۶ هفته و سه روز زده همه چیز شکر خدا نرمال بود ضربانشم برام گذاشت این لحظه رو از خدا خواستارم براتون بچه ها.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....